- 9 Mayıs 2021
- 84
- 80
- 29
-
- Konu Sahibi morpapatya_
Hoşgeldinn :) tebrik ederim öncelikle başlama kararı aldığın içinBen.varım :))
Ben 1porsiyon yiyorum yanında yoğurtla. Birde türk kahvesinin yanında hurma yiyorum. Oda meyve porsiyonundan sayılıyormuş. Böylelikle 2 porsiyon oluyorBu arada bence 2-3porsiyon meyve fazla. Madem öyle tek porsiyon olsun ama yanında yogurt ya da kuruyemişle.
Ben de hurma yiyorum ya da granola falan Onun dışında bir porsiyon meyve dediğin gibiBen 1porsiyon yiyorum yanında yoğurtla. Birde türk kahvesinin yanında hurma yiyorum. Oda meyve porsiyonundan sayılıyormuş. Böylelikle 2 porsiyon oluyor
Biliyorum ben de çok seviyorum ama ben başladım bugün deneyeceğim bakalım. Madem çok seviyorsun dediğin gibi yap. Onun yerine meyve hurma ya da ilave şeker içermeyen Züber veya hurmalı çikolatalardan yeBugün ilk günüm ve aşırı zorlanıcam gibi. Çünkü ben bir bağımlıyım resmen. Sigaradan daha beter bi bağımlılık bu
Mantıklıymış ama granolanın içinde de şeker yok mu ? Paketli gıda sonuçtaBen de hurma yiyorum ya da granola falan Onun dışında bir porsiyon meyve dediğin gibi
varlığınız bana güç veriyor gerçektenBiliyorum ben de çok seviyorum ama ben başladım bugün deneyeceğim bakalım. Madem çok seviyorsun dediğin gibi yap. Onun yerine meyve hurma ya da ilave şeker içermeyen Züber veya hurmalı çikolatalardan ye
Haklısın sağlıklı kaseleri yapmamız lazım. Buna alıştırmamız lazım vücudu. Ömür boyu o zehir şeyleri yiyemeyiz sonuçta. Buraya yazalım kesinlikle. Sende bugğn mü başladın ?Bir kaç gün yenmeyince az aramaya başlıyorsunuz. Bir de şöyle düşününün şimdi şekeri direk pastada çikolatada yemek mi yoksa hurma meyve gibi şeylerden mi yemek. Mesela gronola evet tatlı bir şey ama ekstra şeker ilavesi yok onlarda. O yüzden gronola yemek şekerli puding yemekten daha sağlıklı emin olun. Ben mesela fellas protein çikolatalarından kahvemin yanında yiyorum. Canım çok puding çekerse yoğurdun içine yarim mu doğrayıp 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu özü koyuyorum biraz yulafla susluyorum. Ya da elma rwndeliyorum. Sağlıklı kaseler yapabilirsin boylece. 21 gün ben bunu yapicam. Bu sabah şekerli bir şey yemedim bakalim nereye kadar. Ve yersem cidden yapcam buraya . Sen de yaz bence.
Suna dikkat et. Şeker içermesin yediğin şey ama kendindolkendindenabilir.birden kesemezsin çünkü .
Spor yapmadım ben. Ama şeker de almadım. 2 tane nesquik attım ağzıma sadece1.GÜNÜM BİTTİ.
Bol spor yaptım üstüne birde temizlik yaptım. Kendimi iyi hissediyorum şuanlık bir şeker arzum yok
Olsun şekeri bırakmak amacımız daha doğrusu 21 gün vücudumuzu şekerden temizlemek. Daha rahat hissedeceğiz 21 gün sonraSpor yapmadım ben. Ama şeker de almadım. 2 tane nesquik attım ağzıma sadeceo kadarcık. Birazdan sütlü filtre kahve ısıcam. Acayip tok tutuyor tavsiye ederim
Çok iyi yapmışsın benim cep telefonunda program var Ona yazıyorum . Ortalama kalori bile gösteriyor fakat dün akşam hüsranla bitti maalesef:) kahve içerken tatlı kuru pasta yedim 3 tane. Galiba yarın başlayacağımA armin83 ben böyle günlük tutmaya başladım. Ne yedim ne yemedim görmüş olurum diye. Tavsiye ederim. Aşırı yemeleri önlüyor
Eki Görüntüle 2849416