21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

38 beden mi cok iyiymiş ya darisi bize inşallah gorusuruz canım:-*

Kizlar iyi aksamlar ben zayifladikca yüzden gidiyor diye yazmistim bugün Vitamin e aldim yüz icin iyiymis diye duymustum emin degilim bu konuda bilginiz varmi

L lucky ayyy kiz ben burayi unutmusum ya. Neyse haftaya zaten ameliyata giriyorum Doktorum artik haleder

Benimde zaten bir istaham acilmis, sürekli benimde canim hep birseyler cekiyor

Kizlar iyi aksamlar ben zayifladikca yüzden gidiyor diye yazmistim bugün Vitamin e aldim yüz icin iyiymis diye duymustum emin degilim bu konuda bilginiz varmi

Merhaba, ben de e vitaminini araştırmıştım dikiş izlerim için.. Araştırma yaparken yüze de kullanıldığını okumuştum. Kremlere falan da karıştırılıp kullanılabiliyormuş. Ben kapsül şeklinde aldım, kesip o yağı dikişlere sürüyorum. :)

Kreme karistirilip yüze sürüldügünü biliyorum yada sampuanin icine koyulursa saclarada iyi geliyor dikis izlerini bilmiyorum peki sizin dikislerinizde düzelme oldumu?
Ben hap olarak icilirse zayiflarkene yüzde cökme olmaz diye duymustum ama tam emin degilim

Kizlar bana asüre geldi cok sevindim ama simdi yemedim cünkü simdi spor salonunda 1 saat spor yaptim yarini bekliyorum her kasigin tadini cikararak yicem ASÜREMI cocuk gibi sevindim

Daha yeni başladım sayılır ama sanki işe yarıyor ya da psikolojik olarak öyle görüyorum

3 günde 11 adet patlıcan (karnı yarık ) yedim tam 1 kilo kaybettim. PATLICAN ZAYIFLAMAYI KOLAYLAŞTIRIP VÜCUTTA Kİ FAZLA SUYU (ÖDEMİ) ATTIRIRMIŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…