Herkese merhaba.
Buraya ilk kayıt olduğumda kendimden bahsetmiştim.
Ben diyetisyenim. Burada konularda birçok diyet başlığı var. Ben de ”21 gün şekersiz diyet” yapalım istedim. Bugün 16 Ocak. 6 şubata kadar günlük 1 gr bile şekerli birşey tüketmeyeceğiz. Yeterli ve dengeli besleneceğiz. Eğer eliizden de geliyorsa günlük en az 30 dk yürüyüş yapacağız. Bu sistemle basen ve göbek bölgesinde küçülme hissedeceksiniz. Paketli ürünlerin arkasındaki etiketlerini mutlaka okuyun şeker:0 olması lazım.
Başlamak isteyenler buyursun ❤
Yasaklar;
Çikolata Tatlı Gazlı içecekler Limonata, salep gibi şekerli yiyecekler Kola & diyet kola Şekerli çay&kahve Pasta Ev yapımı kek, kurabiye vs Bu süreçte börek , fazlaca ekmek , fazlaca dolmadan da uzak durulursa Harika olur Sevgiler
Evet yapabilirsiniz, gayet de güzel olurGebeler de yapabilir mi acaba??
Süpersiiiinnnselamlar
ben gebe degilim:)
gebelere şeker yok.:)
ben hiç tüketmediğimden biliyorum
bol bol meyve yemişim :)
hadi başlayalım.
Aa size de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahEvet yapabilirsiniz, gayet de güzel olurBen de cuma günü gebe olduğumu öğrendim zaten hayırlı olsun hamileliğiniz inşallah
Evet kesinlikle öyle oluyor , devam et lütfen. Sadece bu şekilde yaparak vücudu şekillenen çok danışanım olduşekersizi12 gündür yapıyorum:)
canim tatlı istemiyor artık.:)
TeşekkürlerAa size de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahyapalım o zaman
Burda destek olabiliriz sana daBende yapmayı düşünüyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum
Bende bu gün niyetliydim şekerli birşey yemedim . Ama tatlı bağımlısıyım diyebilirim. Deneyeceğim olduğu kadarBurda destek olabiliriz sana dabak bugün 1. gün. Şekerli birşey yemedik, içmedik.
Tamam bugün de ilk günün böyle bitmiş olsun o zaman kaldı şurda 20 gün. Tatlı bağımlılığını yok edelim beraber. Sadece iste ve İnan. İnanmak çok önemliBende bu gün niyetliydim şekerli birşey yemedim . Ama tatlı bağımlısıyım diyebilirim. Deneyeceğim olduğu kadar
Inş birbirimize destek olusak başarırız.Tamam bugün de ilk günün böyle bitmiş olsun o zaman kaldı şurda 20 gün. Tatlı bağımlılığını yok edelim beraber. Sadece iste ve İnan. İnanmak çok önemli
Sen merak etme biz buradayızInş birbirimize destek olusak başarırız.
Artış var ama az Dr ne dedi
Gebeler de yapabilir mi acaba??
selamlar
ben gebe degilim:)
gebelere şeker yok.:)
ben hiç tüketmediğimden biliyorum
bol bol meyve yemişim :)
hadi başlayalım.
Bende yapmayı düşünüyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum