- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.341
Malesef makarnadan sonra konsantremi kaybettimKirmizibalikkac sakin 1 tabak makarna yedin diye deprosyana girmeben napiyim bu siralar kendime söz geciremiyorum ve utanmadanda pisman olmuyorum
ben ben yaşıyorum çarşamba sendromu bugün sürekli bisey yiyesim varSelam arkadaslar ,
Yarin kilo bildirim gunu. Bildirim yapmayan arkadaslar listeden silinir. Sonra bilmiyorduk , unuttuk demeyin.Yarin tam liste burda olalim.
Ve son olarak .... Carsamba sendromunu yasayan var mi?
Pazartesi sendromu oldu carsamba sendromu.ben ben yaşıyorum çarşamba sendromu bugün sürekli bisey yiyesim varneyse bu arada yarın unuturmusum bildirim yapmayı ay fobi oldu bende bakalım tartı ne diyecek
Su anda bende sinirden yatagini icinde oturuyorum Adet görüyorum simdi öylesine tartiya ciktim ne görüyümtam 2 Kilo fazla gösteriyor Sinir oldum kacamak olarak yedigim 1Tabak makarna ve biraz asüreydi bütün hafta Sinir oldum su anda herseyi yemek istiyorumMalesef makarnadan sonra konsantremi kaybettimbugün duygusal açlık yaşıyorum ne bulursam yeme ihtiyaci duyuyorum bu arada mide tıka basa dolu rahatsız oldum Bu hafta bitsin ikinci hafta asla kacamak yok kacamak bana göre değil
Su anda bende sinirden yatagini icinde oturuyorum Adet görüyorum simdi öylesine tartiya ciktim ne görüyümtam 2 Kilo fazla gösteriyor Sinir oldum kacamak olarak yedigim 1Tabak makarna ve biraz asüreydi bütün hafta Sinir oldum su anda herseyi yemek istiyorum
Ac kalmadim ama cok sebze meyva tavuk balik yedim hamur islerini ve tatlilari hayatimdan cikardim bugün 3 l du ictim belki vucud su topladi neyse yarin büyük gün luckyCok ac kaldiysan vucudun depolamaya baslamistir. O yuzden az yemek kisa donemde avantajli gorunsede , uzun donemde dezavantajlidir.
Tabi ki her seyi yeme hala yarismadasin.
Ac kalmadim ama cok sebze meyva tavuk balik yedim hamur islerini ve tatlilari hayatimdan cikardim bugün 3 l du ictim belki vucud su topladi neyse yarin büyük gün lucky
Gerci haklisin hepimiz birsekilde Kilo verdik buda cok güzel hemde eglenerek birbirimize yardim ederek birde bu kilolari tutmak var en önemliside oBen suanki kilomdan bile cok memnunum. Ayin ucunden sonra kaybolursam sasirmayin.
kozmetik o tartidan bende istiyorum ya banada yolla ondan bir taneKizlar günaydin SOK SOK SOK haber bende anlamadim sevindim ama sasirdim dün aksam tartildim 63.800 geldim sabah 3 kere tartildim 60.800 geldim bir insan birgecede bukadar su kaybedemez ya dün aksam tarti yanlis gösterdi yada benim tarti kafayi yedi
ama genede bu sabahki sonuctan cok memnunum
Amaaa tartı sana şaka yapmışSu anda bende sinirden yatagini icinde oturuyorum Adet görüyorum simdi öylesine tartiya ciktim ne görüyümtam 2 Kilo fazla gösteriyor Sinir oldum kacamak olarak yedigim 1Tabak makarna ve biraz asüreydi bütün hafta Sinir oldum su anda herseyi yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?