- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.261
38 beden mi cok iyiymiş ya darisi bize inşallahSelam zayiflama ekibi.
Bugun gaza geldim, 38 beden uc tane kot aldim.Bu yarisma bana cok iyi geldi. 2 senedir olan kilomdan daha azim suan sanki. Sanirim hep yaglar gitti.
Siz de bir an once hedefinize ulasin. Cok zevkli oluyor.
Carsamba gunu gorusuruz.
ya bugünlerde bir istahim açıldı sürekli birşeyler yiyesim var durdurmam lazım kendimigünaydın arkadaşlar nasil gidiyor
Kizlar iyi aksamlar ben zayifladikca yüzden gidiyor diye yazmistim bugün Vitamin e aldim yüz icin iyiymis diye duymustum emin degilim bu konuda bilginiz varmi
Bendede öyleya bugünlerde bir istahim açıldı sürekli birşeyler yiyesim var durdurmam lazım kendimi
Kreme karistirilip yüze sürüldügünü biliyorum yada sampuanin icine koyulursa saclarada iyi geliyor dikis izlerini bilmiyorum peki sizin dikislerinizde düzelme oldumu?Merhaba, ben de e vitaminini araştırmıştım dikiş izlerim için.. Araştırma yaparken yüze de kullanıldığını okumuştum. Kremlere falan da karıştırılıp kullanılabiliyormuş. Ben kapsül şeklinde aldım, kesip o yağı dikişlere sürüyorum. :)
Kreme karistirilip yüze sürüldügünü biliyorum yada sampuanin icine koyulursa saclarada iyi geliyor dikis izlerini bilmiyorum peki sizin dikislerinizde düzelme oldumu?
Ben hap olarak icilirse zayiflarkene yüzde cökme olmaz diye duymustum ama tam emin degilim
afiyet olsun canım yarin. yemeklerin esiri degiliz sadece zamaninda ve yeteri kadarKizlar bana asüre geldicok sevindim ama simdi yemedim cünkü simdi spor salonunda 1 saat spor yaptim yarini bekliyorum her kasigin tadini cikararak yicem ASÜREMI cocuk gibi sevindim
Daha yeni başladım sayılır ama sanki işe yarıyor ya da psikolojik olarak öyle görüyorum
E vitamini? Nerde bulunurki? Eczanede falan mi?
Eczanede var ben dün Aldi den aldimE vitamini? Nerde bulunurki? Eczanede falan mi?
tebrik ederim canım bende boyuna yiyorum utandım simdi sen böyle yazınca3 günde 11 adet patlıcan (karnı yarık ) yedim tam 1 kilo kaybettim. PATLICAN ZAYIFLAMAYI KOLAYLAŞTIRIP VÜCUTTA Kİ FAZLA SUYU (ÖDEMİ) ATTIRIRMIŞ
tebrik ederim canım bende boyuna yiyorum utandım simdi sen böyle yazınca
Ben patlicana ve karniyariga bayilirim3 günde 11 adet patlıcan (karnı yarık ) yedim tam 1 kilo kaybettim. PATLICAN ZAYIFLAMAYI KOLAYLAŞTIRIP VÜCUTTA Kİ FAZLA SUYU (ÖDEMİ) ATTIRIRMIŞ
Yani sen simdi resmen meydan okuyorsunbir kilo daha verdim topigi canli tutmayanlar kiskanin hiiih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?