- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Teşekkür ederim BinbirRenk inşallah ben başladım da henüz gönlüme göre bir grup bulamadım az önce bir başka gruba yazdım bakalım burdaki gibi bir birliktelik arıyorum ama buarada boş durmak yok yürüyüş diyet devam... yazarım tabi sende yaz canım iletişimi koparmayalim.. görüşmek üzere
Evet BinbirRenk dediğin gibi yapacgm,bir iki yere daha yazdım ama dönüş yok sanırım.. topiği açıp bir daha ugramiyorlar.. neyse bulamazsam dediğin gibi kendi gunlugumu yazarımSen yine devam et sistemine ekep bir yandan da grup araştır. Acele etme girmek için bir süre izle ve sürekli aktif olmasına, katılımcıların iletişimine, kalabalık olmasına vs. dikkat et canım. Bir gün gelip 3 gün kimse gelmiyorsa ordan hayır gelmez. Hiç sevmem öyle disiplinsiz topikleri.Baktın kafana göre grup bulamadın kendin bir günlük açarsın her gün kendin yazarsın artık. O da bir seçenek ama tam gönlüne göre bir grup bulursun umarım
Evet BinbirRenk dediğin gibi yapacgm,bir iki yere daha yazdım ama dönüş yok sanırım.. topiği açıp bir daha ugramiyorlar.. neyse bulamazsam dediğin gibi kendi gunlugumu yazarımBinbirRenk tatlıya karşı koymak sigarayı bırakmak gibi off bayagi zorlanıyorum ee o da bir zehirmis hatta bağımlılık yapıyormuş diyorum ki nerde kötü birsey var alışkanlık etmişim :) neyse Allah in izniyle bundanda kurtulurum
Aynen oyle yemeklerden sonra gorev edinmışız ya el alışkanlığı işteama zorlamiyor şimşek hiziyla gelip yildirim hiziyla geçiyor ama şu iştaha hala bi hal çare bulamadim çok üzgünüm
ben geldimmmm
size yazarken öyle heyecanlanıyorum ki... sanki bırakmış gibi. sınav bitti oldukçada iyiydi. şidi sigara bırakma zamanı. bugün paket bitti en fazla dört saat dayanabildim. bi stres öfke dayanamadı yine aldım hem pişmanım hem de içiyorum. bu stres öfke beni öldürüyor resmen. sık sık yazıcam artık lütfen yardım. nedenini bilmiyorum ama size güveniyorum bu yolda yalnız kalmak istemiyorum
Tarçınlı suyu ihmal etmişim hatirlattigin iyi oldu canım bugün bende öyle yaptım sürahiye koydum tarçıni bütün gün tüketim. ,. Kuru meyveler imi hazırladım 1-2 tane hurma tatlı ihtiyacimi karşılıyor açıkçası bunu farkettim (sütlü tatlı yapmadığım sürece sorun yokAynen canım ben de tatlıya çok düşkünüm özellikle sütlü tatlılara dayanamıyorum. Dediğin gibi ekepşeker de bağımlılık yapıyor. Sigara içmeyenlere özendiğim gibi tatlı sevmem diyenlere de özenirdim ama sigaradan sonra kilo korkusundan onu da yapmayı ve yemeyi bıraktım. Olsa yemez miyim yerim ama uzak durmaya çalışıyorum. Tatlı ihtiyacı için gün içinde 1 porsiyon yaş meyve yiyorsam 3 porsiyon kuru meyve yiyorum. Hepsini kavanozlara koyup mutfak tezgahında sıralamıştım bittikçe üzerine koyuyorum. Ama hep ölçülü porsiyonları ezberledim artık. Nette vardır ölçüler. Ayrıca 1 lt. lik cam şişeye 2 çubuk tarçın koyuyorum. Su eksildikçe üzerine sıcak su ekleyip ılık şekilde içiyorum geçen de dediğim gibi. Tarçını gün aşırı değiştiriyorum. Tarçın kan şekerini dengeliyor. Ara öğünde süt alışkanlığım olmadığından suya katıyorum. Süt içerken toz tarçın katılabilir.
