M morpapatya_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 84 80 29 19 Mayıs 2021 Konu Sahibi morpapatya_ #41 Şekersiz beslenmede kaçıncı günümdeyim bilmiyorum ama gayet iyi gidiyor. Keşke aynı zamanda diyet yaparak beslensem. Neyse onu da başaracağım
Şekersiz beslenmede kaçıncı günümdeyim bilmiyorum ama gayet iyi gidiyor. Keşke aynı zamanda diyet yaparak beslensem. Neyse onu da başaracağım
M morpapatya_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 84 80 29 20 Mayıs 2021 Konu Sahibi morpapatya_ #42 7.gün bitti ve çok iyi gittiğimi düşünüyorum tütütü maşallah
M morpapatya_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2021 84 80 29 21 Mayıs 2021 Konu Sahibi morpapatya_ #43 Bugün de gayet kolay bitti. Asla abır cubur aramıyor gözüm. Hatta bugün gün kurusu çekti canım böyle 5-6 tane yemek istedim Normalde çikolata çekerdi. Şimdi işler tersine döndü
Bugün de gayet kolay bitti. Asla abır cubur aramıyor gözüm. Hatta bugün gün kurusu çekti canım böyle 5-6 tane yemek istedim Normalde çikolata çekerdi. Şimdi işler tersine döndü
sonsengul Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2021 21 6 24 Mayıs 2021 Konu Sahibi morpapatya_ #44 Bol su ile devam
B Burundi Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2015 3.648 4.780 25 Mayıs 2021 Konu Sahibi morpapatya_ #45 morpapatya_ .!.: Şekersiz beslenmede kaçıncı günümdeyim bilmiyorum ama gayet iyi gidiyor. Keşke aynı zamanda diyet yaparak beslensem. Neyse onu da başaracağım Genişletmek için tıkla... yok artık bu zulmü diyetsiz mi yaşadın bari bir şeye değseymiş tüh ya ben de kaç kilo verdin diye soracaktım
morpapatya_ .!.: Şekersiz beslenmede kaçıncı günümdeyim bilmiyorum ama gayet iyi gidiyor. Keşke aynı zamanda diyet yaparak beslensem. Neyse onu da başaracağım Genişletmek için tıkla... yok artık bu zulmü diyetsiz mi yaşadın bari bir şeye değseymiş tüh ya ben de kaç kilo verdin diye soracaktım