• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

Hakiki balsa sorun olmaz. Sabah yediklerin çok az. Saldırma ihtimalin yüksek. Yumurta zeytin de koy. Kilonu da bilmiyorum gerçi 70 lerde diye yorum düşünüp yapıyorum :-)

Yok valla 70 olsam zaten diyet yapmam. Boyum 173 falan, etim de sıkı. Kas oranım yüksek olduğu için 70 olsam tam olurum yani.

Benim kilo 3 hanelerde:oops: yumurtayı unutmuşum valla her sabah tost-çayla beslenmekten. 2 yumurta haşlayayım, sarılarını yiyorum sadece.

Yok valla 70 olsam zaten diyet yapmam. Boyum 173 falan, etim de sıkı. Kas oranım yüksek olduğu için 70 olsam tam olurum yani.

Benim kilo 3 hanelerde:oops: yumurtayı unutmuşum valla her sabah tost-çayla beslenmekten. 2 yumurta haşlayayım, sarılarını yiyorum sadece.
Ooo boy süper. Tost çay haa baya şey değişecek senin hayatında. Sen bana takıl ben seni kurbana iki hanelilere indiririm :kaydirigubbakcemile:

Ooo boy süper. Tost çay haa baya şey değişecek senin hayatında. Sen bana takıl ben seni kurbana iki hanelilere indiririm :KK4:
Hadi bakalım, inşallah.

Tabağımı hazırlıyorum.

1 küçük domates, 2 dilim çok tahıllı, yarım kibrit kutusu peynir, 4 küp şeker kadar kaşar, 4 yeşil zeytin, 2 yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı bal koydum adaçayıma da.

Dışarı çıkarken de fındık alırım yanıma.

Kızlar günaydın ya ben diyete rahat uyum sağlıyorum ama bu 3 ü 1 arada kahvamden vazgeçemiyorum her sabah içiyorum aranızda benim gibi kahve tiryakisi var mı diyette bu kadarcık hakkım vardır dimi

Hadi bakalım, inşallah.

Tabağımı hazırlıyorum.

1 küçük domates, 2 dilim çok tahıllı, yarım kibrit kutusu peynir, 4 küp şeker kadar kaşar, 4 yeşil zeytin, 2 yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı bal koydum adaçayıma da.

Dışarı çıkarken de fındık alırım yanıma.

Naptın elmadilimi kaçamak yok dimi

Kızlar günaydın ya ben diyete rahat uyum sağlıyorum ama bu 3 ü 1 arada kahvamden vazgeçemiyorum her sabah içiyorum aranızda benim gibi kahve tiryakisi var mı diyette bu kadarcık hakkım vardır dimi
Yok canım üçü bir arada en tehlikelisi zaten bırakmaya çalış.

74 kiloyum kızlar
Halbuki 69 a kadar inmiştim:kızgın:
Yaaaaa :kaydirigubbakcemile:
Günaydın kızlar :KK36:

İnsan bi haber verir @Phoenix_32 kaptanım:KK14: geç mi kaldım? :KK53:

Yok canım geç kalmadın takıl hadi peşimize :73:

Hey bende geleyim miii... kendimi aştım gidiyorum. Biri beni durdursun..
2013agustos 2014 ağustos arasi 24 kilo vermistm. Sonrası hep aldım verdim aldım verdim şuan alma durumdaymmmm. Kendime kızıyorum ama kızmakla olmuyor. 82.0 gördüm sabah. Boy 1.75 göstermiyorsun deselerde. Aynadaki benden hiç memnum değilim. Bu grup yeni ve aktif gibi geldi bana. Adim hikmet
Kısaca hiko diyebilirsiniz. Hadi canlılık verin bana bırakmayim burayı da yeme içme düzenini de.. yardim edin lutfffeeeennnnn

Şimdi şöyle bir durum var. Sade nescafeyi içsen inan çok seveceksin. Kahve çay şeker atmamalı 4 sene oldu inan şekersiz sade daha güzel. Hem sade.icince vücuduna faydaları var.
Sen her sabah spor öncesi sade türk kahvesini dene.. bayilaacaksin.