Susuz yaz bırakmak istiyorum filmini izlemeni tavsiye ediyorum suan gösterimde değil cd sini alabilirsin.. birakmasanda kendini sorgularsin neden birakamadigini anlarsın ve günün birinde birakirsin... izlemelisin.. Bu adam filmde anlattiklariyla yılların tiryakilerine sigarayı biraktirmistir hemde hiç zorlanmadan ve bende çok etkisini gördüm artı buradaki dayanışmayı da katarsak valla çok rahat bir ay geçirdim sanada nasip olsun insallah.. Filmde neden içtiğini anlatıyor bunu anlayınca da bırakmak kolay oluyor..ben geldimmmm
size yazarken öyle heyecanlanıyorum ki... sanki bırakmış gibi. sınav bitti oldukçada iyiydi. şidi sigara bırakma zamanı. bugün paket bitti en fazla dört saat dayanabildim. bi stres öfke dayanamadı yine aldım hem pişmanım hem de içiyorum. bu stres öfke beni öldürüyor resmen. sık sık yazıcam artık lütfen yardım. nedenini bilmiyorum ama size güveniyorum bu yolda yalnız kalmak istemiyorum
Tbrklr kararın için oncelikle ben ilaçla biraktiğim için sknti yaşamadım ilk günleri binbirrenk cevaplarsa daha iyi olur kararından sakın vaçgeçme başarılar cnmilk günleri nasıl atlattınız öfke vs
ilacı bende düşündüm ama psikilojik bakımdan çok sorun cıkarıyor dediler korktum.Tbrklr kararın için oncelikle ben ilaçla biraktiğim için sknti yaşamadım ilk günleri binbirrenk cevaplarsa daha iyi olur kararından sakın vaçgeçme başarılar cnm
kaçıncı denemem bende bsaramıyorum dün 1 tane ıctım bugünde 1 tane ıctım. birbirimizr destek olalım nezaman canımız sigara istese buraya gelelımbirazdan kantinden çayımla son sigarama veda edicem.inşallah bu ilk yarım günm olacak. yarın bu saatlerde bir gün olacak. sürekli yazıcam neler yaşadığımı. umarım birilerine de fayda olur.
Tarçınlı suyu ihmal etmişim hatirlattigin iyi oldu canım bugün bende öyle yaptım sürahiye koydum tarçıni bütün gün tüketim. ,. Kuru meyveler imi hazırladım 1-2 tane hurma tatlı ihtiyacimi karşılıyor açıkçası bunu farkettim (sütlü tatlı yapmadığım sürece sorun yok) BinbirRenk yarın 1. Ayı dolduruyorum aslında artık saymıyorum tesadüfen tarihe bakınca farkettim.. şu hayatta hiçbir şey vazgeçilmez değilmiş bunu anladım.. aylık sigara masrafim olan 170 lirayı bu hafta çocuklarıma harcayacagim onları sinema vs. Gezdircgm bir iki de oyuncak alırım bu mutlulukta bana yeter, , ödülüm olur.. Allah herkesi bu esaretten kurtarsin bizim kararimizi da daim kılsın. .
kaçıncı denemem bende bsaramıyorum dün 1 tane ıctım bugünde 1 tane ıctım. birbirimizr destek olalım nezaman canımız sigara istese buraya gelelım
kızlar 2 gündür 1 er sigara içiyorum fakat deli gibi bi uyku isteğim var dün aksam 8 de yattım sabah 8,30 da uyandım ve hala cok yorgun hissediyorum. sizle sigarayı bırakmamla alakası var mı?
ben yine burdayım. yaklaşık 3-4 saat oldu ama bi stres bi ilgi dağınıklığı. daha yeni başladık. geçecek biliyorum. ha gayret. bide unutmadan arkadaşımızın biri yanımdan geçti bi koku. iğrendim valla. bende mi böyle koktum diye. çaresi yok bitecekkaçıncı denemem bende bsaramıyorum dün 1 tane ıctım bugünde 1 tane ıctım. birbirimizr destek olalım nezaman canımız sigara istese buraya gelelım
bende bırakmayı denediğimde sık sık erken uyudum erken uyandım. ama çok tatlı bi uyku. bugünden itibarende aynını yaşıcam biliyorum. bi duş al bide bitki çayı yat uyu. ohhh misBence olabilir. Nikotin yoksunluğu bünyeye göre farklı tepkilere neden olabilir. Benim de aksine geceleri çok uykum bölündü. Kafam sürekli sersem gibiydi. İlginçtir buna rağmen sabahları çok rahat kalkmaya başladım.
bencede müthiş etkili. derste bi geldi üzerime ANLATAMAM. teneffüste hemen size kaçtım. sigara içen öğretmen etrafımda dolanıp duruyor. hem çok pis hemde bi güzel. git başımdan sigara ben sana göre değilim...Güzel fikir bence de.
Benim ikinize ve bırakamıyorum diyenlere ilaç da kullanmak istemiyorsanız önerim benim gibi yapın derim. Yazmıştım ama tekrar yazayım. Öncelikle kısa vadede bugün içmeyeceğim le başlayın. En uzun vade 21 gün olarak düşünün ve olmazsa yeniden başlayacağınızı düşünün. Buna gerçekten inandırın kendinizi. Günler geçip olumlu geri dönüşler aldıkça geri dönmek istemedim.
Siz de ömür boyu bırakacağım demeyin bir 21 gün deneyin her gün yazın ve gelişmeleri görün. Hazır açılmış aktif konu var zaten burdan devam edebilirsiniz. 21 gün dişinizi sıkın ve sonrasına bitince karar verin derim. Yazmanın ve dayanışmanın müthiş etkisi oluyor.
aynısı banada oldu yaaa . adam karsımda ağzını açtıkça koku yayılıyor. bizde oyle koktuk heralde..ben yine burdayım. yaklaşık 3-4 saat oldu ama bi stres bi ilgi dağınıklığı. daha yeni başladık. geçecek biliyorum. ha gayret. bide unutmadan arkadaşımızın biri yanımdan geçti bi koku. iğrendim valla. bende mi böyle koktum diye. çaresi yok bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?