- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.241
ara sira ugra verdigin kilolarida yaz bize insallah istedigin kioya inersinEki Görüntüle 1307933
Kızlar hemen fotomu ekliyorum
Ama sizden bir ricam var ben cuma günleri tartılıyorum gurup Kuralları Gereği hafta içi tartılınca ister istemez sanki heyacanımı kaybediyorum eğer uygun görürseniz yarışmadan çekilmek istiyorum
Uğrarım canımara sira ugra verdigin kilolarida yaz bize insallah istedigin kioya inersin
evet spor vucudun sikilasmasi icin kesin şart kilo veridirmekten başka kesinlikle vucudun şekillenmesini sağlıyor tebrik ederim tekrar umarım sende hedefine ulasirsin tez zamandaVerirsin merak etme biz degil kilolarimiz pes edecek gecen sene bu zamanlarda 68 kiloya kadar cikmistim yavas yavas gidiyor ama spor sart ben vucudumdan anliyorum kendini birakmaya basladi insallah bu hafta spora baslicam
lucky hosgeldincekilmek isteyene saygı duyuyorum ama birazcık üzüldüğüm icin oyle yazmıştım bu arada kacda basladin kilo olarak 11 kilo vermissin temmuzdan bu yana cok güzel birşey çokta motive oldum
Insallah bu sevdiklerinin icinde yer aliyorumdurkaldigina gercekten cok sevindim
50 gr 50 gramdir gitmiş sonuçta tebriklerVe bugunku kilom 64.050 kg. 50 gram vermisim.
50 gr 50 gramdir gitmiş sonuçta tebrikler
tatlım gelmeyenler kendi bilir birde bence en son yap yüzde hesabını başlangıç ve bitisle hem daha az uğraşmış olursun olmaz miGece oldu ve 13 kisi ile devam ediyoruz.Simdilik sadece kilolar listeye eklenmistir. Yuzde hesaplamalarini iki hafta sonra toplu yapacagim. Boylece devam etmeyen arkadaslari da bosuna hesaplamamis olurum. Bir sonraki bildirim 26 kasim carsamba gunu.
Iyi geceler kizlar.
tatlım gelmeyenler kendi bilir birde bence en son yap yüzde hesabını başlangıç ve bitisle hem daha az uğraşmış olursun olmaz mi
bu hafta ben öndeyim acil zayifliyorm bu sene 54 gorecem.Allah nasip ederse. kiyafet alacam.mutlu olmak.istiyorum. simdilik.sadece bir tane kiyafetm var disari icin.cunkuu almiyrmmm. gerci 5 kilo versem eskilerden kalan baya kiyafet var idare ederim almayacamm incecik olayim butun magazalri gezeyimmmmmSanirim oyle yapacagim. Zaten cok bir fark olmuyor .
Yalniz topigi birak. Topikte aktif olanlar daha cok kilo veriyor , isterseniz bakin listeye cunku bilincinde olmak ayri mesele. Ben mesela pazartesi 64.450 idim. Topige geldim yazdim iki gun dikkat ettim. 64.050 kiloya indim. Suan hedefim bu kiloyu korumak ama yapabilirsem de 62 ye inicem. Vucudum ne derse o.
........... ama dedigin gibi kendileri bilir.
Ve gunaydin butun yarisma uyeleri.
selam canım haklısın aktif olmayan daha cok vermiş
Sanirim oyle yapacagim. Zaten cok bir fark olmuyor .
Yalniz topigi birak. Topikte aktif olanlar daha cok kilo veriyor , isterseniz bakin listeye cunku bilincinde olmak ayri mesele. Ben mesela pazartesi 64.450 idim. Topige geldim yazdim iki gun dikkat ettim. 64.050 kiloya indim. Suan hedefim bu kiloyu korumak ama yapabilirsem de 62 ye inicem. Vucudum ne derse o.
........... ama dedigin gibi kendileri bilir.
Ve gunaydin butun yarisma uyeleri.
bu hafta ben öndeyim acil zayifliyorm bu sene 54 gorecem.Allah nasip ederse. kiyafet alacam.mutlu olmak.istiyorum. simdilik.sadece bir tane kiyafetm var disari icin.cunkuu almiyrmmm. gerci 5 kilo versem eskilerden kalan baya kiyafet var idare ederim almayacamm incecik olayim butun magazalri gezeyimmmmm
selam canım haklısın aktif olmayan daha cok vermişbende bu sabah tartildim daha cok vermişim aslında dün biraz sis hissediyordum zaten bugün cok rahatım tartilincada farkettim haftaya daha da cok vermiş olabilirim bu durumda cok mutlu oldum
girecem insallah :) belki birinci bile olurum. mesela bugun kahvaltiyi fazla kacirdim sabaha kadar bir lokma bile yemeyecm. bende simdilik saklarim bi daha gebelik yasarsam bol bol giyerim :-DHadi bakalim. Ilk uce girmeye calis.
Bende kiyafetleri vermeyi dusunuyorum. Bosuna kalabalik yapiyor.
Dereceye girecek olanlar belli o zaman.Bekliyoruz haftaya.
Gorusuruz kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?