- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Amin amiinn canım inşallah... öyle gerçekten benim gibi çocuklu tiryakilerin(eski) hep içini kemiren bir cumledir "parayi şu zehir verecegime çocuklarıma birsey alsaydim".. çok şükür artık bu konuda da vicdanim rahat bir çok konuda olduğu gibi..Harika1 ayı devirmişsin artık çok iyi . İnşallah nice aylar, yıllar ve bir ömür dumansız geçer senin için ve hepimiz için Üstelik sigaradan kalan parayı çok güzel değerlendirmeyi düşünmüşsün canım. O parayı ciğerlerini ve tüm vücudunu mahvetmek için harcayacağına çocukların sevinsin.
Susuz yaz. , bendek o kokuyu alınca şok oldum gerçekten berbat bir koku. ,düşünsene benim eşim sigara icmiyor kokuyu alınca hemen esimden helallik istedim :) meğer adama yıllarca ne eziyet etmişim... hoş yeni sigara ictigimde yaklasmazdim ve ya üzerimi değiştirmeden yatmazdim parfüm eksik etmezdim ama eminim hiçbir faydası olmamıştır (sağolsun şikayetçi olmadı hiç ) ki sürekli kokmayim diye böyle bir uğraşlar... çok şükür kurtuldummm.. hadi darısı başına ve bütün içenlerin..ben yine burdayım. yaklaşık 3-4 saat oldu ama bi stres bi ilgi dağınıklığı. daha yeni başladık. geçecek biliyorum. ha gayret. bide unutmadan arkadaşımızın biri yanımdan geçti bi koku. iğrendim valla. bende mi böyle koktum diye. çaresi yok bitecek
Susuz yaz. , bendek o kokuyu alınca şok oldum gerçekten berbat bir koku. ,düşünsene benim eşim sigara icmiyor kokuyu alınca hemen esimden helallik istedim :) meğer adama yıllarca ne eziyet etmişim... hoş yeni sigara ictigimde yaklasmazdim ve ya üzerimi değiştirmeden yatmazdim parfüm eksik etmezdim ama eminim hiçbir faydası olmamıştır (sağolsun şikayetçi olmadı hiç ) ki sürekli kokmayim diye böyle bir uğraşlar... çok şükür kurtuldummm.. hadi darısı başına ve bütün içenlerin başına..ben yine burdayım. yaklaşık 3-4 saat oldu ama bi stres bi ilgi dağınıklığı. daha yeni başladık. geçecek biliyorum. ha gayret. bide unutmadan arkadaşımızın biri yanımdan geçti bi koku. iğrendim valla. bende mi böyle koktum diye. çaresi yok bitecek
Amin amiinn canım inşallah... öyle gerçekten benim gibi çocuklu tiryakilerin(eski) hep içini kemiren bir cumledir "parayi şu zehir verecegime çocuklarıma birsey alsaydim".. çok şükür artık bu konuda da vicdanim rahat bir çok konuda olduğu gibi..
nasıl gidiyor??20 dk yürüyüşü mekikle tamamladım. duş alır kitabımı okur yatarım. sabah planım erken kalkıp spor yapmak. yapabilir miyim bilmem ama bi yerden başlamak gerek
Bugün sigarayi bırakalı 4.gun ve bu saate kadar geçirdiğim en zor gün yoga ve nefes terapileri yaptim işe yaradı gibi...kararliyim ama yaklaşık 10 yildan sonra sanki vücudumun uzvu olmuş elim ayagim boş kaldı
çok kötü berbat hatta. .çok zor geçti. geçti. durdu zaman. bi kafa ağrısı algı bozukluğu anlatamam.işimi yapamadm yaktım yine.beceremicem galibanasıl gidiyor??
ben ikinci günde dayanamadım. ya bu ne kötü bişeymiş böyle. devam et az kalmış sakın bırakmaBugün sigarayi bırakalı 4.gun ve bu saate kadar geçirdiğim en zor gün yoga ve nefes terapileri yaptim işe yaradı gibi...kararliyim ama yaklaşık 10 yildan sonra sanki vücudumun uzvu olmuş elim ayagim boş kaldı
bunları okudukça o kadar çöok hevesleniyorum ve kendime kızıyorum ki. ben ne zaman göreceğim bu günleri.Amin amiinn canım inşallah... öyle gerçekten benim gibi çocuklu tiryakilerin(eski) hep içini kemiren bir cumledir "parayi şu zehir verecegime çocuklarıma birsey alsaydim".. çok şükür artık bu konuda da vicdanim rahat bir çok konuda olduğu gibi..
Tebrikler seasidezor günleri atlatmak üzeresin. Biraz daha sabır. O boşluk hissi kolay geçmiyor ama merak etme geçecektir. Biraz daha zaman gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?