- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Tamam bitter yokİyi de şeker yasak bitter yemişsin hem vurmayınca cozutuyon
Ben ekmeği kendim yaptım canım ekmeği mayalamak için şeker kullaniliyormus tam anlamıyla sıfır şeker olsun diye haftasonu ekmek yaptım ama yeniyor normalde uzmanlar günde bir iki dilim tam tahilli ekmek öneriyorlar
Henüz gruba katılmadım ama görünce yazmadan geçemedim. Çok tahıllı daha iyi, içinde keten tohumu, çekirdek içi vs oluyor. Hem yemesi daha güzel hem de daha besleyici bence.Cevap icin tesekkurler bende tam bugday tiketiyorum marketlerde cok tahilli goruyorum acaba hangi daha iyi olur merak ediyorum
Yok canim brn baslamadim
Hoş buldumm :) Şu an güncel olarak 69 kiloyum ilk hedefim 64 . Uzun zaman kilo aldım verdim artık ideal kiloma inip sabitlemek istiyorum. İdeal kilom da 63 müşHoşgeldin canım kilon kaçtı.
Yaaaaaaaaaa aamaaaaaaa nedeennnnnnnnYok canim brn baslamadim
Niye kilo yazmadan tartıya mı küstünKilo yazmadan ve 1 gün gecikmeli olarak katılabiliyor muyuz
Prensiplerim var benimNiye kilo yazmadan tartıya mı küstün
Benim fikrim yok canım ama yenir herhaldeCok tahilli ekmekler zayiflama acisindan nasil bilenler yardimci olabilir mi ben hic denemedim de
Burda liste yok ki yasaklar var canım. Zaten yoğurt hurmaya tam uyuyorsan buna da uymuş oluyorsun.Pazartesi günü yoğurt hurma diyetine besledim pazar günü bitiyor pazardan sonra sizin listeyi uygulayacağım
Farketmez canım hiç yazma istersen sadece temiz beslen. Nasıl rahat hissedersen öyle katılPrensiplerim var benim
Kaç kilo gittiğini yazsak olmuyor mu?
Yok ben takımlarda yokum. Genelde diyetlerim pazartesi başlayıp salı bitiyor.Farketmez canım hiç yazma istersen sadece temiz beslen. Nasıl rahat hissedersen öyle katılMotivasyon için yazıyoruz. Sen zaten cuma takımlarında değil misin orda yazmıyor musun bizi mi yabancıladın
Ölçülerini de al istersen baya farkediyor yapanlarda.
Hadi ya başkasıyla karıştırdım o zaman. Takımlara girsene o zaman disiplinli olursun. Ben hiç 21 yapamadım ama yapanlar artık tatlı krizi gelmediğini söylüyor.Yok ben takımlarda yokum. Genelde diyetlerim pazartesi başlayıp salı bitiyor.
Süre belli olunca belki daha disiplinli olurum. 21 gün sabret derim kendime. Umarım o 21 günde de biraz alışırım da 22.gün hunharca yemem
Hadi ya başkasıyla karıştırdım o zaman. Takımlara girsene o zaman disiplinli olursun. Ben hiç 21 yapamadım ama yapanlar artık tatlı krizi gelmediğini söylüyor.
Bu biras katı normal diyette haftada bir sütlü tatlı ya da bitter yiyebilirsin bunda 21 Gün yasak. Yapamazsan da hevesini kırma sakın.Bakalım 21i bir deneyeyim de, duruma göre takımlara katılmayı düşünebilirim.
Bu biras katı normal diyette haftada bir sütlü tatlı ya da bitter yiyebilirsin bunda 21 Gün yasak. Yapamazsan da hevesini kırma sakın.ama yapacağız inşallah hep beraber
O zaman insülin direnci vardır baktırdın mı canım. Benim de tadına bakma gibi bi huyum yok. İlla dibinü görücemBen zaten haftada bir deyince tadında bırakmıyorum ki. Bugün ödül günü diye abartıyorum. Bir kase yesem 2 kase daha istiyor canım.
Belki ya hep ya hiç daha iyidir. Hiç yemezsem canım da çekmeyebilir bi noktadan sonra
Hakiki balsa sorun olmaz. Sabah yediklerin çok az. Saldırma ihtimalin yüksek. Yumurta zeytin de koy. Kilonu da bilmiyorum gerçi 70 lerde diye yorum düşünüp yapıyorumBugün de dışarı çıkıyorum, avmde ilk günden cozutmam umarım.
Hastayım gerçi, canım birşey istemiyor.
Şimdi 2 dilim çok tahıllı ekmekle biraz peynir domates yiyeceğim.
Ballı adaçayı içecektim ama bal çok mu ofsayt olur
yok fırında yaptım canım kuru maya kullandım mayayı sadece ılık su ile mayaladım şeker atmadım gerisi nefis yemek tarifleri diye bir site var oradan baktım linkini vereyimEkmek Makinası ile mi yapıyorsun
Tarif verir misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?