merhaba canım tebrikler.kaç kiloydun kaç kilo oldun ve şekere dönüşen yiyecekler derken neyi kastediyorsun ? başka bir şeylerden kıstın mı spor yaptın mı? heyecanlandım kusura bakma :) ben tatlıya çok düşkünüm de ..merhaba konuya gec dahil oldum ama konu ilgimi cekti.Bugun tam 19 gun oldu ben agzima 19 gundur seker ve vuc utta sekere d9nusen hic bir gidayi yemedim.Tam yedi kilo verdim.Bu konuyla hala ilgile en varsa bilgi paylasiminda bulunmak isterim.
CNM HAYIT TOHUMU YA DA CİVAN PERÇEMİ İÇ. ADET DÜZENİ İÇİN KULLANILAN BİTKİ ÇAYLARI.Tamam soz tatli, hamur isi yok ne yedgimizi yaziyoruz olmeyiz yaaaa 21 gunde ben kilo yuzunden adet olamiyorum yine adetim gecikti tatli falan yemezsem belki adet olabilirim tamam yarin baslayalim ama sadece sabah degil mi ekmek??
bravo tatlım gerçekten harika bir şey başarmışsınmerhaba cranial ben 105.500 le basladim 21 gunde 10 kilo verdim.Su an durakladi kilo vermem ama ben aynen devam ediyorum.Spor olarak yuruyus ve arada bisiklete binme var ama cok duzenli degil cunku kucuk cocugum var.Sekere donusen g gidalar her turlu ekmek makarna pirinc havuc patates ve meyve.Bunlarin disinda her seyden sinirsiz doyana kadar yiyorum.
hayır meyve şekeri vücudumuzun ihtiyaç duyduğu doğal şekerpeki meyve şekeri de dahil mi?
canım merak ettim dukan diyeti falan mı yapıyorsun acaba?Tesekkur ederim sopranos :) 34 gunde 10.5 kilo verdim. Benim daha uzuun bir yolum var. Toplamda 50 kilo vermem lazim.Ben meyve de yemiyorum su an ama normal kiloma dondukten sonra gunde 1 porsiyon mevsim meyvelerinden her gun degistirerek yiyecegim en dogrusu ve sagliklisi bu.Yani aksam oturup kilolarca meyve yemek dogru degil.
çok güzel :)Ben zaten şekeri birkaç yıldır bıraktım ama tamamen bırakmaktan bahsediyorsan ben de senin programına uyuyorum tamam
en azından kısıtlamak bile çok faydalı canım vücudumuz için bu şeker resmen zehirevet varım bir süredir beslenmeme dikkat ediyorum zaten ama tam anlamıyla şekeri çıkartamadım hayatımdan bugün itibariyle şekeri de çıkarırım inşallah tam anlmıyla
aslında en doğrusu bu evet :)hayat boyu girmeli bu oruca:)
evet kesinlikle bugün içerisinde şeker olan hiç bir şey tüketmedim mutluyumçok güzel :)
en azından kısıtlamak bile çok faydalı canım vücudumuz için bu şeker resmen zehir
aslında en doğrusu bu evet :)
hoş :)evet kesinlikle bugün içerisinde şeker olan hiç bir şey tüketmedim mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?