- 8 Nisan 2013
- 2.875
- 2.540
- 178
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.381
Cumadan itibaren daha çok katılacagım kusura bakmayın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermemmmmmm obenim saka maka degil dün aksam moralim cok bozuldukozmetik o tartidan bende istiyorum ya banada yolla ondan bir tane bende dün daha azdim bugün ondan fazla ciktim ya benim tartı bana kazık attı :-(
verdim dogru ama beni cok korkutan sey bu kilolari tutabilecekmiyiz benim vucudum aylarca diyet yaparim veririm sonra birakir asiriya kacmam yerim ama hop hepsini geri alirim ben bundan biktimAmaaa tartı sana şaka yapmış benim tartinin şakasi yok bir makarna be hale getirdi beni tebrik ederim sonucta kacamaklara ragmn verdin bu hafta
aynen pes etmek yokyoğun kar yagisi nedeniyle yarışmaya bir süre ara vercez zaten 1hafta kaldı olmaz oyle bakayım daha pes etmedik biz
Bu bazılarına 2 haftadr bende giriyorum vizelerm var cuma günü bitecek onun için giremedim sohbete katılamadım ama önceki yarısmada yazıyodum arada lucky özür dilerim
Benim de sinavlarim odevlerim var. Seni bilmem ama ben yuksek lisans yapiyorum bir de. Yogunluktan fransizca kursumu bile biraktim. Ben artik kendimi bekci gibi hissediyorum. Araligin ucunde bitiyor . Son kararimdir.
Anladım kendi kararın tabi bisey diyemem ben sadece sınavlarımdan dolayı giremedigmi belirttim 4.sınıfım bu sene mezun oluyorum alta ders bırakmamam lazım tez yazıyorum köylere ankete gidiyorum ales ve yds ye hazırlanıyrum ingilizce kursuna gıdiyorum bende yogunum bunları sıralamak istemezdim ama seni bilemem dedign icin yazdım ben sadece kusura bakmayın demek icin yazdım ama yanlıs anlaşıldım sanırım sizin kararınz kolay gelsin işlerin yoluna girer umarım
önemli değil canım varligin yeter en azından zor da olsa bildirim yapiyosun onu yapmayanlar da varCumadan itibaren daha çok katılacagım kusura bakmayın kızlar
benim tartininda pili azalmış rengi solmuş falan unutuyorum pil almayi yarı yolda bırakması bariVermemmmmmm obenim saka maka degil dün aksam moralim cok bozuldu
boşver canım gelmeyen kendi bilir sonuçta biz burda kendimiz icin yarışıyoruz bir zorunlulugun yok senin kendi aramızda siralaniriz burda sevdiğim arkadaşlar var onlar ne alemde onları merak ederim gelmeyen de umurumuzda olmaz 24 ünde de paylaşalım resimleri tablo yada siralama yapman gerekmez sadece ne durumda olduğumuzu goruruz gelen gelir gelmeyen kendi bilirVe hala 4 kisi eksik.... Hesaplamalar o yuzden haftaya. Artik bildiren de bildirmeyen de kendi bilir ama bildirmeyen listeden silinir.
Gelecek carsamba son bir kez gorusuruz.
Kalorisiz gunler herkese.
ben cok sevindim bence 63e inmissindir tok karnına böyle geldiysen tebrik ederim bu arada cok yoğun olduğunu biliyorum kendi kararın bize teşekkür etmek düşer sadece saygı duyariz sonuçta uzatmayacktin bizim icin uzattin hep mutlu olmanı dilerim luckyKizlar kilom: 64.540kg. Gecen haftadan beri 400 gram almisim ama ben hala mutluyum cunku goren herkes aaa lucky ne kadar kilo vermissin. Bambaska biri olmussun diyor.
