21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Arkadaslar daha tartilmadim ama sonuc beni tatmin etmeyecek eminim. Burasi cok sogudu. Gecenin 10 unda lahmacun yedim o kadar yani. Zaten sinavli , odevli stresli bir donemdeyim. Ben diyet filan yapmiyorum suan ama koruma doneminde sizi yakalarim merak etmeyin.

Siz devam edin ben arkanizdan gelirim ve lucky uzayin derinliklerde kaybolur.
yarışmayı unut ya sadece çarşamba tartı resmini paylasiyormus gibi dusun yarışmak icin değil kendin icin kilonu korumak icin sonra uzayın derinliklerine gidip gel farketmez

Selam kötü bir gündü... Tartılmayı unutmuşum şuan tok karnıma tartıldım regl de oldum en azından tartı kilo verdigme şahit
eski tartıma pil aldım yeni bir tartım da var şuan 2 tartıya sahıbim haftaya da yeni tartımla fotograf gondrecegm

Eklentiler

• DSC_4169.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 61
Ha bu arada bir sey belirteyim . Bazilariniz sadece kilo bildirmeye geliyor ve hic paylasim yapmiyor. Katilim fazla olmadigi icin devam etmeme karari aldim. Ayin 3 unde bu yarisma bitiyor. Ben de artik kendi islerime bakayim.

Son düzenleme:
Bu bazılarına 2 haftadr bende giriyorum vizelerm var cuma günü bitecek onun için giremedim sohbete katılamadım ama önceki yarısmada yazıyodum arada lucky özür dilerim
Ha bu arada bir sey belirteyim . Bazilariniz sadece kilo bildirmeye geliyor ve hic paylasim yapmiyor. Katilim fazla olmadigi icin devam etmeme karari aldim. Ayin 3 unde bu yarisma bitiyor. Ben de artik kendi islerime bakayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…