21 GÜN

Ah o koku sormayın arkadaşlar bir felaket Bir yere giderim caddeler, sokaklar, duraklar, konuştuğum sigara içen insanlar vs. her yer kokardı ilk günler. Eve gelirdim bir oh derdim ama giysi dolabımı açınca üzerine sinmiş kokuyu hissederdim yine. Oysa ya balkonda ya da mutfakta cam açıp içerdim. Ben aileme ve çevremde içmeyenlere nasıl kötü kokmuşum diye kendimden utandım resmen.
İşte sigaradan vaz geçmek için daha ilk günden bir 'neden' keşfettiniz. Günler geçtikçe kendiniz yaşayarak başka nedenler keşfedeceksiniz.
Bünyemizi hiç yoktan yere zehirle dolduracağımıza açalım camları miss gibi bahar havası dolduralım ciğerlerimize
Kısacası: Azim+ sabır= başarı. Kolay gelsin

slm bayanlar. ne güzel bi gece. öğleden beri içmedi diıeyerek sizi de kendimi de kandıramam. sadece yarım. bi ara bi çekti canm valla karşı koyamadm. ama içmez olsaydım. mideme bi ağrı girdi. zaten ülserim var. pişman etti. aslında iyi de oldu. oh bana. içersen böyle olur.
yarım gün demeyin valla bi hafifledim. yemek işine çok dikkat ediyorum zaten fazlam var. az yedim akşam. şimdi çay. birazdan yürüyüş bandına çıkıcam. yarım saat dayanmaya çalışıcam. rampalı benim bant. bol su. sabaha kendime ıhlamur hazırladım. çayı azaltıcam. yarın özel bi gün olacak.

20 dk yürüyüşü mekikle tamamladım. duş alır kitabımı okur yatarım. sabah planım erken kalkıp spor yapmak. yapabilir miyim bilmem ama bi yerden başlamak gerek

Amin amiinn canım inşallah... öyle gerçekten benim gibi çocuklu tiryakilerin(eski) hep içini kemiren bir cumledir "parayi şu zehir verecegime çocuklarıma birsey alsaydim".. çok şükür artık bu konuda da vicdanim rahat bir çok konuda olduğu gibi..

Susuz yaz. , bendek o kokuyu alınca şok oldum gerçekten berbat bir koku. ,düşünsene benim eşim sigara icmiyor kokuyu alınca hemen esimden helallik istedim :) meğer adama yıllarca ne eziyet etmişim... hoş yeni sigara ictigimde yaklasmazdim ve ya üzerimi değiştirmeden yatmazdim parfüm eksik etmezdim ama eminim hiçbir faydası olmamıştır (sağolsun şikayetçi olmadı hiç ) ki sürekli kokmayim diye böyle bir uğraşlar... çok şükür kurtuldummm.. hadi darısı başına ve bütün içenlerin..

Susuz yaz. , bendek o kokuyu alınca şok oldum gerçekten berbat bir koku. ,düşünsene benim eşim sigara icmiyor kokuyu alınca hemen esimden helallik istedim :) meğer adama yıllarca ne eziyet etmişim... hoş yeni sigara ictigimde yaklasmazdim ve ya üzerimi değiştirmeden yatmazdim parfüm eksik etmezdim ama eminim hiçbir faydası olmamıştır (sağolsun şikayetçi olmadı hiç ) ki sürekli kokmayim diye böyle bir uğraşlar... çok şükür kurtuldummm.. hadi darısı başına ve bütün içenlerin başına..

Mesajı iki kere paylaştım yanlışlıkla.. Özür diliyorum arkadaşlar..

dünü güzel gecti. spor vs. kitap bile okuyabildim. uykum cok hafifti. uyumaya çalıştım resmen. yat kalk. sabah felaketti. zor ayaklandım. okula geldim. dayanamadım 1 sigara. çok ii geldi. üzgünüm. bu günü böyle kapatmalıyım. özürdilerim

sabah kus gibi uyandım okadar güzel uyumuşum ki 6 da uyandım namazımı kıldım giyindim kahvaltımı yaptım hazırlandım cok mutluyum. eskiden olu gıbı kalkar 7 dk da hazırlanır yuzumu bile yıkamadan çıkardım. fakat işe geldim bi türk kahvesiyle 1 tane içtim. hiçte güzel gelmedi bana ama o beklediğim tadı alamadım cok pişmanım.

Annelik işte çocuklar her zaman öncelikli haklısın canım. Benim çocuğum yok ama annemden biliyorum. Biz kocaman evli barklı insanlar olduğumuz halde hala annemin öncelikleriyiz. Ya anne biraz da kendin için yaşa diyorum ama sizler için bir şeyler yapabilmek, huzurlu görmek zaten kendim için yaşamaktır diyor. Allah sizlere ve tüm annelere evlatlarını bağışlasın inşallah.

Bugün sigarayi bırakalı 4.gun ve bu saate kadar geçirdiğim en zor gün yoga ve nefes terapileri yaptim işe yaradı gibi...kararliyim ama yaklaşık 10 yildan sonra sanki vücudumun uzvu olmuş elim ayagim boş kaldı

Bugün sigarayi bırakalı 4.gun ve bu saate kadar geçirdiğim en zor gün yoga ve nefes terapileri yaptim işe yaradı gibi...kararliyim ama yaklaşık 10 yildan sonra sanki vücudumun uzvu olmuş elim ayagim boş kaldı

Tebrikler seaside zor günleri atlatmak üzeresin. Biraz daha sabır. O boşluk hissi kolay geçmiyor ama merak etme geçecektir. Biraz daha zaman gerekli.

ben ikinci günde dayanamadım. ya bu ne kötü bişeymiş böyle. devam et az kalmış sakın bırakma

berbat bi gündü. her açıdan. dersimi bile anlatamadm. bi kafa ağrısı sormayın. sonra çok büyük bi boşluk. yazmaya bile utanıyorum size. ama vazgeçmekte istemiyorum. ne berbat bi şeymiş bu. hayatıma ne kötü işlemiş. bıraktım demekle olmuyormuş meğer. sıkı bi disiplin kararlılık istiyo. hiç umudum kalmadı

bunları okudukça o kadar çöok hevesleniyorum ve kendime kızıyorum ki. ben ne zaman göreceğim bu günleri.

sormadan edemeyeceğim. sigara bi moral işi bence. hele stresliyken üzüntülüyken. hiç mi bi sorununuz olmuyo kimöse mi ses çıkar mıyor. nasıl mücadele ediyorsunuz. benim aklıma taaa yıllar öncesi bile geliyor. yakıyom . eşime kızıyom çocuğa kızıyom yakıyom. sorun ben miyim

Tebrikler seaside zor günleri atlatmak üzeresin. Biraz daha sabır. O boşluk hissi kolay geçmiyor ama merak etme geçecektir. Biraz daha zaman gerekli.

Inşallah dediğin gibi olur.Daha iyi hissedecegimi bildiğim için sanki gönüllü işkence süreci atlatiyorum çok ironik durum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…