21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Evet ayri ayri yedim biri dundu makarna bugünden ama az yedim
Spor göze büyüyor ama yapinca insan cok dinc oluyor ben 4 gündür spor salonunda biraz zorladim galiba Sortiment agriyor yada özel günüm geliyor onun icin

Evet ayri ayri yedim biri dundu makarna bugünden ama az yedim
Spor göze büyüyor ama yapinca insan cok dinc oluyor ben 4 gündür spor salonunda biraz zorladim galiba Sortiment agriyor yada özel günüm geliyor onun icin
evet bende yürüyüş yaptım üstüne 20 mekik çektim en azından içim rahatladı biraz üst üste çok gitmeseydin canım vucudunu çok zorlama ben spor salonuna giderken hocam planı 1 gün bos 1 gün dolu ayarlamıştı çok zorunlu olmadığı müddetce üst üste 2 gün gelme vucuduna toparlanması için vakit ayırmalısın demişti ama bunu spor salonundaki aletleri kullanım için söyledi gelmediğin günlerde yürüyüş yapabilirsin demişti aklında olsun ama dediğin gibi özel günde etkili benim 2 hafta önceden sırtım agrımaya başlıyor midem falan ağrıyor ne zor bir hayatımız var bizim

Yemek yemek psikolojik olarak cokmus hissettiginde insani gecici olarak rahatlatir cunku yemek en yakin arkadasindir ama yedikten sonra duyacagin tek sey sucluluktur. O yuzden dedigin gibi baska seylere yonel.

Not aldim seni yarisma bitiyor diye kacmak yok.

lucky cok güzel önerilerle geliyorsun sen cok begendim buraya yazamazsak ta 24 aralıkta gelir ve ne durumdayiz goruruz cok heyecanlı ben cok begendim

Niye buraya yazmiyorsunuz. Istemezseniz yazma zorunlulugunuz yok zaten.

Bu yarismanin alt yarismasi diyelim. Onda da birinci ikinci ucuncu olacak. Salmayin kendinizi diye.

Carsamba gunu gorusuruz kizlar. Kalorisiz gunler.

Son düzenleme:
ben arada yazarım ama kimsecikler olmazsa tek başıma napayım sonucta arada da olsa yazarım zaten başlık altlara düşmesin bende yemek yemekten kendimi içeceklere verdim lucky kızmadan söyleyeyim zaralı olanlara değil mesela ıhlamur tarçınlı zencefilli çay yeşil çay siyah çay falan sabahtan beri bunları içtim şimdi birde bol köpüklü türk kahvesi çok az şekerli tamamdır türk kahvesini sade içemiyorum henüz azcık şeker atsam umarım birşey olmaz normalde sevmiyorum ama çok canım çekiyordu

Ben de kendini alkole verdin sandim. Bitki caylari iyidir ama cokta ac birakma kendini . Birakirsan bir gun saldirirsin. En iyisi ortayi bulmak ve oyle devam etmek cunku en buyuk sorunumuz diyette yememek , diyetten ciktiktan sonra yemek.

Tarcinli sutte iyidir hem tok tutar, hem de yararli.Bir kac gundur iciyorum ben de. :)

Azicik seker bir sey yapmaz, kucuk kacamaklarda...Onemli olan moral bozmadan sucluluk duymadan devam etmek. Iste o yuzden 3 Araliktan sonra kendinizi tutmaniz icindir bu alt yarisma.

Ayrica biliyorum bizi ucuncu sayfalara dusmekten kurtardigini.

