HoşgeldiiinnnMerhaba ben de salı gununden beri şeker tüketmiyorum 5. günüm bugun beni de yazar mısınız listeye
inşaAllah hep birlikteŞekersize devam edin, mutlaka faydasını göreceksiniz
HosbuldukHoşgeldiiinnn
Girememiştim epeydir bildirim de gelmedi. Geçmiş olsun çok üzüldüm ben de ilk gebeliğimde kayıp yaşamıştım inşallah tekrar nasip olur.Hoşgeldiiinnn
Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah. Devam etmene ve tatlı krizlerinin kalmamasına çok sevindim. İşte buGirememiştim epeydir bildirim de gelmedi. Geçmiş olsun çok üzüldüm ben de ilk gebeliğimde kayıp yaşamıştım inşallah tekrar nasip olur.
Ayrıca devam ediyorum diyete de artık tatlı krizlerim kalmadı nerdeyse iyi gidiyo çok şükür
O konu çok karışık bizim ben 3,5yıl sonra kaldım ama bizim problemlerimiz vardı tüp bebekle kaldım o yüzden. Sizin her şey yolundaysa hemen olur inşallahÇok teşekkür ederim canım benim. İnşallah. Devam etmene ve tatlı krizlerinin kalmamasına çok sevindim. İşte bu
Bu arada ilk gebelik kaybınızdan ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız?
Tatlı isteği aşırı oluyo bende o durumda ne yapmalıyım meyve felan kafi gelmiyor malesefEvet kesinlikle öyle oluyor , devam et lütfen. Sadece bu şekilde yaparak vücudu şekillenen çok danışanım oldu
Bi arkadaş bi tarif vermişti önceki sayfalarda öyle bişey mi yapsanTatlı isteği aşırı oluyo bende o durumda ne yapmalıyım meyve felan kafi gelmiyor malesef