21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kirmizibalikkac sakin 1 tabak makarna yedin diye deprosyana girme ben napiyim bu siralar kendime söz geciremiyorum ve utanmadanda pisman olmuyorum
Malesef makarnadan sonra konsantremi kaybettim bugün duygusal açlık yaşıyorum ne bulursam yeme ihtiyaci duyuyorum bu arada mide tıka basa dolu rahatsız oldum Bu hafta bitsin ikinci hafta asla kacamak yok kacamak bana göre değil

Selam arkadaslar ,

Yarin kilo bildirim gunu. Bildirim yapmayan arkadaslar listeden silinir. Sonra bilmiyorduk , unuttuk demeyin. Yarin tam liste burda olalim.

Ve son olarak .... Carsamba sendromunu yasayan var mi?
ben ben yaşıyorum çarşamba sendromu bugün sürekli bisey yiyesim var neyse bu arada yarın unuturmusum bildirim yapmayı ay fobi oldu bende bakalım tartı ne diyecek

ben ben yaşıyorum çarşamba sendromu bugün sürekli bisey yiyesim var neyse bu arada yarın unuturmusum bildirim yapmayı ay fobi oldu bende bakalım tartı ne diyecek
Pazartesi sendromu oldu carsamba sendromu. Ben de doymuyorum bir turlu. Artik darisi oteki yarismaya.

-------------------------------------

Kizlar oylama yapalim. Yeni kisileri de alalim mi Aralik 3 de? Size bagli... Sadece iki bildirim yapilacak. Ben o ara cok yogunum sadece iki gun gelicem.

Son düzenleme:
Su anda bende sinirden yatagini icinde oturuyorum Adet görüyorum simdi öylesine tartiya ciktim ne görüyümtam 2 Kilo fazla gösteriyor Sinir oldum kacamak olarak yedigim 1Tabak makarna ve biraz asüreydi bütün hafta Sinir oldum su anda herseyi yemek istiyorum

Cok ac kaldiysan vucudun depolamaya baslamistir. O yuzden az yemek kisa donemde avantajli gorunsede , uzun donemde dezavantajlidir.

Tabi ki her seyi yeme hala yarismadasin.

Cok ac kaldiysan vucudun depolamaya baslamistir. O yuzden az yemek kisa donemde avantajli gorunsede , uzun donemde dezavantajlidir.

Tabi ki her seyi yeme hala yarismadasin.
Ac kalmadim ama cok sebze meyva tavuk balik yedim hamur islerini ve tatlilari hayatimdan cikardim bugün 3 l du ictim belki vucud su topladi neyse yarin büyük gün lucky

Biraz sonra ise gidecegim.bu yuzden sabah erkenden ilk bildirimi ben yapiyorum arkadslar.
Bu hafta dikkat edemedgim icin az verdim. 53.100 tabi ac mideyle tartildim.

Eklentiler

• 20141126_002652.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 68
Kizlar günaydin SOK SOK SOK haber bende anlamadim sevindim ama sasirdim dün aksam tartildim 63.800 geldim sabah 3 kere tartildim 60.800 geldim bir insan birgecede bukadar su kaybedemez ya dün aksam tarti yanlis gösterdi yada benim tarti kafayi yedi
ama genede bu sabahki sonuctan cok memnunum

kozmetik o tartidan bende istiyorum ya banada yolla ondan bir tane bende dün daha azdim bugün ondan fazla ciktim ya benim tartı bana kazık attı :-(

Amaaa tartı sana şaka yapmış benim tartinin şakasi yok bir makarna be hale getirdi beni tebrik ederim sonucta kacamaklara ragmn verdin bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…