- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Hep ayni tartiyi mi kullanmamiz mi lazim? Yani resimde ayni tartimi olmasi lazim
Burclarin en güzeli demistimEvet Koc Sen yaslandin iyice unutkan oldun haaa
Al al vallah bu Lucky diskalife yapar yoksaYok canim yani..benim evimde tarti yok eczanelerde tartiliyorum da o dan..aliriz bir tarti
Ah canim kiyamamYani bende disarida tartiliyorum. Ayni tarti olmasi gerekli degil ama senin icin iyi olur cunku bazi tartilar bozuk oluyor.
Kizim koc burcu muydun sen dedim. Hatirlamisim demek ki. Kilon da tamam bir tek boyda fire verdim.Bugunlerde uzduler beni ondan kafam calismiyor.
Al al vallah bu Lucky diskalife yapar yoksa
Evde tarti olunca ben artik inmem onun üstünden..onun icin almadim simdiye kadar.
Evde tarti olunca ben artik inmem onun üstünden..onun icin almadim simdiye kadar.Al al vallah bu Lucky diskalife yapar yoksa
Alintilarinda icine ettin haaaNasil dogru tartilcan sen
Alintilarinda icine ettin haaaEvde tarti olunca ben artik inmem onun üstünden..onun icin almadim simdiye kadar.
Sssst rassig en iyisi burdan devam etO eksik quote lu mesaji sil.
Sssst rassig en iyisi burdan devam etBunuda yüzüne gözüne bulastirma
Ben en iyisi carsambaya kadar yazmayayim artikSssst rassig en iyisi burdan devam etBunuda yüzüne gözüne bulastirma
Ben devam edeyim.
Yok beyaaaBen en iyisi carsambaya kadar yazmayayim artik
Yok yok.ben dayanamam takilirim yarin yineSana engel yol et sen et
Oje sürüyom konsantremi bozmayin
Yok beyaaaSende alingan ciktin
Hosgeldin canim..Bennnn geldimmmmmm
Sana engel yol et sen et
Oje sürüyom konsantremi bozmayin
Yok beyaaaSende alingan ciktin
Memeciler kimlere karşı yarışacak bakalım
Bennnn geldimmmmmm
Yok yok.ben dayanamam takilirim yarin yine
Sen merak etme..biz herseyin üstesinden gelirizYada estetik manyaklarımı desekki? Be desek bilemedimYüzümü kara çıkartmayın kızlar valla ilk sıralarda olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?