- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bu hafta spora başlıyorum.Lütfen uzat,bir değil iki üç hafta uzat hatta :)
bende uzatmanı istiyenlerdenim
UZATMAKMI EVEEEEEEEEET ben varim
bencede yeni acin yeni karilmak isteyenlerde yararlansin.Ya bir hafta uzatma ya da yeni bir yarisma siz karar verin.
haklisin..asureye bende dayanamiyorum.fazla kaciyor..ben sadece yeni katilmak isteyenlerde girebilsin diyorum.yeni acilirsa onlarada bir sans olur benceValla aşûre ayındayız..Şimdi kayınvalidemde bir tas aşûre yedim.Hafta sonu da ben pişireceğim inşallah.. Kilolar gelmez inşallah
Benim için farketmez.bir haftada uzayabilir,tekrar yeni yarışmada açılabilir.Ama yeni açılması daha uzun olur ve iyi olur sanki
Tamam ama öncelikle bu yarışmanın bitmesi gerekiyor tabi :)haklisin..asureye bende dayanamiyorum.fazla kaciyor..ben sadece yeni katilmak isteyenlerde girebilsin diyorum.yeni acilirsa onlarada bir sans olur bence
tabiiki, basladik ve de sonunu getirecegiz insallahTamam ama öncelikle bu yarışmanın bitmesi gerekiyor tabi :)
Ben bunu cok beyendimBenim bugunku bildirimim 65.550 kg.
Yukleyip kaciyorum aksama listeyi guncellerim.Cogunluk bu yarismanin bitmesi ve yeni bir yarismanin baslamasindan yana. Bu yarisma haftaya carsamba bitecek ve yeni bir 21 gun baslayacak. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?