- 16 Kasım 2013
- 132
- 10
- 38
hoşgeldin o zaman :)Ben de varım bu oruca! Yarından itibaren başlıyorum. :)
unun içinde de şeker olduğu için çok tüketmemek lazım tam buğday yada kepek ekmeği tüketilebilir amaşeker orucunda sadece tatlı şekerli şeylermi yemiyorsunuz hamur işi filandamı
düşünme başla derim :)Başlamayı düşünüyorum aslında ben.. :2:
hergün çikolata yiyen birinin ilk etapta bunu kesmesi bile gayet iyi dediğin gibi bir süre daha alıştırdıktan sonra düzenli spor ve beslenmeyle kiloları çok rahat verebilirsin canım :)şekeri tümüyle bırakamam herhalde. gecen sabah hic tatlı yemedim gozum karardı...
ama azalttım epey.
her gun bir cikolata yerdim. felaket kilo almıstım zaten.
onu kestim. simdi daha iyiyim.
yavas yavas diyete gecis icin hazırlıyorum kendimi :))
havalar da ısınıyor, ustune de spor yaptım mı... tamam şu 2-3yılda aldıgım kilolar kurtulacagım.
işte yogun diyet evresine gectigimde sizin bu programı da uygulamayı dusunuyorum
merhaba kızlar bende çikolata canavarı olan birisiyim ve bugunden itibaren agzıma koymadım...21 gün yemicem inş
ama zor tuttum kendimi yaaaa nasıl dayanıcaksam.....şimdi bide kendime yasak koydum ya iyice çekici geliyo tatlı şeyler
ben çayı şekersiz içmeye başladım ama kaç gün oldu hesaplamadım
yani gününü sayınca bana çok zor geliyor kıvranırım ay şu kadar gün kaldı kesin bitince şeker yemeliyim diye
o yüzden bilmeden devam etmek daha iyi
bi bakmışsın şekeri aramaz olmuşuz
aynen bende zaten yıllardır çayımı kahvemi şekersiz içerdim
bıraktım saymayı bende şekerden uzak duruyorum sadece
hoş geldin canım ilk bir kaç gün zor geçer ama alışınca inanki aklına bile gelmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?