• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 GÜN

Size zarar vermese de kendine zarar sonuçta. Ama kendi istemesi gerekir bırakmayı zorlama ile bırakılmıyor.
Ben kendimden biliyorum eşim zorlamadı ama ne zaman bırakıyorsun dedikçe ötelemek için bahaneler buluyordum çünkü onun hatırlatması bile baskı gibi geliyordu. Kendim karar verdim ve uyguladım. İnsanın kendini hazır hissetmesi lazım.
Konunun başlarını okuduysanız karar verip gün belirledikten sonra bir sürü hazırlıklar yaptım.
Sağlık kurumlarında ilaçlar bedava veriliyormuş artık bir başvuru yapabilirsiniz.
Evet elektronik sigaralar sadece patlama değil, içindeki kimyasal maddeler en az sigara kadar zararlıymış o nedenle yasaklandı zaten. Ama internette fln el altından satılıyor sanırım.
İnşallah eşiniz de başarır kurtulur.

inşallah ben de zorlamak üzerine gitmek istemiyorum. Zorladıkça tavsiye verdikçe daha da ters tepiyor. Arasira hatırlatma yapıyorum bazen tamam haklisin diyor bazen tepki veriyor. Bırakmak istiyor biliyorum ama kendine güveni yok. Sigaraya başladığından beri hic bırakmayı bile denememiş. Çok inatçıdır başkasının önerisini yapmayı sevmiyor eşi bile olsa. Yanımda içmiyor ama kendini zehirlediğini görünce dayanamıyorum

Az önce açtığım konulara göz gezdirirken mesajınızı gördüm. Aradan çok zaman geçmiş ama ben de teşekkür ederim güzel sözlerinize. Siz de iyi ki varsınız :KK50: Çok şükür arkadaşlarla birlikte birbirimize destek olduk sağolsunlar onlar olmasa zorluklarla baş etmek kolay değildi.
Sizin de bırakmanıza vesile olduysak ne mutlu bize. Umarım bırakış o bırakış olmuştur bir daha başlamamışsınızdır.
Merhaba BinbirRenk.Ben de uzun zamandır giriş yapmamıştım.Girer girmez alışkanlık oldu sanıyorum ki hemen buraya bir göz atıp diğer konulara bakiyorum🤗Yazdığını görünce cok sevindim.Hemen cevap yazmak istedim evet hala içmiyorum.Daha doğrusu içsem bile zorlanmadan nasıl birakmam gerektiğini biliyorum çünkü burası var.Buraya yazdiktan sonra 2018 Ağustos ayında tatilde 1 paket aldım.1 hafta boyunca da gunde 3 taneyi geçmeyecek sekilde içtim.Ama ne yalan söyleyeyim tatilde de bir başka oluyo yaaa...Zaten paket bitmeden tatil de bitti onu orda birakıp geldim o zamandan beri de içmiyorum.Ayrica tatil dönüşü de hiç zorlanmadim yine hiç içmemiş gibi devam ettim hayatıma.Tekrar teşekkür ediyorum emeğin için. Hala içmiyor olmanı da ayrıca tebrik ediyorum. 😊😊

Merhaba BinbirRenk.Ben de uzun zamandır giriş yapmamıştım.Girer girmez alışkanlık oldu sanıyorum ki hemen buraya bir göz atıp diğer konulara bakiyorum🤗Yazdığını görünce cok sevindim.Hemen cevap yazmak istedim evet hala içmiyorum.Daha doğrusu içsem bile zorlanmadan nasıl birakmam gerektiğini biliyorum çünkü burası var.Buraya yazdiktan sonra 2018 Ağustos ayında tatilde 1 paket aldım.1 hafta boyunca da gunde 3 taneyi geçmeyecek sekilde içtim.Ama ne yalan söyleyeyim tatilde de bir başka oluyo yaaa...Zaten paket bitmeden tatil de bitti onu orda birakıp geldim o zamandan beri de içmiyorum.Ayrica tatil dönüşü de hiç zorlanmadim yine hiç içmemiş gibi devam ettim hayatıma.Tekrar teşekkür ediyorum emeğin için. Hala içmiyor olmanı da ayrıca tebrik ediyorum. 😊😊

Merhaba Serpil geçen seferki kadar olmasa da yine geç gördüm yine sevindim senin adına. Tatilde aranıyor evet ama orda içip orda kalması harika. Ben 1 tane içsem bir daha bırakamam. Çünkü önceki deneyimlerimden biliyorum.

