• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Bu hafta kacamaklarima ragmen -800 deyim yupppiii:)

Eklentiler

• IMAG0266.jpg
    IMAG0266.jpg
    692 KB · Görüntüleme: 76
  • IMAG0266.jpg
    IMAG0266.jpg
    692 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaslar daha tartilmadim ama sonuc beni tatmin etmeyecek eminim.:confused: Burasi cok sogudu. Gecenin 10 unda lahmacun yedim o kadar yani. Zaten sinavli , odevli stresli bir donemdeyim. Ben diyet filan yapmiyorum suan ama koruma doneminde sizi yakalarim merak etmeyin. :KK8:

Siz devam edin ben arkanizdan gelirim ve lucky uzayin derinliklerde kaybolur. :KK70:
yarışmayı unut ya sadece çarşamba tartı resmini paylasiyormus gibi dusun yarışmak icin değil kendin icin kilonu korumak icin sonra uzayın derinliklerine gidip gel farketmez :-)

Selam kötü bir gündü... Tartılmayı unutmuşum şuan tok karnıma tartıldım regl de oldum en azından tartı kilo verdigme şahit
eski tartıma pil aldım yeni bir tartım da var şuan 2 tartıya sahıbim haftaya da yeni tartımla fotograf gondrecegm

Eklentiler

• DSC_4169.jpg
    DSC_4169.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 61
Ha bu arada bir sey belirteyim . Bazilariniz sadece kilo bildirmeye geliyor ve hic paylasim yapmiyor. Katilim fazla olmadigi icin devam etmeme karari aldim. Ayin 3 unde bu yarisma bitiyor. Ben de artik kendi islerime bakayim.

Son düzenleme:
Bu bazılarına 2 haftadr bende giriyorum vizelerm var cuma günü bitecek onun için giremedim sohbete katılamadım ama önceki yarısmada yazıyodum arada lucky özür dilerim
Ha bu arada bir sey belirteyim . Bazilariniz sadece kilo bildirmeye geliyor ve hic paylasim yapmiyor. Katilim fazla olmadigi icin devam etmeme karari aldim. Ayin 3 unde bu yarisma bitiyor. Ben de artik kendi islerime bakayim.

Back