21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ben de katılmakisterim ama ffotoğraf eklemeyi bilmiyorum

Kizlar herkesi carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin. :KK53:

Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz. :KK66:

O gobis bende de var. Yanilmiyorsam 55 kilo ve 170 boyundaydin. Konusmaya hic hakkin yok. :KK70:

Allah saglikli bir hamilelik ve bebek nasip etsin. :nazar: Bosver sen fazla kiloyu daha cok zamanin olacak. :KK66:

Kilo 54-55 tutturdunda, 170 boyu kim kaybetmiste ben bulacam :rolleyes: 165 te sürünüyommmm :KK53:

Lakabini o yuzden sonuna kadar hakediyorsun. :KK70:

Ben de hep genel konular aciyorum asosyetik, zayiflama yarismasi, siradisi nickler ... :KK51:
Frenliyom artik kendimi, bastan yedik bikac bani :KK12: Artik papaz olmamaya bakiyom :KK76: Ama bazen öyle seyler yazasim geliyo ki, hoooop cici kiz moduna giriyom :KK70:

carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin. :KK53:

Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz. :KK66:[/QUOTE]
Kizlar herkesi carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin. :KK53:

Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz. :KK66:
Hep ayni tartiyi mi kullanmamiz mi lazim? Yani resimde ayni tartimi olmasi lazim

carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin. :KK53:

Hep ayni tartiyi mi kullanmamiz mi lazim? Yani resimde ayni tartimi olmasi lazim[/QUOTE]
Sen hile yapacan anlasildi :KK70:

Back
X