21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

canısı unutuyorum 5dk öncesi bile aklıma gelmiyor herşeyi unutuyorum benim bu durumum hiç iyi değil..

Kızlar 5. Günde tamamdır ama başımda hafif bir ağrı var bugün krize girdim giriyordum az kalsın bozuyordum orucu zor tuttum kendimi. Hemen tarçınlı su yaptım elmay dı falan derken öyle geliştirdim. 21günü bitiren arkadaşlar sizler nasıl yaptınız kriz anlarında ben çok zorlandım bugün

Vay be 21 gun yemeden durdunuz ne guzel ben bugun itiraf edeuim 2 tane dondurma yedim biturlu adapte olamadim seker orucuna
canim emin ol Gerçekten istesen yaparsin demek ki istemiyorsun

cok güzel canim ya demek ki damak tadimiz degisiyor superrr yeme yeme )

Bu arada ben Nutella yı kaşık kaşık yerdim
valla duydukca mutlu oluyorumm

ayyy aynennn yaaa sen böyle yaziyosun ya cok sekerli geldi midem bulandi diye cok mutlu oluyorum damak tadimiz degisiyooor dogala donuyoruz :))

masallah canim harikasin daim olsuuunn :)) ayneen canim ya bir gün istediğimiz butun kıyafetleri giyecegoz insaaalllaaah :))

Az önce tartıldım, kahvaltı etmemiş halim 60.6 kg :) 4 yıl öncesine kadar hiç 55 olamamıştım. kilo vermek gibi bir çabam olmasada sağlık açısından böyle bişey gerekli.
aynen canim seker bildigin zehirre

canimmm sakin yeme dayan inan gececek zamanla krizlerr. canin tatli cektikce kuru meyve ye meyve ye. biz yaptiysak sen de yaparsin yeter ki pes etmeee :))
Ve SÖN 21 günü kazasız belasız çok şükür ki bitirdim.

Yarın tatlıya hücum
ohhh gozunaydin caniiiim ) yiyceksin yani son kararin miii??? :))

bir arkadasin önerisi vardi muzu dondurucuya atip dondurup rondodan mi geciriyordu neydi ayni dondurma gibi oluyo demisti alternatifler var yani )
muzlu dondurmayıda hiç sevmem ki ben

magnumun karadut böğürtlenlisi varya favorim o benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…