21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Bu sefer bende iddalıyım

Tabi canim oyle ol zaten.

--------------------------------

Arkadaslar bundan sonra bildirimler her zamanki carsamba gunu, liste guncellenmesi ve hesaplamalar persembe gunu sabahi. Boyle gec bildiren arkadaslar olunca liste yarim kaliyor.

EK: Persembe sabahi yapilan bildirimler kabul edilmeyecektir.

Iyi geceler.

arkadaşlar yeni duydum ama bulamadım yoğurt limao kırmızıbiber göbek eritiyormuş kullanan varmı işe yaradımı ev yoğurdu olurmu acaba

gunaydın herkese...
bugunu atlatabilecek miyim bakalım. öğlen arkadasıma gidicem. 20 cesit hamur işi pasta yapmıstır kesin. diyetteyim dedim ama yapar o. aksam da eşimin arkadasları cig kofte yapıcak. cok da severim.

arkadaşlar yeni duydum ama bulamadım yoğurt limao kırmızıbiber göbek eritiyormuş kullanan varmı işe yaradımı ev yoğurdu olurmu acaba
ben de duydum. yogurt zaten karın yaglarını yakmaya yardımcıoluyor,acı kırmızı biber de. ev yogurdu tabiki olur. hem de daha guzel olur. hazır yogurtlar yogurt mu zaten.bir ay duruyor dolapta seker gibi.hele bir kac marka var son kullanma tarihi gecse de tadı bozulmuyor.... nasılkatkılıysa artık.

günaydııııııın!!! dün komşuya gittik kadın kaç çeşit hamur işi yapmış,benim tabaktan kızım ve oğlumu yedirdim onlara başka tabak istemedim,benimkinden yerler dedim,ortaya serviste açmıştı ye diye ısrar etti,ben bitince alırım dedim ama almadııııııııııım yine de 2-3 parça hamur işi yedim mecburen,akşam da başka komşudaydık orda da çerez,1 tane kuru pasta yedim çok pişmanım,akşam da 2 dilim pizza yedim çok pişmanıııııııııımkilo vermenin sevinciyle bayağı bir kaçırdım. ama bugün dengelemem lazım.kaç kilo oldum merak ediyorum birazdan tartılırım.

benim durumum da sana benzeyecek gibi bugun ama bakalım... sen kilo vermissin ben yeni basladım ustelik.

Sucluluk hissetme en azindan yemek yiyorsun kisin insan daha fazla yemek istiyor. Bir uc kilo daha versen kendini mutlu say. Yaza daha cok var.

Ben spora basliycam da hala basliyorum.

ben baharda fit olmak istiyorum canım ahaha erteleyince başlanmıyor değil mi
bir de bende yeme bozukluğu çıktı daha çok dikkat etmem gerektiğini düşünüyorum açıkçası ondan bu suçluluk hissi sanırım

doğru söylüyorsun ömrümüzün sonuna kadar diyet yapamaycağımıza göre en iyisi miktarı azaltmak
evet 15 kilo fazlam var şuanda 86 dan 77 ye düştüm yavaş veriyorum aslında bazen pis boğazlık ediyorum ondan sanırım...
sen de en güzelini yapıyorsun umarım bende arasını bulabilirim canım

gunaydın herkese...
bugunu atlatabilecek miyim bakalım. öğlen arkadasıma gidicem. 20 cesit hamur işi pasta yapmıstır kesin. diyetteyim dedim ama yapar o. aksam da eşimin arkadasları cig kofte yapıcak. cok da severim.
mümkün olduğunca az yemeye çalış canım cig köfteyi de fazla kaçırma bende geçen arkadasima gittim cok az yedim yemeyincede olmuyor ama mümkün olduğunca az ye başka da yemek yemezsen dengelersin

bence tek seferden birşey olmaz bugün dikkat edersin toparlarsin pizza olmasaymis cok daha iyiymiş

ben kullandım ev yoğurdu ile faydalı ve süper bağırsak çalıştırıyor
hiç duymamıştım ben bir deneyim

dün gece sabah yaptım bakalım sonuç nasıl olucak mideye zarar veririmi başka tariflerinz varmı göbek yağı eriten arkadaşlar

nasılsınız guzeller arada menülerini yazın benim dün cok iyiydi gerçi aksam 2 biskuvi yedim itiraf ediyorum 3 lt su ictim tuvaletin önünde yatacaktım nerdeyse grip olmak üzereyim sanırım bogazim cok kuruyor ya:-(

dün gece sabah yaptım bakalım sonuç nasıl olucak mideye zarar veririmi başka tariflerinz varmı göbek yağı eriten arkadaşlar
bende ilerlemiş reflu var mideme kramp falan giriyor yapsam mi bilemedim sabah limonlu şu içiyordum bir ara ama olecektim mide agrisindan korkuyorum o yüzden bulasmayim :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…