- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Hakiki balsa sorun olmaz. Sabah yediklerin çok az. Saldırma ihtimalin yüksek. Yumurta zeytin de koy. Kilonu da bilmiyorum gerçi 70 lerde diye yorum düşünüp yapıyorum
Ooo boy süper. Tost çay haa baya şey değişecek senin hayatında. Sen bana takıl ben seni kurbana iki hanelilere indiririmYok valla 70 olsam zaten diyet yapmam. Boyum 173 falan, etim de sıkı. Kas oranım yüksek olduğu için 70 olsam tam olurum yani.
Benim kilo 3 hanelerdeyumurtayı unutmuşum valla her sabah tost-çayla beslenmekten. 2 yumurta haşlayayım, sarılarını yiyorum sadece.
Hadi bakalım, inşallah.Ooo boy süper. Tost çay haa baya şey değişecek senin hayatında. Sen bana takıl ben seni kurbana iki hanelilere indiririm
Hadi bakalım, inşallah.
Tabağımı hazırlıyorum.
1 küçük domates, 2 dilim çok tahıllı, yarım kibrit kutusu peynir, 4 küp şeker kadar kaşar, 4 yeşil zeytin, 2 yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı bal koydum adaçayıma da.
Dışarı çıkarken de fındık alırım yanıma.
Yok canım üçü bir arada en tehlikelisi zaten bırakmaya çalış.Kızlar günaydın ya ben diyete rahat uyum sağlıyorum ama bu 3 ü 1 arada kahvamden vazgeçemiyorum her sabah içiyorum aranızda benim gibi kahve tiryakisi var mı diyette bu kadarcık hakkım vardır dimi
Yaaaaa74 kiloyum kızlar
Halbuki 69 a kadar inmiştim
Günaydın kızlar
İnsan bi haber verir @Phoenix_32 kaptanımgeç mi kaldım?
Naptın elmadilimi kaçamak yok dimi
Kızlar günaydın ya ben diyete rahat uyum sağlıyorum ama bu 3 ü 1 arada kahvamden vazgeçemiyorum her sabah içiyorum aranızda benim gibi kahve tiryakisi var mı diyette bu kadarcık hakkım vardır dimi
Hikmet deyince erkek sandım ama baya da eski üyeymişsin. Hoşgeldin aramıza. Dün başladık biz de 21 gün aktif olacağız inşallah.Hey bende geleyim miii... kendimi aştım gidiyorum. Biri beni durdursun..
2013agustos 2014 ağustos arasi 24 kilo vermistm. Sonrası hep aldım verdim aldım verdim şuan alma durumdaymmmm. Kendime kızıyorum ama kızmakla olmuyor. 82.0 gördüm sabah. Boy 1.75 göstermiyorsun deselerde. Aynadaki benden hiç memnum değilim. Bu grup yeni ve aktif gibi geldi bana. Adim hikmet
Kısaca hiko diyebilirsiniz. Hadi canlılık verin bana bırakmayim burayı da yeme içme düzenini de.. yardim edin lutfffeeeennnnn
Hikmet deyince erkek sandım ama baya da eski üyeymişsin. Hoşgeldin aramıza. Dün başladık biz de 21 gün aktif olacağız inşallah.
Kurallar 1. sayfada yazıyor canım. Paketli şekerli beyaz un içeren hiç birşey yemiyoruz 21 gün.Yaaaa geç kalmadım demek iyi oldu. Yenilik istiyor insan..
Yok yok bayanım 30 yasinda. Oglusum 6 aylukke buraya gelmiştim. Çıtır annelerin diyet günlüğüne katılmıştım. 2 sene baya yazıştık kzlarla. Şimdi güzel dostluklar kurduk whatsap dab devam ediyoruz ama diyet olayı saldık. Unuttuk..
Yeni arkadaşlarla motive olabilirim diye geleyim dedim. Ah ah ne gunlerim geçti burda.
Tabi o zamanlar whatsap yaygın değildi
Kural vs varmı peki..
Isim neydi bu arada
Kurallar 1. sayfada yazıyor canım. Paketli şekerli beyaz un içeren hiç birşey yemiyoruz 21 gün.
İsim phoenix kızlar kısaca anka diyor
Naptın elmadilimi kaçamak yok dimi
Yok canım üçü bir arada en tehlikelisi zaten bırakmaya çalış.
Yaaaaa
Yok canım geç kalmadın takıl hadi peşimize
Fikir olması amaçlı yazıyoruzSüper yaaaaaaaaaaaaaa hem ben tek başıma takılmadım peşinize tüm takımı götürüyorum peşimden
Onlar burada değil ama 13. takım olarak bu günden itibaren biz de başladık. Hatta senin mesajını da takımın ilk mesajına sabitledim.
Menü felan yazacak mıyız buraya?
Tamam canım teşekkür ederim. Akşama menümü yazarımFikir olması amaçlı yazıyoruz
İsteğe bağlı canım zorunlu değil. Aslında @wendigo ve @Rzgrece ile başlamıştık ama @wendigo kayıp @rzgrece de 80 li kilolarda çok mutluymuş 70 leri sevmiyormuş başlamadıSüper yaaaaaaaaaaaaaa hem ben tek başıma takılmadım peşinize tüm takımı götürüyorum peşimden
Onlar burada değil ama 13. takım olarak bu günden itibaren biz de başladık. Hatta senin mesajını da takımın ilk mesajına sabitledim.
Menü felan yazacak mıyız buraya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?