- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta kacamaklarima ragmen -
700 deyim yupppiii:)
ona göre biz değerlendiririz tabi merak etme önemli olan senin kilo almamanHerkese Gunaydin,
Ben kesin aldim cunku malum donemdeyim. Saldim cayira mod on.
Ancak okuldan donunce karnim tokken ekleyebilicem. Shock olmayin.
ona göre biz değerlendiririz tabi merak etme önemli olan senin kilo almaman
yoğun kar yagisi nedeniyle yarışmaya bir süre ara vercez zaten 1hafta kaldı olmaz oyle bakayım daha pes etmedik bizTabi ben de oyle diyorum ama midem oyle demiyor. Ikinci yarismayi hava sartlarindan dolayi iptal edelim.
yoğun kar yagisi nedeniyle yarışmaya bir süre ara vercez zaten 1hafta kaldı olmaz oyle bakayım daha pes etmedik biz
yarışmayı unut ya sadece çarşamba tartı resmini paylasiyormus gibi dusun yarışmak icin değil kendin icin kilonu korumak icin sonra uzayın derinliklerine gidip gel farketmezSiz devam edin ben arkanizdan gelirim ve lucky uzayin derinliklerde kaybolur.
yarışmayı unut ya sadece çarşamba tartı resmini paylasiyormus gibi dusun yarışmak icin değil kendin icin kilonu korumak icin sonra uzayın derinliklerine gidip gel farketmez
Eki Görüntüle 1315439
buda bu haftaki kilom,2 gündür metebolizmam durdu o yüzden sağlıklı bir tartı resmi olmadı,üstelik sabah aç karnına da tartılamadım
süpermiş,herhalde benim baskül de bozulursa öyle bişey alırım.sorması ayıptır kaça aldın?Bende bu tartıdan aldım vücut yağını falan da ölçüyo çok kullanışlı
süpermiş,herhalde benim baskül de bozulursa öyle bişey alırım.sorması ayıptır kaça aldın?
Ha bu arada bir sey belirteyim . Bazilariniz sadece kilo bildirmeye geliyor ve hic paylasim yapmiyor. Katilim fazla olmadigi icin devam etmeme karari aldim. Ayin 3 unde bu yarisma bitiyor. Ben de artik kendi islerime bakayim.