- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.001
Benim artiknjafam calismasada oluyorTabii ki senin icin beslenme önemli
Siz simdi devam edin kilo vermeye bende korumaya geceyim kilomuYok canim herkes icin onemli beslenme ama 21 gunde halletmekte guzel oluyor.
Bu sefer bende iddalıyım
ben de duydum. yogurt zaten karın yaglarını yakmaya yardımcıoluyor,acı kırmızı biber de. ev yogurdu tabiki olur. hem de daha guzel olur. hazır yogurtlar yogurt mu zaten.bir ay duruyor dolapta seker gibi.hele bir kac marka var son kullanma tarihi gecse de tadı bozulmuyor.... nasılkatkılıysa artık.arkadaşlar yeni duydum ama bulamadım yoğurt limao kırmızıbiber göbek eritiyormuş kullanan varmı işe yaradımı ev yoğurdu olurmu acaba
benim durumum da sana benzeyecek gibi bugun ama bakalım... sen kilo vermissin ben yeni basladım ustelik.günaydııııııın!!! dün komşuya gittik kadın kaç çeşit hamur işi yapmış,benim tabaktan kızım ve oğlumu yedirdim onlara başka tabak istemedim,benimkinden yerler dedim,ortaya serviste açmıştı ye diye ısrar etti,ben bitince alırım dedim ama almadııııııııııım yine de 2-3 parça hamur işi yedim mecburen,akşam da başka komşudaydık orda da çerez,1 tane kuru pasta yedim çok pişmanım,akşam da 2 dilim pizza yedim çok pişmanıııııııııımkilo vermenin sevinciyle bayağı bir kaçırdım. ama bugün dengelemem lazım.kaç kilo oldum merak ediyorum birazdan tartılırım.
ben kullandım ev yoğurdu ile faydalı ve süper bağırsak çalıştırıyorarkadaşlar yeni duydum ama bulamadım yoğurt limao kırmızıbiber göbek eritiyormuş kullanan varmı işe yaradımı ev yoğurdu olurmu acaba
Sucluluk hissetme en azindan yemek yiyorsun kisin insan daha fazla yemek istiyor. Bir uc kilo daha versen kendini mutlu say. Yaza daha cok var.
Ben spora basliycam da hala basliyorum.
doğru söylüyorsun ömrümüzün sonuna kadar diyet yapamaycağımıza göredolmayla pilavla ekmek ya da karbonhidratlı gıdalar almıyorsan bir sakıncası yok. suclu hissetme bence de.aylar yıllar bu gıdaları tuketmeden gececek değil ya. miktarını azaltırsın. ekmekle değiştirirsın yersin. hele ki cok kilo vermen gerekiyorsa bence hayatından cıkarmıycaksın bunları. az az ye. ben kendimden pay biçiyorum. canım istıyorsa yerim. az yerim dengelerim. yanında protein alırım. yoksa gözum döner yapamam. fazla alınca da seker dengesini bozuyor yine yiyesin geliyor. hic yemeyince de ihtiyac duyuyorsun. arayı bulmak lazım.
mümkün olduğunca az yemeye çalış canım cig köfteyi de fazla kaçırma bende geçen arkadasima gittim cok az yedim yemeyincede olmuyor ama mümkün olduğunca az ye başka da yemek yemezsen dengelersingunaydın herkese...
bugunu atlatabilecek miyim bakalım. öğlen arkadasıma gidicem. 20 cesit hamur işi pasta yapmıstır kesin. diyetteyim dedim ama yapar o. aksam da eşimin arkadasları cig kofte yapıcak. cok da severim.
bence tek seferden birşey olmaz bugün dikkat edersin toparlarsin pizza olmasaymis cok daha iyiymişgünaydııııııın!!! dün komşuya gittik kadın kaç çeşit hamur işi yapmış,benim tabaktan kızım ve oğlumu yedirdim onlara başka tabak istemedim,benimkinden yerler dedim,ortaya serviste açmıştı ye diye ısrar etti,ben bitince alırım dedim ama almadııııııııııım yine de 2-3 parça hamur işi yedim mecburen,akşam da başka komşudaydık orda da çerez,1 tane kuru pasta yedim çok pişmanım,akşam da 2 dilim pizza yedim çok pişmanıııııııııımkilo vermenin sevinciyle bayağı bir kaçırdım. ama bugün dengelemem lazım.kaç kilo oldum merak ediyorum birazdan tartılırım.
hiç duymamıştım ben bir deneyimben kullandım ev yoğurdu ile faydalı ve süper bağırsak çalıştırıyor
bende ilerlemiş reflu var mideme kramp falan giriyor yapsam mi bilemedim sabah limonlu şu içiyordum bir ara ama olecektim mide agrisindan korkuyorum o yüzden bulasmayim :-(dün gece sabah yaptım bakalım sonuç nasıl olucak mideye zarar veririmi başka tariflerinz varmı göbek yağı eriten arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?