- Konu Sahibi AklinYolu1
-
kucuk bir parcadan bir sey olmaz bence. hic diyet yapmadım diyorsun. ye bakalım verebiliyor musun.verebiliyorsan bence o kadar kasmana gerek yok. herkesin bunesi farklı ben daha önce her gun bir ara ögunumde bir mini magnum yiyerek kilo vermiştim. 7-8 ögun yedim.cok halsız hissettiğimde de yedim miktarını abartmadan. canım cok istediğinde de. ustelik yeni basladın diyete birden cok azaltırsan kilon azalınca nasıl vericeksin??? bence önce ögunlerini ve yediklerinin miktarını duzene sok. ilk diyete basladıgımda benim canım cok tatlı ister mesela. bir sure sonra duzenli yemeye alısınca geciyor o tatlı krizleri.Aaa tamam yazayim
Hedefim 10 kilo vermek çünkü erkek arkadaşımla iddiaya girdim5 ay verdi bana iddia için. İlk defa kilo vermeyi deneyeceğim, hep kilolu bi kızdım çok küçüklükten beri. O yüzden pek deneyimim yok.
Umarım hepimiz istediğimiz kadar kilo vermeyi basaririz :)
Birazdan cayimin yanında bi dilim çikolata yiyecegim, doğru mu yapıyorum acaba bilemedim.
yok canım ya ne uğraştırması iyi oldu aksine teşekkür ederimSilinmeni istemedim o yuzden ben seni ugrastirdimama baska arkadaslari sildigim icin sana da ayricalik yapamadim mean.
yok canım ya ne uğraştırması iyi oldu aksine teşekkür ederimiyi yaptın neyseki sonunda bildirebildim kilomu
evet gün bitmedi daha onlar da bildirirler umarım6 kisi daha var bekliyoruz bakalim.
evet gün bitmedi daha onlar da bildirirler umarım
dilediği kiloya ulaşmışsa tebrik ediyoruz o zamanEvet ama bence birinci belli. Cok buyuk bir degisiklik olmazsarassig . Zaten yeni yarismaya devam etmedi. Ilk mezunumuz.
dilediği kiloya ulaşmışsa tebrik ediyoruz o zaman
oo maşallah darısı bize de olur inşallahAynen.
5 kilo 300 gram vermis.
oo maşallah darısı bize de olur inşallah
hem de kilosu az. 53 ten 48 e dusmus.o kilolarda vermek zordur. masallah ... kac yasındaydı acaba. yasla da alakası var. eskiden daha iyi verirdim.almazdım hatta...oo maşallah darısı bize de olur inşallah
72 değil mi?Cok karanlik gorunmuyor.
evet. 72.0072 değil mi?
72.0 canımCok karanlik gorunmuyor.
72 değil mi?
evet canım kesinlikle ilk zamanlar daha çok üstüne düşüyordum sanırım bir ayda 5 kilom gidiyordu şimdi yavaşladı biraz benden kaynaklı olarak bu ara motivasyonum düşüktü ondan olsa gerekSen de 2 kilo 700 gram vermissin. Az degil bence. Istikrarli olursak basarmamamiz icin hic bir neden yok.
evet. 72.00
evet canım kesinlikle ilk zamanlar daha çok üstüne düşüyordum sanırım bir ayda 5 kilom gidiyordu şimdi yavaşladı biraz benden kaynaklı olarak bu ara motivasyonum düşüktü ondan olsa gerek
haklısın sanırım soğukta da insanın hiç bir şey yapası gelmiyor bende şubata kadar süre verdim kendime 62 ye ulaşacağım diye benim hedef büyük yolum daha çook uzunDevam ediyor musun yeni yarismaya.
Zaten kis aylari fazla yuklenmemek lazim ama haftada bir kilo iyi bence.
Devam ediyor musun yeni yarismaya.
kesinlikle devam ediyorum. çok veremedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?