- 9 Mayıs 2021
- 84
- 80
- 29
-
- Konu Sahibi morpapatya_
Olsun afiyet olsun. Bu programın amacı vücudumuzu arındırmak. Yarın kaldığın yerden devam etÇok iyi yapmışsın benim cep telefonunda program var Ona yazıyorum . Ortalama kalori bile gösteriyor fakat dün akşam hüsranla bitti maalesef:) kahve içerken tatlı kuru pasta yedim 3 tane. Galiba yarın başlayacağım
Bravo çok güzel Ben de başlıyorum artık pazartesi Hatta yürüyüşlere de çıkacağımBugün çok güzel geçti valla. Canım hiç şeker çekmedii
Çok iyi olur yürüyüşle güzel kilo verirsnizBravo çok güzel Ben de başlıyorum artık pazartesi Hatta yürüyüşlere de çıkacağım
HoşgeldinnnBen de varım
Ikisini de yiyebilirsiniz. biri sebze biri et yan yana Çok sağlıklıÇok iyi olur yürüyüşle güzel kilo verirsniz
Bende bugün akşam tavuk yiycektim. Baktım canım havuç tarator istiyor. Bende tavuk yemedim onu yedim. Vücudumu dinleyeyim diye düşündüm. Çünlü diğer türlü tavuk yiyince canım hala havuç tarator isteyecekti
Evet ama taratorda mayonez koyuyorlar ya az da olsa o yüzden ikisinin de kalorisini almak istemedimIkisini de yiyebilirsiniz. biri sebze biri et yan yana Çok sağlıklı
Teşekkür ederim inşallah istikrarı koruruzHoşgeldinnn
Ben 3.günümdeyim. Amacımız 21 gün vücudumuzu şekerden arındırmak. Ömür boyu çıkarmak değil. Çıkarsak iyi olur aslında ama insanız tatlıları her zaman seviyoruz itiraf edelimO yüzden bu 21 gün sadece arınma kampı. Karar verip başladığınız için çok sevindim
Olucak olucak hiç merak etmeTeşekkür ederim inşallah istikrarı koruruz
Afiyet olsun ve bundan sonra önümüze bakalım diyelim canın sağolsunYa ben bugün koca dilim pasta yedim kendimi çok kötü hissediyorum dayanamadım doğum günü vardı ama bundan sonra inşallah dikkat etmeye çalışacağım iradeli arkadaşları buradan tebrik ediyorum
Evet 3 yıl önce doğum yaptım inatçı kilom var biraz yapıştı kaldı gitmiyor malesef çok sıkı diyet yapmam lazım ki gitsin yani aç kalmam lazım kısacasıAfiyet olsun ve bundan sonra önümüze bakalım diyelim canın sağolsunkilo vermeye de çalışıyor musun ?
İnatçı kilolarla başa çıkmak çok zor sabır istiyor. Umarım o çaba vardır sizde de gider hepsiEvet 3 yıl önce doğum yaptım inatçı kilom var biraz yapıştı kaldı gitmiyor malesef çok sıkı diyet yapmam lazım ki gitsin yani aç kalmam lazım kısacası
Çaba, kararlı olmak gerçekten önemli nefsimize söz geçirirsek eğerİnatçı kilolarla başa çıkmak çok zor sabır istiyor. Umarım o çaba vardır sizde de gider hepsi
Hayatta da böyle. Bir şeyi istiyorsak kesinlikle kararlı olmalıyızÇaba, kararlı olmak gerçekten önemli nefsimize söz geçirirsek eğer