Hosbuldum Canim , irade meselesi bu ya gercekten ve benim iradem cok zayifHoşgeldin. 3.günümüz bitti. Sen de bizimle devam et. Sonradan 3 gün daha ekle canım
- @Kardiyakarrest90
- @MigiMadid
- @Elizabeth
- @cesa100619
- A Asi1i
R O S E B U D
bugün 4.günümüz. Bozmadan devam edenler kimlerbiz 2 anne adayı gayet iyi gidiyoruz hanımlar ona göre
Merhaba bende şekersiz 21 yapıyorum 9. Günüm bitti diyebiliriz. İlk mesajda yenmemesi gerekenler içinde pekmez yazmışsınız ben diyete başlamadan önce biraz araştırma yapmıştım bal ve pekmez yiyebileceğimiz yazıyordu çok tükettiğim bişey değil gerçi ama bi kerede olsa yanlış bişey tüketmek istemem. Emin misiniz pekmez olmadığından
Peki hoş geldin o zamanBende heveslendim bende yapayım hamilelik kilolarimi vermem gerek meyve yiyebiliyoruz ama degil mi bende bugun den sonra baslayayim yarin sekersiz 21 gun baslangici benim icin
kız ben bunu 20 senedir yapıyorum beni zayıflatmıyorYok mu kimseler Eki Görüntüle 2577183
Belki şekeri kısayım derken başka şeyleri arttırıyorsunuzdurkız ben bunu 20 senedir yapıyorum beni zayıflatmıyor
Anladım çok teşşekür ederim açıklama içinpekmez ve bal doğal besinler olduğu İçin şekersiz diyetlerde tercih edilebiliyor. Fakat ben genelde danışanlarımın bal pekmezi de tüketmemesini söylüyorum. Bunun nedeni damak tadının şekerden uzak kalmaya alışması. 21 gün sonra yavaş yavaş ekliyorum diyetlerine. Ama siz yine de bal pekmez tüketmek isterim derseniz siz bilirsiniz. Ama benim tavsiyem en azından 21 gün bunlardan da uzak durmak.❤
Rica ederimMüsaade ederseniz genel olarak kendi tükettiklerimi yazmak istiyorum
Şeker ve şeker olan hiç bir ürünü yemiyorum
Çay kahve yanında tatlı ihtiyacımı kuru meyve ve çiğ kuruyemişerle geçiştiriyorum
Beyaz un makarna prinç tüketmiyorum
Ekmek olarak evde yapılmış ekşi mayalı siyez unlu ekmek yiyorum oda nadiren çünkü sabahları smoothie makınasında sebze suları sıkıyorum
Hiç bir içecek içmiyorum fakat su tüketimim kendimi bildim bileli çok az
Anladım çok teşşekür ederim açıklama için
Çok çok geçmiş olsun. Babamın rahatsızlığından ötürü 2 gündür dikkat etmiyorum. Şu süreçten sonra tekrar başlayacağım inş.
- [IMG alt="Kardiyakarrest90"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/950/950663.jpg?1576223708[/IMG] Kardiyakarrest90
- [IMG alt="MigiMadid"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/683/683399.jpg?1571050567[/IMG] MigiMadid
- E Elizabeth
- C cesa100619
- A Asi1i A Asi1i
R O S E B U D R O S E B U D - D deligibideli
suukaa suukaa - M mochaulatte
- C cilekliturtam34 C cilekliturtam34
Kızlar herkese iyi akşamlar. Belki konuda okuyanlarınız vardır. 3 gün evvel bir kimyasal gebelik geçirdim. 5+3 de kaybettim. Bu süreç biraz sancılı geçti. Konu sahibi olarak olağan dışı bir durumdan dolayı devam edemedim. Ama geri geldimSizlerde durumlar nasıl? İnşallah iyisinizdir.
Teşekkürler size de çok geçmiş olsunÇok çok geçmiş olsun. Babamın rahatsızlığından ötürü 2 gündür dikkat etmiyorum. Şu süreçten sonra tekrar başlayacağım inş.
Şekersize devam edin, mutlaka faydasını göreceksinizMerhaba ben de mesajları okuyup sessizce dahil ettim kendimi bugün itibariyle5,5 aylık bebeğim var.Hamilelik kilolarımdan kurtulmak istiyorum.If e başladım bir aydır.Şekeri bırakmadığım için istediğim kadar kilo veremedim.