Her neyse . Herkesin kendine gore isleri var. Ben de 4. sinifi gordum tez hazirladim ama yuksek lisans gercekten daha baska bir sey. Hele ki erkeklerle yaristigin bir alanda. Ikinci yarismaya da niyetim yoktu sadece bazi arkadaslar icin devam ettim. Hadi dedim iyi kotu herkes kilo verdi ama bunun bir de korumasi var. O yuzden koruma yarismasi duzenleyeyim dedim ama yok gercekten degmez. Sadece sana soylemiyorum bunlari.
önemli değil canım varligin yeter en azından zor da olsa bildirim yapiyosun onu yapmayanlar da var
benim tartininda pili azalmış rengi solmuş falan unutuyorum pil almayi yarı yolda bırakması bari
boşver canım gelmeyen kendi bilir sonuçta biz burda kendimiz icin yarışıyoruz bir zorunlulugun yok senin kendi aramızda siralaniriz burda sevdiğim arkadaşlar var onlar ne alemde onları merak ederim gelmeyen de umurumuzda olmaz 24 ünde de paylaşalım resimleri tablo yada siralama yapman gerekmez sadece ne durumda olduğumuzu goruruz gelen gelir gelmeyen kendi bilir
Ben çook kilo kaybettim koruyarak ilerliyorum . Yani hep dikkat etmem gerekiyor zaten müsaitim kilo almaya. 3 sene önceye kadar 60 ken 105 le dogum yaptimya aklim basima geldi artik korkmuyorum kilolardanverdim dogru ama beni cok korkutan sey bu kilolari tutabilecekmiyiz benim vucudum aylarca diyet yaparim veririm sonra birakir asiriya kacmam yerim ama hop hepsini geri alirim ben bundan biktim
önemli değil canım varligin yeter en azından zor da olsa bildirim yapiyosun onu yapmayanlar da var
benim tartininda pili azalmış rengi solmuş falan unutuyorum pil almayi yarı yolda bırakması bari
boşver canım gelmeyen kendi bilir sonuçta biz burda kendimiz icin yarışıyoruz bir zorunlulugun yok senin kendi aramızda siralaniriz burda sevdiğim arkadaşlar var onlar ne alemde onları merak ederim gelmeyen de umurumuzda olmaz 24 ünde de paylaşalım resimleri tablo yada siralama yapman gerekmez sadece ne durumda olduğumuzu goruruz gelen gelir gelmeyen kendi bilir
evet bu fikri begendim bende koyabilirmiyim resim özellikle 65 i görünce koymak istiyorum sonra benim kendimde 58 o günleri görürsem koyarım bendeBen zaten 58 kiloya dusene kadar ara ara tarti resimlerimi koyarim buraya ama liste yok artik . Kimse ciddiye almiyor , paylasim yapmiyor , her zaman 3-5 kisi yaziyor ve her hafta en az uc kisi eksiliyor.
evet bu fikri begendim bende koyabilirmiyim resim özellikle 65 i görünce koymak istiyorum sonra benim kendimde 58 o günleri görürsem koyarım bende
evet cerceveletmek mantıkli cok iyi bu yazmasalarda resim koymak isterlerse beklerim ben merak ederim çünkü ne durumdalar bende telefonumda tartı resimlerini saklıyorum unutmayim nerden nereye gittiğimi iyi geceler lucky saat geç oldu burda sen nerdesin bilmiyorum ama turkiyede degilmissin gibi bir izlenime kapılıyorumTabi ki koyabilirsin hatta cercevelet as. Ben oyle yapicam.
24 unde duruma gore ben de resim koyarim ama 58 e dustugumde o tarti resmini kesin koyarim.
evet cerceveletmek mantıkli cok iyi bu yazmasalarda resim koymak isterlerse beklerim ben merak ederim çünkü ne durumdalar bende telefonumda tartı resimlerini saklıyorum unutmayim nerden nereye gittiğimi iyi geceler lucky saat geç oldu burda sen nerdesin bilmiyorum ama turkiyede degilmissin gibi bir izlenime kapılıyorum