• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 günlük şeker orucuna varmısınız arkadaşlar :)

bu hafta kalabalık misafir ağarlıcam ondan sonra bende başlayım iyi kilo vermişsiniz.göbeğiniz varmıydı peki şeker göbek yapıyor diyorlar ya yemeyince hemen indimi göbüş

evet göbeğimdeki şişkinlikten kurtuldum baya bi hala birazcık var ama sporla ve düzenli beslenmeyle kalmayacak oda :))

şekeri tümüyle bırakamam herhalde. gecen sabah hic tatlı yemedim gozum karardı...
ama azalttım epey.
her gun bir cikolata yerdim. felaket kilo almıstım zaten.
onu kestim. simdi daha iyiyim.
yavas yavas diyete gecis icin hazırlıyorum kendimi :))
havalar da ısınıyor, ustune de spor yaptım mı... tamam şu 2-3yılda aldıgım kilolar kurtulacagım.

işte yogun diyet evresine gectigimde sizin bu programı da uygulamayı dusunuyorum ;)

Son düzenleme:
Başlamayı düşünüyorum aslında ben.. :2::50:
düşünme başla derim :)
inanki çok zor bişey değil

şekeri tümüyle bırakamam herhalde. gecen sabah hic tatlı yemedim gozum karardı...
ama azalttım epey.
her gun bir cikolata yerdim. felaket kilo almıstım zaten.
onu kestim. simdi daha iyiyim.
yavas yavas diyete gecis icin hazırlıyorum kendimi :))
havalar da ısınıyor, ustune de spor yaptım mı... tamam şu 2-3yılda aldıgım kilolar kurtulacagım.

işte yogun diyet evresine gectigimde sizin bu programı da uygulamayı dusunuyorum ;)
hergün çikolata yiyen birinin ilk etapta bunu kesmesi bile gayet iyi dediğin gibi bir süre daha alıştırdıktan sonra düzenli spor ve beslenmeyle kiloları çok rahat verebilirsin canım :)

merhaba kızlar bende çikolata canavarı olan birisiyim ve bugunden itibaren agzıma koymadım...21 gün yemicem inş:16:

ama zor tuttum kendimi yaaaa nasıl dayanıcaksam.....şimdi bide kendime yasak koydum ya iyice çekici geliyo tatlı şeyler:9:

merhaba kızlar bende çikolata canavarı olan birisiyim ve bugunden itibaren agzıma koymadım...21 gün yemicem inş:16:

ama zor tuttum kendimi yaaaa nasıl dayanıcaksam.....şimdi bide kendime yasak koydum ya iyice çekici geliyo tatlı şeyler:9:

hoş geldin canım ilk bir kaç gün zor geçer ama alışınca inanki aklına bile gelmiyor :)

ben çayı şekersiz içmeye başladım ama kaç gün oldu hesaplamadım
yani gününü sayınca bana çok zor geliyor kıvranırım ay şu kadar gün kaldı kesin bitince şeker yemeliyim diye
o yüzden bilmeden devam etmek daha iyi
bi bakmışsın şekeri aramaz olmuşuz :1:

ben çayı şekersiz içmeye başladım ama kaç gün oldu hesaplamadım
yani gününü sayınca bana çok zor geliyor kıvranırım ay şu kadar gün kaldı kesin bitince şeker yemeliyim diye
o yüzden bilmeden devam etmek daha iyi
bi bakmışsın şekeri aramaz olmuşuz :1:

aynen bende zaten yıllardır çayımı kahvemi şekersiz içerdim
bıraktım saymayı bende şekerden uzak duruyorum sadece

hoş geldin canım ilk bir kaç gün zor geçer ama alışınca inanki aklına bile gelmiyor :)

hoşbuldum canım..bugunumude şekersız atlattım bakalım ...inş kılo vermemede yardımcı olur demi:9:

sopranoscum dıyet yapıyomu sun???

Back