21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

ara sira ugra verdigin kilolarida yaz bize insallah istedigin kioya inersin

Verirsin merak etme biz degil kilolarimiz pes edecek gecen sene bu zamanlarda 68 kiloya kadar cikmistim yavas yavas gidiyor ama spor sart ben vucudumdan anliyorum kendini birakmaya basladi insallah bu hafta spora baslicam
evet spor vucudun sikilasmasi icin kesin şart kilo veridirmekten başka kesinlikle vucudun şekillenmesini sağlıyor tebrik ederim tekrar umarım sende hedefine ulasirsin tez zamanda

lucky hosgeldincekilmek isteyene saygı duyuyorum ama birazcık üzüldüğüm icin oyle yazmıştım bu arada kacda basladin kilo olarak 11 kilo vermissin temmuzdan bu yana cok güzel birşey çokta motive oldum

Turkiye de tatile geldim. Orda aldim kilolari. Uc tane supangle yeyince oyle oldu . Burdan supangle ye selamlar.
Ilk bes kilo cok kolay gidiyor sonra duraklama ve en zoru tabi ki son bes kilo.

Insallah bu sevdiklerinin icinde yer aliyorumdurkaldigina gercekten cok sevindim

Hayir yer almiyorsun. Tabi ki saka... Aslinda disarida tartilmak zor oluyor , sadece onun icin cikiyorum. Bir kac gundur hasta oldugum icin cikamam demistim ama sonuna kadar kaliyorum iki haftamiz kaldi.

50 gr 50 gramdir gitmiş sonuçta tebrikler

Soyunsaydim 63. 500 cikabilirdim.

Yarisma benim icin yeni basliyor. Bakalim haftaya neler olacak.

--------------------------------------------------------------------------------

Simdilik cikiyorum. Bugun geceye kadar bildirim yapmayanlar listeden silinecek ve yarin liste guncellenecektir. Kalorisiz gunler.

Son düzenleme:
Kizlar iyi aksamlar bizim vucudumuz ne nankör Kilo verdikce vucudum toparlaniyor ama bu sefer vucud yumusuyor aksam spor salonuna gittim en son gittigim tarihe baktim tam tam 5 hafta önce ordaymisim yani vucudun kendini birakmasi normal

Gece oldu ve 13 kisi ile devam ediyoruz. Simdilik sadece kilolar listeye eklenmistir. Yuzde hesaplamalarini iki hafta sonra toplu yapacagim. Boylece devam etmeyen arkadaslari da bosuna hesaplamamis olurum. Bir sonraki bildirim 26 kasim carsamba gunu.

Iyi geceler kizlar.

Son düzenleme:
tatlım gelmeyenler kendi bilir birde bence en son yap yüzde hesabını başlangıç ve bitisle hem daha az uğraşmış olursun olmaz mi

tatlım gelmeyenler kendi bilir birde bence en son yap yüzde hesabını başlangıç ve bitisle hem daha az uğraşmış olursun olmaz mi

Sanirim oyle yapacagim. Zaten cok bir fark olmuyor .

Yalniz topigi birak. Topikte aktif olanlar daha cok kilo veriyor , isterseniz bakin listeye cunku bilincinde olmak ayri mesele. Ben mesela pazartesi 64.450 idim. Topige geldim yazdim iki gun dikkat ettim. 64.050 kiloya indim. Suan hedefim bu kiloyu korumak ama yapabilirsem de 62 ye inicem. Vucudum ne derse o.

........... ama dedigin gibi kendileri bilir.

Ve gunaydin butun yarisma uyeleri.

bu hafta ben öndeyim acil zayifliyorm bu sene 54 gorecem.Allah nasip ederse. kiyafet alacam.mutlu olmak.istiyorum. simdilik.sadece bir tane kiyafetm var disari icin.cunkuu almiyrmmm. gerci 5 kilo versem eskilerden kalan baya kiyafet var idare ederim almayacamm incecik olayim butun magazalri gezeyimmmmm

selam canım haklısın aktif olmayan daha cok vermiş bende bu sabah tartildim daha cok vermişim aslında dün biraz sis hissediyordum zaten bugün cok rahatım tartilincada farkettim haftaya daha da cok vermiş olabilirim bu durumda cok mutlu oldum

Hadi bakalim. Ilk uce girmeye calis.

Bende kiyafetleri vermeyi dusunuyorum. Bosuna kalabalik yapiyor.

Dereceye girecek olanlar belli o zaman. Bekliyoruz haftaya.

Gorusuruz kizlar.

Hadi bakalim. Ilk uce girmeye calis.

Bende kiyafetleri vermeyi dusunuyorum. Bosuna kalabalik yapiyor.

Dereceye girecek olanlar belli o zaman. Bekliyoruz haftaya.

Gorusuruz kizlar.
girecem insallah :) belki birinci bile olurum. mesela bugun kahvaltiyi fazla kacirdim sabaha kadar bir lokma bile yemeyecm. bende simdilik saklarim bi daha gebelik yasarsam bol bol giyerim :-D

Of ya adapte olamiyorum ve bu yuzden kiloda veremiyorum emzirdigim icin surekli tatli krizindeyim daha 4 ay oldu dogum yapali regl im de baslamadi..topigin en vahim uyesi benim galiba..gecrn yil bu zamanlar cok guzel kilo veriyodum 7kg kaybetmistim ama sonra hamile oldugumu ogrendim..insallah su iradem beni sasirtir

Selam zayiflama ekibi.

Bugun gaza geldim, 38 beden uc tane kot aldim. Bu yarisma bana cok iyi geldi. 2 senedir olan kilomdan daha azim suan sanki. Sanirim hep yaglar gitti.

Siz de bir an once hedefinize ulasin. Cok zevkli oluyor.

Carsamba gunu gorusuruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…