- 13 Mart 2013
- 706
- 56
- 323
- Konu Sahibi AklinYolu1
benide alır mısınız :) lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbis yaaa göbissss, üc aylik gibi duruyom![]()
Hamile olmasaydim bende katilirdim yarismak iyi gelirdi
O gobis bende de var. Yanilmiyorsam 55 kilo ve 170 boyundaydin. Konusmaya hic hakkin yok.
Allah saglikli bir hamilelik ve bebek nasip etsin.Bosver sen fazla kiloyu daha cok zamanin olacak.
![]()
Kilo 54-55 tutturdunda, 170 boyu kim kaybetmiste ben bulacam165 te sürünüyommmm
![]()
Dimi?170 olan rabiaydi o zaman. O da degilse benim
Yalniz arada cok fark varmis. Mahvolmussun sen.![]()
Dimi?Ben simdi basimi nerelere vursam
...
![]()
BDV ye konu ac. 150 cm boyundakiler seni bir dovsun.![]()
Konu acici degilim
Hem bana gelen yorumlar bana uymassa fena yanitlarim, al sana durduk yere ban
![]()
Frenliyom artik kendimi, bastan yedik bikac baniLakabini o yuzden sonuna kadar hakediyorsun.
Ben de hep genel konular aciyorum asosyetik, zayiflama yarismasi, siradisi nickler ...![]()
Frenliyom artik kendimi, bastan yedik bikac baniArtik papaz olmamaya bakiyom
Ama bazen öyle seyler yazasim geliyo ki, hoooop cici kiz moduna giriyom
![]()
Hep ayni tartiyi mi kullanmamiz mi lazim? Yani resimde ayni tartimi olmasi lazimKizlar herkesi carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin.
Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz.![]()
Burclarin en güzeli demistimSenin burcun guzel mi? Meyra nin lafi.Koc burcu muydun sen.
Ben de aslanim hep bu burclardan kaybediyoruz.![]()
carsamba gecesi kilolariyla birlikte ekliycem. Topigi acti kacti demeyin. Carsamba gunu tartinizla gelin.
Not: Resim eklemeyi mesaj yazarken cevapla seceneginin yanindaki dosya yukle butonuna tiklayip , bilgisayarinizdan yukluyorsunuz.![]()
Sen hile yapacan anlasildiHep ayni tartiyi mi kullanmamiz mi lazim? Yani resimde ayni tartimi olmasi lazim
Yok canim yani..benim evimde tarti yok eczanelerde tartiliyorum da o dan..aliriz bir tartiSen hile yapacan anlasildi![]()