• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 günlük şeker orucuna varmısınız arkadaşlar :)

kızlarr bende size katılıyorumm ben şu dakikadan itibaren başlıyorum :) hepimize kolay gelsinnn...:34:

:8::8:

yapabilmek çok güzel ama bırakınca gözünüz kalır.. ben 10 gün denedim. bir tattım aşıırya kaçmaküzereydim... azlatmak en güzeli yasaklar her zaman tatlııdr...

merhaba konuya gec dahil oldum ama konu ilgimi cekti.Bugun tam 19 gun oldu ben agzima 19 gundur seker ve vuc utta sekere d9nusen hic bir gidayi yemedim.Tam yedi kilo verdim.Bu konuyla hala ilgile en varsa bilgi paylasiminda bulunmak isterim.

merhaba konuya gec dahil oldum ama konu ilgimi cekti.Bugun tam 19 gun oldu ben agzima 19 gundur seker ve vuc utta sekere d9nusen hic bir gidayi yemedim.Tam yedi kilo verdim.Bu konuyla hala ilgile en varsa bilgi paylasiminda bulunmak isterim.
merhaba canım tebrikler.kaç kiloydun kaç kilo oldun ve şekere dönüşen yiyecekler derken neyi kastediyorsun ? başka bir şeylerden kıstın mı spor yaptın mı? heyecanlandım kusura bakma :) ben tatlıya çok düşkünüm de ..

merhaba cranial ben 105.500 le basladim 21 gunde 10 kilo verdim.Su an durakladi kilo vermem ama ben aynen devam ediyorum.Spor olarak yuruyus ve arada bisiklete binme var ama cok duzenli degil cunku kucuk cocugum var.Sekere donusen g gidalar her turlu ekmek makarna pirinc havuc patates ve meyve.Bunlarin disinda her seyden sinirsiz doyana kadar yiyorum.

Tamam soz tatli, hamur isi yok ne yedgimizi yaziyoruz olmeyiz yaaaa 21 gunde ben kilo yuzunden adet olamiyorum yine adetim gecikti tatli falan yemezsem belki adet olabilirim tamam yarin baslayalim ama sadece sabah degil mi ekmek??
CNM HAYIT TOHUMU YA DA CİVAN PERÇEMİ İÇ. ADET DÜZENİ İÇİN KULLANILAN BİTKİ ÇAYLARI.

merhaba cranial ben 105.500 le basladim 21 gunde 10 kilo verdim.Su an durakladi kilo vermem ama ben aynen devam ediyorum.Spor olarak yuruyus ve arada bisiklete binme var ama cok duzenli degil cunku kucuk cocugum var.Sekere donusen g gidalar her turlu ekmek makarna pirinc havuc patates ve meyve.Bunlarin disinda her seyden sinirsiz doyana kadar yiyorum.
bravo tatlım gerçekten harika bir şey başarmışsın
aslında şeker i çok gereksiz tüketiyoruz hakikaten boşuna vücudumuza zehir alıyoruz başka birşey değil..

bazı insanlar meyve şekerinden de uzak durmaya çalışıyorlar da sizde onlardan mısınız diye merak ettim, peki bu şeker orucuna başlamadan önce ki tüketiminiz nasıldı? bir gün içinde neler tüketiyordunuz?

Tesekkur ederim sopranos :) 34 gunde 10.5 kilo verdim. Benim daha uzuun bir yolum var. Toplamda 50 kilo vermem lazim.Ben meyve de yemiyorum su an ama normal kiloma dondukten sonra gunde 1 porsiyon mevsim meyvelerinden her gun degistirerek yiyecegim en dogrusu ve sagliklisi bu.Yani aksam oturup kilolarca meyve yemek dogru degil.

bende bugün başladım hayırlısı bakalım :)
uzun zamandır şekersiz hayat bloglarını takip ediyordum zaten instagramda sayfası olanlar bile var gün gün motive ediyorlar insanı.ben deli gibi tatlı yiyen her daim tatlı krizlerine giren bir kadın olarak dedim bugün 21 günlük şeker diyetine başlayayım aaa bir baktım ayın 21'i :) bu güzel rastlantıyı kaçırmamak gerek,bir işaret var burada :)
yeni başlayacaklara veya devam edenlere yol arkadaşı olabilirim,belki öyle daha kolay olur ne dersiniz kızlar?

Ben zaten şekeri birkaç yıldır bıraktım ama tamamen bırakmaktan bahsediyorsan ben de senin programına uyuyorum tamam :D

evet varım bir süredir beslenmeme dikkat ediyorum zaten ama tam anlamıyla şekeri çıkartamadım hayatımdan bugün itibariyle şekeri de çıkarırım inşallah tam anlmıyla

Tesekkur ederim sopranos :) 34 gunde 10.5 kilo verdim. Benim daha uzuun bir yolum var. Toplamda 50 kilo vermem lazim.Ben meyve de yemiyorum su an ama normal kiloma dondukten sonra gunde 1 porsiyon mevsim meyvelerinden her gun degistirerek yiyecegim en dogrusu ve sagliklisi bu.Yani aksam oturup kilolarca meyve yemek dogru degil.
canım merak ettim dukan diyeti falan mı yapıyorsun acaba?

Ben zaten şekeri birkaç yıldır bıraktım ama tamamen bırakmaktan bahsediyorsan ben de senin programına uyuyorum tamam :D
çok güzel :)
evet varım bir süredir beslenmeme dikkat ediyorum zaten ama tam anlamıyla şekeri çıkartamadım hayatımdan bugün itibariyle şekeri de çıkarırım inşallah tam anlmıyla
en azından kısıtlamak bile çok faydalı canım vücudumuz için bu şeker resmen zehir
hayat boyu girmeli bu oruca:)
aslında en doğrusu bu evet :)

Back