21 günlük şeker orucuna varmısınız arkadaşlar :)

beklerim sizleri de sağlığınız için en azından :)
bu arada benim bugün 7. günüm

geçen sene birkaç ay karatay diyeti yaptım.şimdi tatlı düşkünü oldum resmen .başladım dedim tekrar ama hep bir şey çıktı devam edemedim.21 gün iyiymiş.beyin kendini yeniden programlıyormuş 21 günde.alışkanlıklar değişiyormuş.başlayacağım bende.

evet bende o şekilde duymuştum şimdilik 21 günle başlayacağım sonra yavaş yavaş azaltarak devam ettireceğim
çikolatasız tatlısız yok ben yapamam ama tebrik ederim seni ne güzel inşallah başarırsın
teşekkür ederim ama yapamam deme inan bende topiği açtığımdan beri kaç kez bozdum ama ilk kez 1 hafta dayandım artık bırakmam 21 gün devam edicem :)

BNDEEE VARIMMMMMMMM :))) ustelık gecen salııdan (28 ocak) beri cukulata yemıyorum eskıden olsa hergun yerdm ama spor yapmaya calısıyorum bacaklarımın fitligi ıcın cikolataya sooon :)) ama tabi bazıı gunler odul verebiliriz kendımıze :))

beniideee aranıza alınnnnnnn

hoşgeldin :) tabiki alırız burada birbirimizi motive edersek daha kolay olur bizim için benimde bacaklarım sorunlu sen nasıl spor yapıyorsun inceltmek için?

oncelıkle leslie ile basladım duymussundur herhalde. leslie ile evde yuruyus yapıyorum. haftaya da yogaya baslamayı dusunuyorum. bide bu aralar spor salonu arastırıyorum :) ben squat ın bacaklara ii geldıgını duymustm onuda denemek lazm

cıkolatayı kestim bende ama arada cikolata yeme ıstegım arttıgımda yulaf sut ve tarcın yapıyorum cunku tarcın seker dengesını saglıyormus vucutta. tarcın kullanırsan canın seker ıstemezmiş kısacası :) bende tarcını baya baya bı hayatıma soktum :)) sizler spor yapıyormusunuz?? yapıyorsanız onerecegınız seyler varmı?

hoşgeldin :) tabiki alırız burada birbirimizi motive edersek daha kolay olur bizim için benimde bacaklarım sorunlu sen nasıl spor yapıyorsun inceltmek için?

bende leslie yapıyorum 4 fast miles özellikle baya terletiyor
bende squat ı da denemeyi düşünüyorum ama onun basenleri genişlettiğini duydum anlam veremedim doğru mudur ki?

sanmıyorum ben öle bişi yaptıgını cunku cogu spor ve dıyet yapanlar squat plank gibi seyler yapıorlar

bende leslie yapıyorum 4 fast miles özellikle baya terletiyor
bende squat ı da denemeyi düşünüyorum ama onun basenleri genişlettiğini duydum anlam veremedim doğru mudur ki?

şuan yaptıklarım bunlar ama yoga da eklıcem ısın ıcıne merak saldım cunku :))

cızelge olan benım yaptıgım ve kendıme ait spor gunlugum .. dıgerınıde ınternette bulmustum belki yararı olur

bu cızelgemde sarı gulumseme tek birini yaptıgım zaman koyuyorum. sıyah gulumseme ise yapamadıgım gunu gosterıyor. kalp ise her ikisinide yaptım yuppi yasasın oldugunu gosterıyor :))

bunuda ınternetten bulmustum umarım yararı olur.

o zaman bende başlayacağım squat a sen ne kadar yapıyorsun günde kaç set?

Son düzenleme:
tmm çok teşekkür ederim 31 günlük programı yapmaya çalışıcam :)

merhabalar bugün 10. günüm ve şekerin eksikliğini hiç çekmiyorum
sadece açken bazen canım çekiyor o yüzden uzun müddet aç kalmamaya dikkat ediyorum gayet rahatım :)

arkadaşlar 11 günümdeyim yalnız bugün annem lere gitmem lazım bir kaç gün kalıcaz şeker diyetimi devam ettiricem inşallah çok ısrarcı olmazlar :)

oldu bundan 2 hafta önce falan tartıda 57 yi görmüştüm şu an 53.5 kiloyum ama beslenmeme de d,kkat etmemin faydası var tabiki bunda

canım cok ıyı bence hem vucudunu zehırden koruyosun hem kılo verıyosun bende yapmayı cok ıstıyorum kendımı hazır hıssettıgım ılk an da baslıycam

canım cok ıyı bence hem vucudunu zehırden koruyosun hem kılo verıyosun bende yapmayı cok ıstıyorum kendımı hazır hıssettıgım ılk an da baslıycam

evet canım şeker aslında vücudumuz için zararlı bir zehir ve yediğimiz hemen hemen her hazır gıdanın içine koyuyorlar
bu diyetim bittikten sonrada eski düzenime dönmeyi düşünmüyorum şekerden elimden geldiğince uzak durucam

selam kızlar şeker orucunda ufak tefek aksaklıklarım oldu çok misafirliğe gittim 2 kez evime yemekli misafir geldi ve mecburiyetten dolayı tatlıların tadına bakmam gerekti ama şöyle bir durum varki eskiden tatlı gördüğümde saldıran ben artık canım bile istemiypor tatlıyı rahatsız oldum yani buda şeker orucunun faydası bence ben hiç motivasyonumu düşürmeden kaldığım yerden devam ediyorum şeker den uzak kalmaya devam edicem
sizleride bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…