- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.321
Bende diyorum dünden beri niye basim agriyor diye basima cantayla vurmuzsunsenin yuzundeniki haftadir ilk defa kacamak yaptim koca bir tabakti
sağol canımevet güzel oluyor arada gel sınavlarında başarılar şimdidençantayı baya pis çarpmışım burnunun ortasına pardon bir anlık bir şeydi affet beni görüşmek üzere başaracağız bencede
Bende diyorum dünden beri niye basim agriyor diye basima cantayla vurmuzsun
Saka bir yana pisman olma bence biz hep sebze meyveyle beslenemeyiz bende bugünden itibaren dikkat edicem
ama benim yediklerimde güzeldi yaniLucky de lahmacun cips yemis
senin yuzundeniki haftadir ilk defa kacamak yaptim koca bir tabakti
Ilk defa bir yarismada birinci olmak derdi yok cunku insan 500 gram verse bile mutlu oluyor.Lucky ben bir yere gitmem burasi hem faydali hem heyecanli hemde heyecanli
Tarcinli sütü aksamlari bende iciyorum tok tutuyor ama ben icine biraz bal koyuyorum
Bende diyorum dünden beri niye basim agriyor diye basima cantayla vurmuzsun
Saka bir yana pisman olma bence biz hep sebze meyveyle beslenemeyiz bende bugünden itibaren dikkat edicem
ama benim yediklerimde güzeldi yaniLucky de lahmacun cips yemis
Evet soruyoruz bahanen neGunaydin zayiflama ekibim.
Bana gore iki tip insan vardir. Bir- kacamak yapip oteki kacamaklarin onunu alanlar.
Iki- kacamak yapip oteki kacamaklara yer acanlar.
Ikinci tip isen hic kacamak yapma ama birinci isen kacamak yapabilirsin.
Ilk defa bir yarismada birinci olmak derdi yok cunku insan 500 gram verse bile mutlu oluyor.
Evet balla daha da guzel olur ama ben tercih etmiyorum cunku onun glisemik indexi yuksek.
Yedim ama niye yedim bir sor bakalim.
Evet soruyoruz bahanen ne
Malesef ikinciyim bir kacamak motivemi alt üst eder hevesim kirilir moralim bozulur bundan sonra kaçamak yokGunaydin zayiflama ekibim.
Bana gore iki tip insan vardir. Bir- kacamak yapip oteki kacamaklarin onunu alanlar.
Iki- kacamak yapip oteki kacamaklara yer acanlar.
Ikinci tip isen hic kacamak yapma ama birinci isen kacamak yapabilirsin.
hakli söze nedenir bu hafta bende kilo vermedim kacamaklarim benimde oldu ama okadarda olucak yoksa hayatin tadi kalmiyorSonradan saldirmamam icin canim.Hem bir hic bir yemegi kacamaktan saymam (fast food disinda) cunku diyet bittikten sonra gercek yasama donulecek ve ister istemez yenilecek. Eee o zaman hop kilolar geri gelsin .
.... ama hayatimdan tamamen cikardigim meyve suyu , kola , kati cikolata , yas pasta var. Bunlar benim icin kacamak bile degil artik.
Bugun tartildim hala 64.050 kg. Bu yarismada dereceye girmeyecegim kesinlesti ama ben cok mutluyum.
Kizlar bende ikiside varMalesef ikinciyim bir kacamak motivemi alt üst eder hevesim kirilir moralim bozulur bundan sonra kaçamak yok
Kirmizibalikkac sakin 1 tabak makarna yedin diye deprosyana girmeMalesef ikinciyim bir kacamak motivemi alt üst eder hevesim kirilir moralim bozulur bundan sonra kaçamak yok
L lucky bende kilo bildrimi yapabilirmiyim 24 aralikta?Iyi pazarlar arkadaslar,
Uc gun sebze ve balik ile beslendim ama yetti .Dun biraz lahmacun biraz adana biraz chips yedim.
Aralik'in ucunde yarisma bitiyor ama isterseniz yarisma tam bittikten uc hafta sonra bir kereligine (sadece listedekiler) 24 Aralik Carsamba gunu kilo bildirimi yapalim. Ne kadar korumusuz son kez bir gorelim. Boylece tam olarak kopmamis oluruz .
Sonra da kendiniz devam edersiniz.
bence yapmalisin bakalım nasıl olacak kilo durumları
Iste bu iyi haber :) cok sevindim..yeni yil oncesi motivasyon olur hemde..Iyi pazarlar arkadaslar,
Uc gun sebze ve balik ile beslendim ama yetti .Dun biraz lahmacun biraz adana biraz chips yedim.
Aralik'in ucunde yarisma bitiyor ama isterseniz yarisma tam bittikten uc hafta sonra bir kereligine (sadece listedekiler) 24 Aralik Carsamba gunu kilo bildirimi yapalim. Ne kadar korumusuz son kez bir gorelim. Boylece tam olarak kopmamis oluruz .
Sonra da kendiniz devam edersiniz.
Iste bu iyi haber :) cok sevindim..yeni yil oncesi motivasyon olur hemde..
TamamdirIlk yarismadaki , ikinci yarismadaki listedeki kisiler yapabilir. Sen de yapabilirsin ama iki bildirim var. Ilk bildirim 3 Aralik ve son bildirim 24 Aralik. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?