Şimdi kalkıyorum ev temizliğine başlamaya. 3 gün önce mutfağı yeniledik. Evin içinde mermer kesildi. Toz sil sil bitmiyor. Dolap içleri de oyle. Bugün 10sarki zumba yapma niyetim var. Ins isleri bitirim yaparım ve yazarım. Mutlu günler kizlar. Hadi canlılık :halay:

Hey bende geleyim miii... kendimi aştım gidiyorum. Biri beni durdursun..
2013agustos 2014 ağustos arasi 24 kilo vermistm. Sonrası hep aldım verdim aldım verdim şuan alma durumdaymmmm. Kendime kızıyorum ama kızmakla olmuyor. 82.0 gördüm sabah. Boy 1.75 göstermiyorsun deselerde. Aynadaki benden hiç memnum değilim. Bu grup yeni ve aktif gibi geldi bana. Adim hikmet
Kısaca hiko diyebilirsiniz. Hadi canlılık verin bana bırakmayim burayı da yeme içme düzenini de.. yardim edin lutfffeeeennnnn
Hikmet deyince erkek sandım ama baya da eski üyeymişsin. Hoşgeldin aramıza. Dün başladık biz de 21 gün aktif olacağız inşallah.

Hikmet deyince erkek sandım ama baya da eski üyeymişsin. Hoşgeldin aramıza. Dün başladık biz de 21 gün aktif olacağız inşallah.

Yaaaa geç kalmadım demek iyi oldu. Yenilik istiyor insan..
Yok yok bayanım 30 yasinda. Oglusum 6 aylukke buraya gelmiştim. Çıtır annelerin diyet günlüğüne katılmıştım. 2 sene baya yazıştık kzlarla. Şimdi güzel dostluklar kurduk whatsap dab devam ediyoruz ama diyet olayı saldık. Unuttuk..
Yeni arkadaşlarla motive olabilirim diye geleyim dedim. Ah ah ne gunlerim geçti burda.
Tabi o zamanlar whatsap yaygın değildi :KK76:

Kural vs varmı peki..
Isim neydi bu arada

Yaaaa geç kalmadım demek iyi oldu. Yenilik istiyor insan..
Yok yok bayanım 30 yasinda. Oglusum 6 aylukke buraya gelmiştim. Çıtır annelerin diyet günlüğüne katılmıştım. 2 sene baya yazıştık kzlarla. Şimdi güzel dostluklar kurduk whatsap dab devam ediyoruz ama diyet olayı saldık. Unuttuk..
Yeni arkadaşlarla motive olabilirim diye geleyim dedim. Ah ah ne gunlerim geçti burda.
Tabi o zamanlar whatsap yaygın değildi :KK76:

Kural vs varmı peki..
Isim neydi bu arada
Kurallar 1. sayfada yazıyor canım. Paketli şekerli beyaz un içeren hiç birşey yemiyoruz 21 gün.
İsim phoenix kızlar kısaca anka diyor;)

Naptın elmadilimi kaçamak yok dimi

Yok canım üçü bir arada en tehlikelisi zaten bırakmaya çalış.

Yaaaaa :KK4:

Yok canım geç kalmadın takıl hadi peşimize :KK73:

Süper yaaaaaaaaaaaaaa hem ben tek başıma takılmadım peşinize tüm takımı götürüyorum peşimden :KK70::KK70:

Onlar burada değil ama 13. takım olarak bu günden itibaren biz de başladık. Hatta senin mesajını da takımın ilk mesajına sabitledim. :KK36::KK36:

Menü felan yazacak mıyız buraya?

Süper yaaaaaaaaaaaaaa hem ben tek başıma takılmadım peşinize tüm takımı götürüyorum peşimden :KK70::KK70:

Onlar burada değil ama 13. takım olarak bu günden itibaren biz de başladık. Hatta senin mesajını da takımın ilk mesajına sabitledim. :KK36::KK36:

Fikir olması amaçlı yazıyoruz :KK58:

İsteğe bağlı canım zorunlu değil. Aslında @wendigo ve @Rzgrece ile başlamıştık ama @wendigo kayıp @rzgrece de 80 li kilolarda çok mutluymuş 70 leri sevmiyormuş başlamadı :KK53:

Son düzenleme:
Back