Hoşgeldin. 3.günümüz bitti. Sen de bizimle devam et. Sonradan 3 gün daha ekle canımBen"de varim kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin. 3.günümüz bitti. Sen de bizimle devam et. Sonradan 3 gün daha ekle canımBen"de varim kizlar
Merhaba canımm. Hala iyi gidiyor sanırım diğer kızlar bozdu diyetiKıZlar nasıl gidiyo? Ben başarıyorum galiba şimdilik
Oooo tabiiii hoşgeldinnnnBende katılabilir miyim hanımlar? :)
@Kardiyakarrest90 @MigiMadid @Elizabeth @cesa100619 @Asi1i @R O S E B U D
ben bozdum.. haftasonu kaçamak yaptım
- Kardiyakarrest90
- @MigiMadid
- E Elizabeth
- arabesqueen
- A Asi1i
- R O S E B U D
bugün 4.günümüz. Bozmadan devam edenler kimler biz 2 anne adayı gayet iyi gidiyoruz hanımlar ona göre
Eh madem öyle bugün pazartesi tekrar başlaben bozdum.. haftasonu kaçamak yaptım
Kızlar ben bugünden başladım herşeye, sıfır şekersiz bir hayat:))
- Kardiyakarrest90
- @MigiMadid
- E Elizabeth
- arabesqueen
- A Asi1i
- R O S E B U D
bugün 4.günümüz. Bozmadan devam edenler kimler biz 2 anne adayı gayet iyi gidiyoruz hanımlar ona göre
Valla seni çok istekli gördüm bu harika bir şey ama akşamı salata ile geçiştirme. Normal 1 porsiyon yemeğini ye ama salatanı yoğurdunu da ye. Bak diyetle beraber sadece günde 20 dk ip atlayarak haftada 2-2,5 kilo veren danışanım oldu. Ve de Harika zayıfladı. İp atlamak efsane bir sporKızlar ben bugünden başladım herşeye, sıfır şekersiz bir hayat:))
Sabah kahvaltı yaptım ve ip atladım 300 kere. öğle yemeği olarak az önce kimyon, limon, reyhan ve nane karışımı bir yoğurt yedim:) 1-2 saat sonra da ip atlıcam tekrar 300 kere:) akşam da öyle. akşam da ne yesem bilmiyorum normal yemek mi yoksa biraz salata falan mı geçiştirsem? diyetisyen hanım fikrinizi almak isterimm:)) akşam da 300 yapıp günü kapatırım :) son öğün olarak da türk kahvesi içicem :)) bu arada su tüketimim çok iyi hayatımda bi ilk yapıp su doldurup doldurup içiyorum şimdi de suyu doldurup yanıma koydum psikolojik baskı yapıyorum kendime nasılımmmm??
Eh hadi sen de hoşgeldin o zaman kızBen de ben de, ben de şekersiz yaşamak istiyorum bir müddet benim için çook zor olacak ama yapacam bugün çok azimliyim
Ya ciddi misinnn:) İp atlamayı çok seviyorum ve bu beni çokkkk mutllu ettiiValla seni çok istekli gördüm bu harika bir şey ❣ ama akşamı salata ile geçiştirme. Normal 1 porsiyon yemeğini ye ama salatanı yoğurdunu da ye. Bak diyetle beraber sadece günde 20 dk ip atlayarak haftada 2-2,5 kilo veren danışanım oldu. Ve de Harika zayıfladı. İp atlamak efsane bir spor
Evet devam et. Hamile olmasam ben de atlardım beni bile heveslendirdinYa ciddi misinnn:) İp atlamayı çok seviyorum ve bu beni çokkkk mutllu ettii❤❤❤❤
Yaa teşekkür ederimm Hergün gelip kilomu bildiricem canım benimmm sizleri takipteyimEvet devam et. Hamile olmasam ben de atlardım beni bile heveslendirdin
Tabiiii hoşgeldinnnnnMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim?
Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. 30 yaşındayım. 2 çocuğum var. 4 ay önce doğum yaptım. 2 aydır diyet yapıyorum. 9 kilo verdim. Bir hafta önce şekersiz 21 güne başladım. Bugün 7. Günüm bitecek inşallah.Tabiiii hoşgeldinnnnn
Herkese merhaba.
Buraya ilk kayıt olduğumda kendimden bahsetmiştim.
Ben diyetisyenim. Burada konularda birçok diyet başlığı var. Ben de ”21 gün şekersiz diyet” yapalım istedim. Bugün 16 Ocak. 6 şubata kadar günlük 1 gr bile şekerli birşey tüketmeyeceğiz. Yeterli ve dengeli besleneceğiz. Eğer eliizden de geliyorsa günlük en az 30 dk yürüyüş yapacağız. Bu sistemle basen ve göbek bölgesinde küçülme hissedeceksiniz. Paketli ürünlerin arkasındaki etiketlerini mutlaka okuyun şeker:0 olması lazım.
Başlamak isteyenler buyursun ❤
Yasaklar;
Çikolata Tatlı Gazlı içecekler Limonata, salep gibi şekerli yiyecekler Kola & diyet kola Şekerli çay&kahve Pasta Dondurma &sos Tatlandırıcılı içecek/yiyecek Ev yapımı kek, kurabiye vs Bal, reçel, pekmez Bu süreçte börek , fazlaca ekmek , fazlaca dolmadan da uzak durulursa Harika olur Sevgiler
Katılanlar