Bence beyinen kendini hazırlı, iyice şartlan. Saglık mı, şeker mi? Yani Ramazan ayında 1 ay oruç tutulabiliyorsa bu hayli hayli kolay olsa gerek. Ben hiç oruç tutamam, iradesizim. Ama buna dayanacağım. Sende öyle yap.kızlarrr ya ben burayı okurken bile şekerli misbon yiyom napcam ya
canısı unutuyorum 5dk öncesi bile aklıma gelmiyor herşeyi unutuyorum benim bu durumum hiç iyi değil..Bence beyinen kendini hazırlı, iyice şartlan. Saglık mı, şeker mi? Yani Ramazan ayında 1 ay oruç tutulabiliyorsa bu hayli hayli kolay olsa gerek. Ben hiç oruç tutamam, iradesizim. Ama buna dayanacağım. Sende öyle yap.
Tebrikler canım darısı başımaVe SÖN 21 günü kazasız belasız çok şükür ki bitirdim.
Yarın tatlıya hücum
Allah yardımcın olsun canım. Valla ben çok zorlandım.Tebrikler canım darısı başıma
canim emin ol Gerçekten istesen yaparsin demek ki istemiyorsunVay be 21 gun yemeden durdunuz ne guzel ben bugun itiraf edeuim 2 tane dondurma yedim biturlu adapte olamadim seker orucuna
cok güzel canim ya demek ki damak tadimiz degisiyor superrr yeme yemeNe güzel canın gerçekten isteyene kadar yeme bence.
Kuru kayısı kuru incir bile bana çok tatlı gelmeye başladı neredeyse onları da yiyemiycem masanın ustunde koca bir kavanoz Nutella bana bakıyor sanki yesem ben de senin gibi olacakmışım gibi hissediyorum dokunamiyorum.eşime de bitirme çok canım isterse yiycem dedim öyle duruyo
valla duydukca mutlu oluyorummBu arada ben Nutella yı kaşık kaşık yerdim
ayyy aynennn yaaa sen böyle yaziyosun ya cok sekerli geldi midem bulandi diye cok mutlu oluyorum damak tadimiz degisiyooor dogala donuyoruz :))Karatay diyeti yapıyorum zaten onu yaparken paketli tatlı şekerli seyler yasak bende şeker orucu olsun adı dedim başladım iyiki başlamısım ben bırakabildiysem şekeri herkes bırakabilir. Ben bundan sonra her ayın 1 inde başlayıp 21inde bu şeker orucunu bitircem geriye kalan o ayın sonuna kadar normal beslencem verebildğim kadar kilo vereyim istiyorum cok kilo aldım son bikaç yılda. Devam edicem yani istesemde yiyemiyorum zaten. Önceden bu instagramda yemek sunum hesaplarını görünce canım çekiyodu o sufleler tatlılar falan. Tatlı yedikten sonra baktım aynı hesaplara inan bakmak bile istemiyorum. Ayda bir kaç kez böyle yiyip tiksinmek cok güzel bence
masallah canim harikasin daim olsuuunn :)) ayneen canim ya bir gün istediğimiz butun kıyafetleri giyecegoz insaaalllaaah :))21 günü tamamladıktan sonra canın istemezse bile fazla fazla ye inan uzun süre tatlı yemek istemezsin denedim onayladım. Tatlı yemek anlık mutlu ediyor ama pantolonların icine sığamamak rahat olmamak göbüşü saklıcaz diye istemediğimiz şeyleri giymek tatlı yememekten daha üzücü bence. Ben bu 22 günde kendimi çok aştım resmen 3.5 kilo benim icin mucizeydi. Çok gaza geldim
aynen canim seker bildigin zehirreAz önce tartıldım, kahvaltı etmemiş halim 60.6 kg :) 4 yıl öncesine kadar hiç 55 olamamıştım. kilo vermek gibi bir çabam olmasada sağlık açısından böyle bişey gerekli.
canimmm sakin yeme dayan inan gececek zamanla krizlerr. canin tatli cektikce kuru meyve ye meyve ye. biz yaptiysak sen de yaparsin yeter ki pes etmeee :))Kızlar 5. Günde tamamdır ama başımda hafif bir ağrı var bugün krize girdim giriyordum az kalsın bozuyordum orucu zor tuttum kendimi. Hemen tarçınlı su yaptım elmay dı falan derken öyle geliştirdim. 21günü bitiren arkadaşlar sizler nasıl yaptınız kriz anlarında ben çok zorlandım bugün
ohhh gozunaydin caniiiimVe SÖN 21 günü kazasız belasız çok şükür ki bitirdim.
Yarın tatlıya hücum
Canım benim başlangıç kilom 67.8 bugün 5. Gün bitti yazmıştım ama sanırım gözden kaçmış listeye eklersen sevinirim29 Nisan CUMA
C cranial başlangıç kilo :63.2 veeee 25. gün de tamamdırrr :)
TanGO
Safir Taht başlangıç kilo:58
@tontik91 başlangıç kilo:70
Yagmurun_kizi 21. Gün bitti
@Seyra123 başlangıç kilo:75.2.
@talhayasir başlangıç kilo:61.5
asevilay başlangıç kilo:72.9.
S sonumud
@ZiFiRi
Tamamdir :)Canım benim başlangıç kilom 67.8 bugün 5. Gün bitti yazmıştım ama sanırım gözden kaçmış listeye eklersen sevinirim
valla canim ne yalan soyliyim yarin adinin karsisinda 22. gün yazisini gorursem cok sevinecegim hayirlisi bakalim
valla canim ne yalan soyliyim yarin adinin karsisinda 22. gün yazisini gorursem cok sevinecegim hayirlisi bakalim)
bir arkadasin önerisi vardi muzu dondurucuya atip dondurup rondodan mi geciriyordu neydi ayni dondurma gibi oluyo demisti alternatifler var yanisabah ola hayrola
ama canım acayıp dondurma çekiyor
21. günden sonra devam eden arkadaslarimi görünce coooook mutlu oluyorum masallah masallah :))29 Nisan CUMA
C cranial başlangıç kilo :63.2 veeee 25. gün de tamamdırrr :)
TanGO
Safir Taht başlangıç kilo:58 25.gün tamam
@tontik91 başlangıç kilo:70
Yagmurun_kizi 21. Gün bitti
@Seyra123 başlangıç kilo:75.2.
@talhayasir başlangıç kilo:61.5
asevilay başlangıç kilo:72.9.
S sonumud başlangıç kilo: 67.8 5. Gün bitti
@ZiFiRi
muzlu dondurmayıda hiç sevmem ki benbir arkadasin önerisi vardi muzu dondurucuya atip dondurup rondodan mi geciriyordu neydi ayni dondurma gibi oluyo demisti alternatifler var yani)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?