Son düzenleme:
evet alkol ve kola aynı kefede bende bağımlılık yapıcı ikisini de sevmem zaten neyseki şekerli içecekler şu an kafamda zararlı olarak nielediğimiz bölgede ev yapımı meyve suyu ve bir kaç şey hariç kalorilerine bir baktım geçen o içecekleri içeceğime bir sürü şey yerim dedim haklısın o kadar da strese sokmuyorum bende kalıcı olabilecek şekilde sürdürüyorum diyet değilde sağlıklı yaşam prensibindeyim kaçamaklar olmasa zaten çok hızlı kilo verememe nedenim o ama bu aralar öğün atlıyorum sanırım o yüzden bu gözüm doymuyor evdende çıkmıyorum havalar kötü birde işim yok tam işsiz modunda olunca insan sende arada ses ver fırsatın olursa iki lafın belini kırarız

Meyve sulari iyi degil zaten. Coktandir kola , meyve suyu icmiyorum. Bosuna kalori hem de cok sagliksiz. Bir kotu aliskanligim latte benim, karmasik bir iliskim var. Sagliksiz oldugunu bile bile uzak duramiyorum. Onun disinda ayran , su, sut genel iceceklerim. Yesil cayi da cok sevemedim.

Ogun atlamak neden iyi degil. Vucut kendini kitliga ayarliyor ve kilo vermesi duruyor . O yuzden saglikli ve duzenli beslenmek en iyisi.

Arada ses , bir iki deneme yapiyorum ama mesgul oldugumdan yeterli degil iste. Oldugu kadar.

benim hayat felsfem bir arkadaşımla sınava çalışırken uygulardık olduğu kadar, olmadığı kader gerçi o kazandı ben kazanamadım hayırlısı dedim napayım neyse olduğu kadar gel işte hep gel bırakma burda bizi latteyi bende severim birde bu sütlü nescafe çıktı ya ona da bayılıyorum ama onları içince sınavlar aklıma geliyor bir soğuyorum şartlı koşullanma durumu oluşturdu bende birde tabi mide ağrılarım var çok içemiyorum fazla olmadığı sürece içebilirsin canım çokta sorun olmaz yeşilçayı bende çok sevemedim sadesini içemiyorum ama elmalısını denedim geçen güzeldi kayısılı ve limonlu da güzelmiş bilmiyorum ama tam onları yarın öğün atlamamaya çalışacağım başarabilirsem haber veririm spor yapmayı da planlıyorum çok planım var çok

Aslinda hic gelmeyecektim de hatriniz icin arada geliyorum. 9 haftalik maratonun sonunda artik bana ihtiyaciniz yok. Ben simdi cikiyorum. Carsamba gunu gorusuruz.

senin yuzunden iki haftadir ilk defa kacamak yaptim koca bir tabakti
olsun canım giden gitmiş yarın daha bir dikkat edicez artık bu arada bende yemezsem hiç yemiyorum ama bir çatal alınca duramıyorum sanırım o yüzden kaçamak yapmamak en iyisi ama o da olmuyor bir oturtsaydık düzeni gerisi gelirdi arada kaçamak tabiki olacak ama benimki biraz sık oluyor daha adapte olamadık gibi bu arada bundan sonra kaçamaklarımızı yazıp birbirimize kızalım daha etkili olur birde 2 haftada ilk kaçamağın olması da dikkatimi çekti tebrikler bence bunu da hak etmişsin sen ama daha yok

tamam canım çok sağol ama lütfen biraz daha sakin ol cantayi nasil çarpiyorsun öyle başaracağız burdayiz benimde aralik başı sınavlar var buraya arada girip cikiyrm hemencecik iyi geliyor

tamam canım çok sağol ama lütfen biraz daha sakin ol cantayi nasil çarpiyorsun öyle başaracağız burdayiz benimde aralik başı sınavlar var buraya arada girip cikiyrm hemencecik iyi geliyor
evet güzel oluyor arada gel sınavlarında başarılar şimdiden çantayı baya pis çarpmışım burnunun ortasına pardon bir anlık bir şeydi affet beni görüşmek üzere başaracağız bencede

Haklisin normalde bende bir gün arayla gidiyordum ama uzun süre ara verdim öyüzden 4 gün üst üste gittim

Tarcinli sütü aksamlari bende iciyorum tok tutuyor ama ben icine biraz bal koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…