- Konu Sahibi BinbirRenk
Size zarar vermese de kendine zarar sonuçta. Ama kendi istemesi gerekir bırakmayı zorlama ile bırakılmıyor.
Ben kendimden biliyorum eşim zorlamadı ama ne zaman bırakıyorsun dedikçe ötelemek için bahaneler buluyordum çünkü onun hatırlatması bile baskı gibi geliyordu. Kendim karar verdim ve uyguladım. İnsanın kendini hazır hissetmesi lazım.
Konunun başlarını okuduysanız karar verip gün belirledikten sonra bir sürü hazırlıklar yaptım.
Sağlık kurumlarında ilaçlar bedava veriliyormuş artık bir başvuru yapabilirsiniz.
Evet elektronik sigaralar sadece patlama değil, içindeki kimyasal maddeler en az sigara kadar zararlıymış o nedenle yasaklandı zaten. Ama internette fln el altından satılıyor sanırım.
İnşallah eşiniz de başarır kurtulur.
inşallah ben de zorlamak üzerine gitmek istemiyorum. Zorladıkça tavsiye verdikçe daha da ters tepiyor. Arasira hatırlatma yapıyorum bazen tamam haklisin diyor bazen tepki veriyor. Bırakmak istiyor biliyorum ama kendine güveni yok. Sigaraya başladığından beri hic bırakmayı bile denememiş. Çok inatçıdır başkasının önerisini yapmayı sevmiyor eşi bile olsa. Yanımda içmiyor ama kendini zehirlediğini görünce dayanamıyorum