Ben de seni tekrar tebrik ediyorum. :KK50: umarım bir daha bütün bırakanlar olarak bir daha yanından bile geçmeyiz. Selam ve sevgiler:KK68:

Evet Aylincim geleceğiz diyenlerin hiçbiri yok ortalıkta:KK48: çünkü bırakacağım demek kolay da bıraktım demek zor işte. Yine biz bize kalacağız başladığımız gibi öyle devam edeceğiz fire vermeden inşallah. Baksana koskoca zararlı alışkanlıklar bölümünde bile sadece biz kaldık:KK49: Bilemiyorum KK nün nasıl bir olumlu etkisi varsa burda yazmak ferahlatıyor. :KK69:
Öerhabalar enbaştan biri yavaşca yazdıklarınızı okuyorum🙂 ve hala aktifmisiniz bikmiyorum😬 aslında tüm topiği okuyunca yazıcaktım ama dayanamadım şimdiden yazıyorum.. benim sigarayı bırakalu bugün 46.cı günüm❤️ İnşallah aktifsinizdir ve ilk günden bugüne tüm sigara ile sınavlarımı yazıcam ama önce keyifle sonuna kadar topiğinizi okuyup bitirmek istiyorum veeee şuann okadar çok merak ediyorumki 6 seneeeeee olmuşş 6 yıl ❤️☺️☺️ Sigara hala içmiyormusunuz? Yoksa başladınızmı? Acaba nezaman özleme isteğiniz yok oldu? Kaç ay kaç yıl sonra sizi çok merak ediyorum NEOLUR BİRİNİZ GÖRDE YAZDIMI ÖZELLİKLE BİNBİRRENK ve diğer arkadaşlar.. hepinize sevgiler görmesenizde kocaman SEVGİLER

sen 1 ay oldu dedin ben yarın daha 10 gün oldu dicem ama inanıyorumki 1 senede oldu deriz 5 senede yatarki inanarak devam edlim bu arada asya iyice açti arayı ne yapıyor acaba
6 sene geçti acaba ne durumdasınız çok merak ediyorum sizi inşallah başlamamılsınızdır.. okadar keyifle okuyorumki sizi❤️ Benim bırakalı bugün 46.günüm.. hala çok zorlandığım için insanların tecrübelerini okuyorum.. ama sizin topiğiniz çok samimi çok morel berici❤️

Öerhabalar enbaştan biri yavaşca yazdıklarınızı okuyorum🙂 ve hala aktifmisiniz bikmiyorum😬 aslında tüm topiği okuyunca yazıcaktım ama dayanamadım şimdiden yazıyorum.. benim sigarayı bırakalu bugün 46.cı günüm❤️ İnşallah aktifsinizdir ve ilk günden bugüne tüm sigara ile sınavlarımı yazıcam ama önce keyifle sonuna kadar topiğinizi okuyup bitirmek istiyorum veeee şuann okadar çok merak ediyorumki 6 seneeeeee olmuşş 6 yıl ❤️☺️☺️ Sigara hala içmiyormusunuz? Yoksa başladınızmı? Acaba nezaman özleme isteğiniz yok oldu? Kaç ay kaç yıl sonra sizi çok merak ediyorum NEOLUR BİRİNİZ GÖRDE YAZDIMI ÖZELLİKLE BİNBİRRENK ve diğer arkadaşlar.. hepinize sevgiler görmesenizde kocaman SEVGİLER
Merhaba, ozzy0618 evet ben uzun zamandır giremedim kk ne. Arkadaşlardan da haberim yok ne yaptılar bilmiyorum. Sizin de buraya yazdığınız neredeyse 1 ay olmuş ama görünce cevap yazayım dedim. Öncelikle tebrik ederim bıraktığınız için. Umarım bir daha hiç başlamazsınız. Aynen 6 yıl olmuş ve hiç saymıyorum. Halen bazen canım istese de gelip geçiyor. Kokusundan çok rahatsız oluyorum. Bundan sonra da başlayacağımı sanmıyorum. Selamlar sevgiler benden de.

Çok mutlum cevap vermenize,ve hala içmemenize 6 yıl olmuş hala bazen canınız istiyormuş demekki bu istek hiç tamamen yok olmıcak🤔 inşallah sizin gibi benim ) yıl olmuş demem dileğiyle❤️ Sevgiler

Back