• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

bende ilerlemiş reflu var mideme kramp falan giriyor yapsam mi bilemedim sabah limonlu şu içiyordum bir ara ama olecektim mide agrisindan korkuyorum o yüzden bulasmayim :-(

bende mideye zarar vermesinden korkuyorm zaten ondan soruyorum bende bağırsak çalıştımadı yararı zararı varmı

Gunaydin arkadaslar.:cool:

Birinci yarismamiz tamamlandi.
animated-happy-new-year-happy-face.gif
vatromet.gif
vatromet.gif

1. rassig rassig
2. A AklinYolu1
3. arzum77 arzum77

Thanks_mcHT_Smiley-vi.gif

o değilde kimse sudan haber vermiyor ya su iciyormusunuz siz spor yapan varmi bunlarla gelin bana:-)
ben gunde en az 45 dk yuruyorum. kızım guzel uyursa öğlen 1 saat yuruyorum gece uyuyunca da plates ya da yine yuryus. bazen uyumuyor gec saate kadar oyle olunca gunde 1 defa ya plates ya yuruyus yapıyorum. ben içtiğim duyu saymam. zaten cok susuyorum ve iciyorum.esim su icmez zaten aksama kadar yok. bir bardak içiyorsa iciyor. bir damacana 5 gunden fazla gitmez bizim evde.

arkadaşlar yeni duydum ama bulamadım yoğurt limao kırmızıbiber göbek eritiyormuş kullanan varmı işe yaradımı ev yoğurdu olurmu acaba
o yoğurtla kırmızıbiber arasındaki limon mu anlamadım,bi de işe yarıyor mu denedin mi?ben de keten tohumu aldım yeni, 2-3 gündür kullanıyorum bir etkisini göremedim,halbu ki çok etkili olduğunu duymuştum.

bende ilerlemiş reflu var mideme kramp falan giriyor yapsam mi bilemedim sabah limonlu şu içiyordum bir ara ama olecektim mide agrisindan korkuyorum o yüzden bulasmayim :-(
zaten saglıklı beslenince gidiyor. gerek yok öyle seylere. mucize yaratmıyor sonucta. midene zarar vermeyecek sekilde diger yiyeceklerle alırsın . sporunu da yap tamamdır bence.

Sende kilonun %4.5 unu vermissin. Az degil. Bakalim bu yarismada ne olacak. :KK54:

Ben cok iddiali degilim. 3 kilo versem yeter. :KK53:
ben de çok iddialı değilim çünkü spor yapamıyorum şu aralar,ama bu demek değil ki kendimi boşluyacağım,yine diyetimi yapıcam,ben de bu yarışma da 3 kilo verirsem yeter,yavaş olsun sağlam olsun,hedefim 55 şunun şurasın da ne kaldı ki:KK28:

Yeni ve son yarismaya 17 kisi ile devam ediyoruz. Carsamba gunu bildirim gunudur. Islerim nedeniyle dedigim gibi fazla aktif olamiycam ama sizler paylasim yapmaya devam edin. Ne kadar cok bilincinde olursaniz o kadar cabuk kilo veriliyor. :KK19:

Kalorisiz gunler. :KK68:

günaydın kızlar yeni yarışmamız hayırlı olsun birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum.artık daha aktif olmaya çalışıcam forumda.şuan acayip sinirliyim.üst komşum sağolsun hergün halı çırpıyor çamaşırlarımın üstüne tam kahvaltı yaparken siniirim alt üst oldu.neyse bugüne yeni bir tarif denedim yulaflı omlet tadı da gayet güzeldi fikir olsun sizede.

günaydın kızlar yeni yarışmamız hayırlı olsun birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum.artık daha aktif olmaya çalışıcam forumda.şuan acayip sinirliyim.üst komşum sağolsun hergün halı çırpıyor çamaşırlarımın üstüne tam kahvaltı yaparken siniirim alt üst oldu.neyse bugüne yeni bir tarif denedim yulaflı omlet tadı da gayet güzeldi fikir olsun sizede.
ne kişiliksiz bir kadınmış insan aşağı eğilir bakar,Allah kolaylık versin sana.yulaf kuru kuru bişey nasıl tüketiyorsun? tam olarak nasıl yaptın omleti yanında ekmek sebze herhangi bişey yedin mi?

Birinci yarismamiz 22 Ekim de baslayacaktir,12 Kasim da sona erecektir.. Ikinci yarismamiz da birinci yarismanin devamidir ancak yeni arkadaslar da dilerse kurallari yerine getirmek sartiyla katilabilir. Katilmak isteyenleri , 12 Kasim da tarti resimleriyle birlikte bekliyoruz.:KK19:

Bende katılmak istiyorum, geç mi kaldım?

ne kişiliksiz bir kadınmış insan aşağı eğilir bakar,Allah kolaylık versin sana.yulaf kuru kuru bişey nasıl tüketiyorsun? tam olarak nasıl yaptın omleti yanında ekmek sebze herhangi bişey yedin mi?
Ya silkelemesine birsey demiyorum ama hergun illaki silkeliyor ve o kadar tozutuyorki balkonum resmen pislikle doluyor ve haber vermeden dayanamadim gittim soylendim biraz.bir ara calisiyordum camasirlarim neden bu kadar kirli diye anlam veremiyordum.meger silkeleme gunu disindada hali cirpiyormus.Allah komsunun da hayirlisini versin gürültülü ve ortak yasam alanini ihlal eden bir aile.

Neyse ya cok soylendim sinirim gecmeyince böyle oluyorum.omleti sabahki olumsuzluk yüzünden özenle yapamadim.kisaca bir kasik yulaf ezmesi bir yumurta yarim cay bardagi su ile cirptim.su yerine sutde olabilir.birkac dal maydanoz dogradim.yarim yesil biber dogradim minik minik.lor peynirim yoktu findik kadar yagli peynir koydum.birazda pul biber tekrar karistirdim.tefonda bir damla yag koyup karisimi döktüm. Kapagini kapatim altini kistim.pisince diger yüzünü cevirip bir dakika kadar pisirdiim.bence guzel oldu.yanina da domates salatalik yedim.

o yoğurtla kırmızıbiber arasındaki limon mu anlamadım,bi de işe yarıyor mu denedin mi?ben de keten tohumu aldım yeni, 2-3 gündür kullanıyorum bir etkisini göremedim,halbu ki çok etkili olduğunu duymuştum.
3 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 çay yada tatlı kaşığı ben tatlı kaşığı acı biber

Back