HoşgeldiiiinnnMerhaba öncelikle kendimi tanıtayım. 30 yaşındayım. 2 çocuğum var. 4 ay önce doğum yaptım. 2 aydır diyet yapıyorum. 9 kilo verdim. Bir hafta önce şekersiz 21 güne başladım. Bugün 7. Günüm bitecek inşallah.
Amin hepimizin inş. Şu an aşırı rahatım çok şükür.Hoşgeldiiiinnnbiz de 4.günümüzdeyiz çocukların sağlıkla büyüsünler inşallah
Evet 21 gün sonra hiç aklına gelmezAmin hepimizin inş. Şu an aşırı rahatım çok şükür.
Ayy hamileymişsiniz. Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah.Hoşgeldiiiinnnbiz de 4.günümüzdeyiz çocukların sağlıkla büyüsünler inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsunAyy hamileymişsiniz. Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah. ❤
Bizim de 4.günümüz tamam, öyle değil mi kızlaaaarreİyi akşamlar Kızlar
Şekersiz 7. Günüm tamam
Süper kaç günde oldu bu fark?Günaydınn kızlar59.4 çıktım bu sabah ki 62 lerde geziyordummm :)
Merhabaa, 4 günde oldu:)Süper kaç günde oldu bu fark?
Yaa süper bir sonuç. Ben regl olacağım sanırım değişiklik yokMerhabaa, 4 günde oldu:)
Çok geçmiş olsun. Nasıl oldunuz?Selam Kızlar günaydın. Böyle devam edin lütfen. Ben sanırım düşük yapıyorum kanamam oldu şuan hastanedeyim. Döneceğim size
Teşekkür ederim, kimyasal gebelikmiş. Adet oldum. Neyse ki iyiyim. Sizler nasılsınızÇok geçmiş olsun. Nasıl oldunuz?
Teşekkür ederim ben iyiyim. Hayırlısı olsun çok geçmiş olsun. Allahım yakın zamanda tekrar hamilelik nasip etsin. İlk hamilelik miydiTeşekkür ederim, kimyasal gebelikmiş. Adet oldum. Neyse ki iyiyim. Sizler nasılsınız
Amin inşallah. Evet canım benim ilkti.Teşekkür ederim ben iyiyim. Hayırlısı olsun çok geçmiş olsun. Allahım yakın zamanda tekrar hamilelik nasip etsin. İlk hamilelik miydi
Bende katılmak isterimYok mu kimseler Eki Görüntüle 2577183
HoşgeldinBende katılmak isterim