21 günlük şeker orucuna varmısınız arkadaşlar :)

hoşbuldum canım..bugunumude şekersız atlattım bakalım ...inş kılo vermemede yardımcı olur demi

sopranoscum dıyet yapıyomu sun???
tabiki yardımcı olur yediğimiz tatlılardan aldığımız kaloriler artık vücuda girmeyince ek bişey yapmasakta zamanla kilodan düşer :)
ben diyet yapmıyorum canım sadece aşırıya kaçmamaya özen gösteriyorum dengeli beslenip leslie yapıyorum

3 haftada 4 kilo verdim ben ama sporda yapıyorum aşırıya kaçırmadan her istediğimi yiyorum
şeker hariç tabi :)

sporu ne kadar süre yapıyorsunuz yani gnlk mü günlükse kaç saat
ya da kaç dakika
bende aerobiğe yazıldım haftada 3 gün 50 dk yapıyoruz hocalı
ama ölüyorum yani baya ağır yapıyoruz etkili bende son 1 hafta gidemedm ayrıca regl olmştm 20 günde 2 kilo verdm bende

3 haftada 4 kilo verdim ben ama sporda yapıyorum aşırıya kaçırmadan her istediğimi yiyorum
şeker hariç tabi :)

ooo super canım 3 haftada 4 kılo ...bende verebılır mıyım acaba ya:26: leslı yapıyorum bende haftada kac gun yaptın da verdın 4 kıloyu tatlım

ben evde yaptığım için eğer müsaitsem hergün yaptığım bile oluyor 45 dk civarı benim yaptığım video canım

ooo super canım 3 haftada 4 kılo ...bende verebılır mıyım acaba ya:26: leslı yapıyorum bende haftada kac gun yaptın da verdın 4 kıloyu tatlım

canım ben son günlerde çok yemek yiyordum şişkinlik te vardı haliyle 57 olmuştum sonra şekerden kısıp yediklerime dikkat edince hafifledi vücut tabiki leslie yi fırsat bulursam hemen hergün yapıyorum ben 4 fast miles i
o baya terletiyo tempolu çünkü

aynen bende 4 fast yapıyorum ıyı oluyo bakalım sonuclar ne olacak canım

arkadaşlarrr ben de şeker orucuna başlamak istiyorummm. ama sıkıntım doğum kontrol hapından dolayı artan iştahım,tatlı yeme isteğim ve yeni ortaya çıkan selülitlerimmm hapı kesemiyorum tedaviden dolayı sizce sporla geçermii,aynı zmanda zayıfım kilo da vermek istemiyorumm naapmalıyım şekeri kesmek yetermi sizce sporla beraber???

şeker tüketildikçe vücut tarafından daha da çok istenen bişey insülin direncinden dolayı
bence şeker krizlerini meyvelerle falan bastırmaya çalış sporlada birleştirirsen selülit sorunun kalmaz diye düşünüyorum tabi diğer acurcuburlarıda kesmen gerekir

ben de senin gibiydim, şeker yüklemesi önerdi doktorum bana ve gizli şekerim varmış, meğer o yüzdenmiş bu tatlı görünce dayanamayışım.. istersen sen de bi yaptır cnm

ben de senin gibiydim, şeker yüklemesi önerdi doktorum bana ve gizli şekerim varmış, meğer o yüzdenmiş bu tatlı görünce dayanamayışım.. istersen sen de bi yaptır cnm

ben hamilyeken yaptırmıştım bişey çıkmamıştı canım olsa çıkmaz mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…