21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ben de katılmakisterim ama ffotoğraf eklemeyi bilmiyorum

Kizlar herkesi carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin.

Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz.

O gobis bende de var. Yanilmiyorsam 55 kilo ve 170 boyundaydin. Konusmaya hic hakkin yok.

Allah saglikli bir hamilelik ve bebek nasip etsin. Bosver sen fazla kiloyu daha cok zamanin olacak.

Kilo 54-55 tutturdunda, 170 boyu kim kaybetmiste ben bulacam 165 te sürünüyommmm

Lakabini o yuzden sonuna kadar hakediyorsun.

Ben de hep genel konular aciyorum asosyetik, zayiflama yarismasi, siradisi nickler ...
Frenliyom artik kendimi, bastan yedik bikac bani Artik papaz olmamaya bakiyom Ama bazen öyle seyler yazasim geliyo ki, hoooop cici kiz moduna giriyom

carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin.

Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz. [/QUOTE]
Hep ayni tartiyi mi kullanmamiz mi lazim? Yani resimde ayni tartimi olmasi lazim

carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin.

Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz.

Hep ayni tartiyi mi kullanmamiz mi lazim? Yani resimde ayni tartimi olmasi lazim[/QUOTE]
Sen hile yapacan anlasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…