• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

İyi de şeker yasak bitter yemişsin hem vurmayınca cozutuyon :KK4:
Tamam bitter yok
Ben ekmeği kendim yaptım canım ekmeği mayalamak için şeker kullaniliyormus tam anlamıyla sıfır şeker olsun diye haftasonu ekmek yaptım ama yeniyor normalde uzmanlar günde bir iki dilim tam tahilli ekmek öneriyorlar

Ekmek Makinası ile mi yapıyorsun
Tarif verir misin canım

Cevap icin tesekkurler bende tam bugday tiketiyorum marketlerde cok tahilli goruyorum acaba hangi daha iyi olur merak ediyorum
Henüz gruba katılmadım ama görünce yazmadan geçemedim. Çok tahıllı daha iyi, içinde keten tohumu, çekirdek içi vs oluyor. Hem yemesi daha güzel hem de daha besleyici bence.

Cok tahilli ekmekler zayiflama acisindan nasil bilenler yardimci olabilir mi ben hic denemedim de
Benim fikrim yok canım ama yenir herhalde

Pazartesi günü yoğurt hurma diyetine besledim pazar günü bitiyor pazardan sonra sizin listeyi uygulayacağım
Burda liste yok ki yasaklar var canım. Zaten yoğurt hurmaya tam uyuyorsan buna da uymuş oluyorsun.

Prensiplerim var benim:KK45:

Kaç kilo gittiğini yazsak olmuyor mu? o_O
Farketmez canım hiç yazma istersen sadece temiz beslen. Nasıl rahat hissedersen öyle katıl;) Motivasyon için yazıyoruz. Sen zaten cuma takımlarında değil misin orda yazmıyor musun bizi mi yabancıladın :-)

Ölçülerini de al istersen baya farkediyor yapanlarda.

Farketmez canım hiç yazma istersen sadece temiz beslen. Nasıl rahat hissedersen öyle katıl:KK66: Motivasyon için yazıyoruz. Sen zaten cuma takımlarında değil misin orda yazmıyor musun bizi mi yabancıladın :-)

Ölçülerini de al istersen baya farkediyor yapanlarda.
Yok ben takımlarda yokum. Genelde diyetlerim pazartesi başlayıp salı bitiyor.

Süre belli olunca belki daha disiplinli olurum. 21 gün sabret derim kendime. Umarım o 21 günde de biraz alışırım da 22.gün hunharca yemem:KK70:

Yok ben takımlarda yokum. Genelde diyetlerim pazartesi başlayıp salı bitiyor.

Süre belli olunca belki daha disiplinli olurum. 21 gün sabret derim kendime. Umarım o 21 günde de biraz alışırım da 22.gün hunharca yemem:KK70:
Hadi ya başkasıyla karıştırdım o zaman. Takımlara girsene o zaman disiplinli olursun. Ben hiç 21 yapamadım ama yapanlar artık tatlı krizi gelmediğini söylüyor.

Bu biras katı normal diyette haftada bir sütlü tatlı ya da bitter yiyebilirsin bunda 21 Gün yasak. Yapamazsan da hevesini kırma sakın. :KK5: ama yapacağız inşallah hep beraber:KK5:

Ben zaten haftada bir deyince tadında bırakmıyorum ki. Bugün ödül günü diye abartıyorum. Bir kase yesem 2 kase daha istiyor canım.

Belki ya hep ya hiç daha iyidir. Hiç yemezsem canım da çekmeyebilir bi noktadan sonra:KK19:

Bugün de dışarı çıkıyorum, avmde ilk günden cozutmam umarım.

Hastayım gerçi, canım birşey istemiyor.

Şimdi 2 dilim çok tahıllı ekmekle biraz peynir domates yiyeceğim.

Ballı adaçayı içecektim ama bal çok mu ofsayt olur:ıslık:

Ben zaten haftada bir deyince tadında bırakmıyorum ki. Bugün ödül günü diye abartıyorum. Bir kase yesem 2 kase daha istiyor canım.

Belki ya hep ya hiç daha iyidir. Hiç yemezsem canım da çekmeyebilir bi noktadan sonra:KK19:
O zaman insülin direnci vardır baktırdın mı canım. Benim de tadına bakma gibi bi huyum yok. İlla dibinü görücem :D çok yapmamaya çalışıyorum evde bişeyler

Bugün de dışarı çıkıyorum, avmde ilk günden cozutmam umarım.

Hastayım gerçi, canım birşey istemiyor.

Şimdi 2 dilim çok tahıllı ekmekle biraz peynir domates yiyeceğim.

Ballı adaçayı içecektim ama bal çok mu ofsayt olur:ıslık:
Hakiki balsa sorun olmaz. Sabah yediklerin çok az. Saldırma ihtimalin yüksek. Yumurta zeytin de koy. Kilonu da bilmiyorum gerçi 70 lerde diye yorum düşünüp yapıyorum :-)

Back