- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
Ben de yemedim çok şükür. 1 portakal dışında tabi ama Meyveyi de yiyorum artık mecburEveeeettt 1.günümüzü kapattık mı hanımlar. Ben hiç şekerli bir şey yiyip/içmeden kapattım
Meyvede sıkıntı yok elbetBen de yemedim çok şükür. 1 portakal dışında tabi ama Meyveyi de yiyorum artık mecbur
Meyve yasak değilMerhaba ben de variiim ama meyve de yasak mı ve diyet kola hiç mi yokonlar tatlandiricili şekerli değil kii
Listeye alındın bileMerhaba ben de variiim ama meyve de yasak mı ve diyet kola hiç mi yokonlar tatlandiricili şekerli değil kii
Zaten bize en çok kilo yapan şey şekerli gıdalar. 21 gün sonra bedeninin epey tazelenmiş olacakŞu an 70 kilo oldum yine şimdiden. 4 ayda 8kilo alarak. Amacım öyle zayıflamak kilolar vermek değil bu durumda ama çok da fazla almamak istiyorum. İnşallah başarabilirim
meyve serbest...Merhaba ben de variiim ama meyve de yasak mı ve diyet kola hiç mi yokonlar tatlandiricili şekerli değil kii
Ay çok zor olwcsk sekersiz yaşam ama geldim vala ay hadi inssssMeyve yasak değil
Tatlandırıcılı içecek/yiyecekler de yasak. Şeker ve şekerli besinler iyi alışkanlıklar değildir. Vücudun, damak tadının şekersizliğe alışması İçin tatlandırıcı da yok.lütfen bunu kabul et ve hemen gel aramıza
İyi yaptıııınnAy çok zor olwcsk sekersiz yaşam ama geldim vala ay hadi inssss
Ohhh!! Bi an o sodayı içtim diyeceksin sandımKrizlere girdim bugün. Hiç içmem ama bi meyveli soda olsa da içsem diye dolaştım akşama kadar. Amaaa çok şükür bugünü de şekersiz atlattık
Tatlı krizlerine çözüm önereyimKrizlere girdim bugün. Hiç içmem ama bi meyveli soda olsa da içsem diye dolaştım akşama kadar. Amaaa çok şükür bugünü de şekersiz atlattık
SüpersinnnGünaydın kızlar... Çok şükür bende dünü şekersiz kapattım. Yediklerimede dikkkat ettim. Inş bu arada da biraz kilo veririm
Bu tarif çok güzel ama toplamı yaklaşın 650 kalori. Ara öğün İçin bunun 1/6’sı tüketilmeli. Fazlası kilo aldırırTatlı krizlerine çözüm önereyimincir uyutmasi.. Tadı da güzel tatlı krizlerini de bastırıyor. 8yada 9 inciri sıcak suda beklet 2.5 su bardağı sütü ısıt incirleri doğrayıp içine at sonrada blendir da çek yarım saat sofra bezine sar sonra da buz dolabinda iki saat dinlendir. Umarım anlatabilmisimdir.
Haklısın ama yaklaşık olarak 5 kase falan çıkıyor.Bu tarif çok güzel ama toplamı yaklaşın 650 kalori. Ara öğün İçin bunun 1/6’sı tüketilmeli. Fazlası kilo aldırır
Yine de sık sık tüketilmemesi gerekir. En fazla 10 günde bir. Çünkü incir de içeriğinde çok fazla şeker barındırır. Mesela biz 1 porsiyon meyve yazdığımız zaman örnek olarak 1 porsiyon meyve = 1 adet incir diyoruz.Haklısın ama yaklaşık olarak 5 kase falan çıkıyor.