21 gün şekersiz diyet yapıyoruuuzz! Hadi sen de gel! 🥳

Kızlar ben bugünden başladım herşeye, sıfır şekersiz bir hayat:))
Sabah kahvaltı yaptım ve ip atladım 300 kere. öğle yemeği olarak az önce kimyon, limon, reyhan ve nane karışımı bir yoğurt yedim:) 1-2 saat sonra da ip atlıcam tekrar 300 kere:) akşam da öyle. akşam da ne yesem bilmiyorum normal yemek mi yoksa biraz salata falan mı geçiştirsem? diyetisyen hanım fikrinizi almak isterimm:)) akşam da 300 yapıp günü kapatırım :) son öğün olarak da türk kahvesi içicem :)) bu arada su tüketimim çok iyi hayatımda bi ilk yapıp su doldurup doldurup içiyorum şimdi de suyu doldurup yanıma koydum psikolojik baskı yapıyorum kendime nasılımmmm??

Ben de ben de, ben de şekersiz yaşamak istiyorum bir müddet benim için çook zor olacak ama yapacam bugün çok azimliyim

Valla seni çok istekli gördüm bu harika bir şey ama akşamı salata ile geçiştirme. Normal 1 porsiyon yemeğini ye ama salatanı yoğurdunu da ye. Bak diyetle beraber sadece günde 20 dk ip atlayarak haftada 2-2,5 kilo veren danışanım oldu. Ve de Harika zayıfladı. İp atlamak efsane bir spor

Ya ciddi misinnn:) İp atlamayı çok seviyorum ve bu beni çokkkk mutllu ettii

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim?

Tabiiii hoşgeldinnnnn
Merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. 30 yaşındayım. 2 çocuğum var. 4 ay önce doğum yaptım. 2 aydır diyet yapıyorum. 9 kilo verdim. Bir hafta önce şekersiz 21 güne başladım. Bugün 7. Günüm bitecek inşallah.

Ben de size katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…