21 gün şekersiz diyet yapıyoruuuzz! Hadi sen de gel! 🥳

Kızlar ben bugünden başladım herşeye, sıfır şekersiz bir hayat:))
Sabah kahvaltı yaptım ve ip atladım 300 kere. öğle yemeği olarak az önce kimyon, limon, reyhan ve nane karışımı bir yoğurt yedim:) 1-2 saat sonra da ip atlıcam tekrar 300 kere:) akşam da öyle. akşam da ne yesem bilmiyorum normal yemek mi yoksa biraz salata falan mı geçiştirsem? diyetisyen hanım fikrinizi almak isterimm:)) akşam da 300 yapıp günü kapatırım :) son öğün olarak da türk kahvesi içicem :)) bu arada su tüketimim çok iyi hayatımda bi ilk yapıp su doldurup doldurup içiyorum şimdi de suyu doldurup yanıma koydum psikolojik baskı yapıyorum kendime :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: nasılımmmm??:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:

Ben de ben de, 😂 ben de şekersiz yaşamak istiyorum bir müddet benim için çook zor olacak ama yapacam bugün çok azimliyim 💪🏻😂

Kızlar ben bugünden başladım herşeye, sıfır şekersiz bir hayat:))
Sabah kahvaltı yaptım ve ip atladım 300 kere. öğle yemeği olarak az önce kimyon, limon, reyhan ve nane karışımı bir yoğurt yedim:) 1-2 saat sonra da ip atlıcam tekrar 300 kere:) akşam da öyle. akşam da ne yesem bilmiyorum normal yemek mi yoksa biraz salata falan mı geçiştirsem? diyetisyen hanım fikrinizi almak isterimm:)) akşam da 300 yapıp günü kapatırım :) son öğün olarak da türk kahvesi içicem :)) bu arada su tüketimim çok iyi hayatımda bi ilk yapıp su doldurup doldurup içiyorum şimdi de suyu doldurup yanıma koydum psikolojik baskı yapıyorum kendime :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: nasılımmmm??:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super::super:
Valla seni çok istekli gördüm bu harika bir şey 💐❣️🌸 ama akşamı salata ile geçiştirme. Normal 1 porsiyon yemeğini ye ama salatanı yoğurdunu da ye. Bak diyetle beraber sadece günde 20 dk ip atlayarak haftada 2-2,5 kilo veren danışanım oldu. Ve de Harika zayıfladı. İp atlamak efsane bir spor 🥳😍

Valla seni çok istekli gördüm bu harika bir şey 💐🌸 ama akşamı salata ile geçiştirme. Normal 1 porsiyon yemeğini ye ama salatanı yoğurdunu da ye. Bak diyetle beraber sadece günde 20 dk ip atlayarak haftada 2-2,5 kilo veren danışanım oldu. Ve de Harika zayıfladı. İp atlamak efsane bir spor 🥳😍
Ya ciddi misinnn:) İp atlamayı çok seviyorum ve bu beni çokkkk mutllu ettii❤️❤️❤️❤️

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim? 😍

Tabiiii hoşgeldinnnnn 😍😍
Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. 30 yaşındayım. 2 çocuğum var. 4 ay önce doğum yaptım. 2 aydır diyet yapıyorum. 9 kilo verdim. Bir hafta önce şekersiz 21 güne başladım. Bugün 7. Günüm bitecek inşallah. 😍😍😍

Herkese merhaba.
Buraya ilk kayıt olduğumda kendimden bahsetmiştim.
Ben diyetisyenim. Burada konularda birçok diyet başlığı var. Ben de ”21 gün şekersiz diyet” yapalım istedim. Bugün 16 Ocak. 6 şubata kadar günlük 1 gr bile şekerli birşey tüketmeyeceğiz. Yeterli ve dengeli besleneceğiz. Eğer eliizden de geliyorsa günlük en az 30 dk yürüyüş yapacağız. Bu sistemle basen ve göbek bölgesinde küçülme hissedeceksiniz. Paketli ürünlerin arkasındaki etiketlerini mutlaka okuyun şeker:0 olması lazım.
Başlamak isteyenler buyursun ❤

Yasaklar;

• Çikolata​
  • Tatlı​
  • Gazlı içecekler​
  • Limonata, salep gibi şekerli yiyecekler​
  • Kola & diyet kola​
  • Şekerli çay&kahve​
  • Pasta​
  • Dondurma &sos​
  • Tatlandırıcılı içecek/yiyecek​
  • Ev yapımı kek, kurabiye vs​
  • Bal, reçel, pekmez​
  • Bu süreçte börek , fazlaca ekmek , fazlaca dolmadan da uzak durulursa Harika olur​
  • Sevgiler

:KK200:
    Katılanlar​

Ben de size katılmak isterim

X