- 13 Mart 2013
- 706
- 56
- 323
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Göbis yaaa göbissss, üc aylik gibi duruyom
Hamile olmasaydim bende katilirdim yarismak iyi gelirdi
O gobis bende de var. Yanilmiyorsam 55 kilo ve 170 boyundaydin. Konusmaya hic hakkin yok.
Allah saglikli bir hamilelik ve bebek nasip etsin.Bosver sen fazla kiloyu daha cok zamanin olacak.
Kilo 54-55 tutturdunda, 170 boyu kim kaybetmiste ben bulacam165 te sürünüyommmm
Dimi?170 olan rabiaydi o zaman. O da degilse benim
Yalniz arada cok fark varmis. Mahvolmussun sen.
Dimi?Ben simdi basimi nerelere vursam ...
BDV ye konu ac. 150 cm boyundakiler seni bir dovsun.
Konu acici degilim Hem bana gelen yorumlar bana uymassa fena yanitlarim, al sana durduk yere ban
Frenliyom artik kendimi, bastan yedik bikac baniLakabini o yuzden sonuna kadar hakediyorsun.
Ben de hep genel konular aciyorum asosyetik, zayiflama yarismasi, siradisi nickler ...
Frenliyom artik kendimi, bastan yedik bikac baniArtik papaz olmamaya bakiyom Ama bazen öyle seyler yazasim geliyo ki, hoooop cici kiz moduna giriyom
Hep ayni tartiyi mi kullanmamiz mi lazim? Yani resimde ayni tartimi olmasi lazimKizlar herkesi carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin.
Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz.
Burclarin en güzeli demistimSenin burcun guzel mi? Meyra nin lafi.Koc burcu muydun sen.
Ben de aslanim hep bu burclardan kaybediyoruz.
carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin.
Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz.
Sen hile yapacan anlasildiHep ayni tartiyi mi kullanmamiz mi lazim? Yani resimde ayni tartimi olmasi lazim
Yok canim yani..benim evimde tarti yok eczanelerde tartiliyorum da o dan..aliriz bir tartiSen hile yapacan anlasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?