Tereddutsuz başla derim :)Hımmm :) ben de başlayayım bakalım nasıl olacak giden bu kilo yağdır değil mi?? Ooof ne yapsam ki ya :/
Bence tartilma 2ay enaz.1 kg veriyorsun 3 kg vermis gibi gorunuyorsun tartilip da dusundugun rakama dusmedigini gorunce demoralize oluyor insanBaşladım bakalım bugün :) sabah 71çıktım bakalım 26aralıkta kaç geleceğim :)
21gün bu şekilde devam ediyorsun.21 günden sonra 21 gün daha devam ediyorsun ek olarak meyve yemeye başlıyorsun günde 1porsiyon.42 yi tamamladıktan sonra 3. 21güne başlıyorsun bu sefer yemeklerin yanında 2 kaşık bulgur pilavı tüketebilirsin. yani ortalama 2ay sürüyor toplamda.Bu diyet me kadar sürüyor?
ilk önce rafine şekerden uzak durdum abartmadan meyve yedimKızlar 21 günde kaç kilo verdiniz :) ben de yapsam mı emin değilim şekerden kasdınız tüm nişastalar mı?? Patates pirinç falan işte...?
tebrikler :)En ufak bir şekilde bozmadan 21 günü tamamladım :)
tebrikler :)kılo ıle alakalı degıl ama...delı gıbı tatlıcı ben subat/2013den berı seker&un tuketmıyorum.
niyetlendim niyetlendim.bir türlü tamamlayamadım.şekerin vücuttaki olumsuz etkilerini hepimiz biliyoruz ama yinede kendimizi şeker tüketmekten alamıyoruz değilmi?
ben bunun için uzmanlar tarafından da önerilen bir yöntem uygulamaya karar verdim şeker diyetine başlıyorum yarından itibaren
çünkü şeker tüketildikçe uyuşturucu gibi bağımlılık yapan birşey bu bağımlılığı yenmek için de 21 gün boyunca ağzıma şeker ve şekerle yapılmış içinde şeker barındıran hiçbirşey koymamaya karar verdim
sizler de bana destek ve yardımcı olursanız buradan birbirimizi motive ederek sonuca beraberce ulaşırız
ne dersiniz?
geçen çarşamba başladım ve hala devamediyorum.şekerin vücuttaki olumsuz etkilerini hepimiz biliyoruz ama yinede kendimizi şeker tüketmekten alamıyoruz değilmi?
ben bunun için uzmanlar tarafından da önerilen bir yöntem uygulamaya karar verdim şeker diyetine başlıyorum yarından itibaren
çünkü şeker tüketildikçe uyuşturucu gibi bağımlılık yapan birşey bu bağımlılığı yenmek için de 21 gün boyunca ağzıma şeker ve şekerle yapılmış içinde şeker barındıran hiçbirşey koymamaya karar verdim
sizler de bana destek ve yardımcı olursanız buradan birbirimizi motive ederek sonuca beraberce ulaşırız
ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?