21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

senin yuzunden iki haftadir ilk defa kacamak yaptim koca bir tabakti
Bende diyorum dünden beri niye basim agriyor diye basima cantayla vurmuzsun
Saka bir yana pisman olma bence biz hep sebze meyveyle beslenemeyiz bende bugünden itibaren dikkat edicem
ama benim yediklerimde güzeldi yaniLucky de lahmacun cips yemis

bende cips kola meyve suyu ayda yilda bir azicik pisman degilim desemde inanma sabah 400 gram fazla ciktim ne kadar yediysem artik neyse olur bu kadar

Gunaydin zayiflama ekibim.

senin yuzunden iki haftadir ilk defa kacamak yaptim koca bir tabakti

Bana gore iki tip insan vardir. Bir- kacamak yapip oteki kacamaklarin onunu alanlar.
Iki- kacamak yapip oteki kacamaklara yer acanlar.

Ikinci tip isen hic kacamak yapma ama birinci isen kacamak yapabilirsin.

Lucky ben bir yere gitmem burasi hem faydali hem heyecanli hemde heyecanli
Ilk defa bir yarismada birinci olmak derdi yok cunku insan 500 gram verse bile mutlu oluyor.

Tarcinli sütü aksamlari bende iciyorum tok tutuyor ama ben icine biraz bal koyuyorum

Evet balla daha da guzel olur ama ben tercih etmiyorum cunku onun glisemik indexi yuksek.

Yedim ama niye yedim bir sor bakalim.

Evet soruyoruz bahanen ne

Kizlar is yerine geldim Masanin üstü cikolata kekler sekerler dolu elimi bile sürmedim ama cok zor Sabahtan beri meyva yiyorum

Evet soruyoruz bahanen ne

Sonradan saldirmamam icin canim. Hem bir hic bir yemegi kacamaktan saymam (fast food disinda) cunku diyet bittikten sonra gercek yasama donulecek ve ister istemez yenilecek. Eee o zaman hop kilolar geri gelsin .

.... ama hayatimdan tamamen cikardigim meyve suyu , kola , kati cikolata , yas pasta var. Bunlar benim icin kacamak bile degil artik.

Bugun tartildim hala 64.050 kg. Bu yarismada dereceye girmeyecegim kesinlesti ama ben cok mutluyum.

Son düzenleme:
Gunaydin zayiflama ekibim.

Bana gore iki tip insan vardir. Bir- kacamak yapip oteki kacamaklarin onunu alanlar.
Iki- kacamak yapip oteki kacamaklara yer acanlar.

Ikinci tip isen hic kacamak yapma ama birinci isen kacamak yapabilirsin.
Malesef ikinciyim bir kacamak motivemi alt üst eder hevesim kirilir moralim bozulur bundan sonra kaçamak yok

hakli söze nedenir bu hafta bende kilo vermedim kacamaklarim benimde oldu ama okadarda olucak yoksa hayatin tadi kalmiyor

Kizlar bugün yemedim okadar pastayi sekeri tatliyi inanin 1 tane agzima attim geri tükürdüm simdi adet görüyorum acim karnim doymak bilmiyorsimdi 2 dilim ekmekle sandvic yaptim 1 bardakda tarcinli balli süt
bununla idare edicem

L lucky bende kilo bildrimi yapabilirmiyim 24 aralikta?

Iste bu iyi haber :) cok sevindim..yeni yil oncesi motivasyon olur hemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…