3 haftada 4 kilo verdim ben ama sporda yapıyorum aşırıya kaçırmadan her istediğimi yiyorumsadece şekeri bırakmada ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiniz acaba ?
tabiki yardımcı olur yediğimiz tatlılardan aldığımız kaloriler artık vücuda girmeyince ek bişey yapmasakta zamanla kilodan düşer :)hoşbuldum canım..bugunumude şekersız atlattım bakalım ...inş kılo vermemede yardımcı olur demi
sopranoscum dıyet yapıyomu sun???
3 haftada 4 kilo verdim ben ama sporda yapıyorum aşırıya kaçırmadan her istediğimi yiyorum
şeker hariç tabi :)
3 haftada 4 kilo verdim ben ama sporda yapıyorum aşırıya kaçırmadan her istediğimi yiyorum
şeker hariç tabi :)
tabiki yardımcı olur yediğimiz tatlılardan aldığımız kaloriler artık vücuda girmeyince ek bişey yapmasakta zamanla kilodan düşer :)
ben diyet yapmıyorum canım sadece aşırıya kaçmamaya özen gösteriyorum dengeli beslenip leslie yapıyorum
sporu ne kadar süre yapıyorsunuz yani gnlk mü günlükse kaç saat
ya da kaç dakika
bende aerobiğe yazıldım haftada 3 gün 50 dk yapıyoruz hocalı
ama ölüyorum yani baya ağır yapıyoruz etkili bende son 1 hafta gidemedm ayrıca regl olmştm 20 günde 2 kilo verdm bende
ooo super canım 3 haftada 4 kılo ...bende verebılır mıyım acaba ya:26: leslı yapıyorum bende haftada kac gun yaptın da verdın 4 kıloyu tatlım
ben evde yaptığım için eğer müsaitsem hergün yaptığım bile oluyor 45 dk civarı benim yaptığım video canım
canım ben son günlerde çok yemek yiyordum şişkinlik te vardı haliyle 57 olmuştum sonra şekerden kısıp yediklerime dikkat edince hafifledi vücut tabiki leslie yi fırsat bulursam hemen hergün yapıyorum ben 4 fast miles i
o baya terletiyo tempolu çünkü
http://www.youtube.com/watch?v=CoN_rvyeG0Yvideonun linkini atabilir misin canım
dikkat edildiğinde ve düzenli yapıldığında kesinlikle işe yarıyor canım emin ol :)aynen bende 4 fast yapıyorum ıyı oluyo bakalım sonuclar ne olacak canım
http://www.youtube.com/watch?v=CoN_rvyeG0Y
bu canım benim yaptığım video :)
arkadaşlarrr ben de şeker orucuna başlamak istiyorummm. ama sıkıntım doğum kontrol hapından dolayı artan iştahım,tatlı yeme isteğim ve yeni ortaya çıkan selülitlerimmm hapı kesemiyorum tedaviden dolayı sizce sporla geçermii,aynı zmanda zayıfım kilo da vermek istemiyorumm naapmalıyım şekeri kesmek yetermi sizce sporla beraber???
şimdi canım benim sorunum fazla abur bucur ve şeker tüketmek aslında mesal reçel çikolata fln görünce dayanamıyorum ben bunları tamamen kesicem onun dışında zaten senelerdir cay ve kahveme şeker atmam ben
bunların dışında bence makarna ve pirinç hamur işini de en aza indirelim tüketmemeye çalışalım
ayrıca meyve yenilebilir günde 1 yada 2 tane en fazla önemli olan işlenmiş gıda yememek :)
ben de senin gibiydim, şeker yüklemesi önerdi doktorum bana ve gizli şekerim varmış, meğer o yüzdenmiş bu tatlı görünce dayanamayışım.. istersen sen de bi yaptır cnm
Maalesef devamını getiremedim.
Bugün yeniden başlıyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?