2026 KPSS

2026 KPSS'ye hazırlanalım mı?

• Ben yoğum 😒

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
Biz baslayalim insAllah merkezi atamalarda torpil olmuyorms o kadar
Basarinin ilk adimi baslamak insAllah bunu diyenleri utandirmak.nasip olur
Amin canım, bizim sayfamız var seni oraya etiket yapayım. Orada daha çok aktifiz. Bende matematik başlıyorum yeniden. Bir yerden başlamak lazım. Benim bölümünden alım yok ama mucize neden olmasin

Resmen aynısı kuzu ya,benim onumde çok güzel örnekler var Allaha şükür Senin azmin beni yeniden ayağa kaldırır

Amin canım, bizim sayfamız var seni oraya etiket yapayım. Orada daha çok aktifiz. Bende matematik başlıyorum yeniden. Bir yerden başlamak lazım. Benim bölümünden alım yok ama mucize neden olmasin
Hocamiz hicbir.emek karsiliksiz kalmaz.derdi inaniyorum emek.kutsal.kesinlikle karsiligini alacagz insAllah benim bolumde oyle cok onu acik degil ama kader gayrere asik deyip baslocam

Benimki cok istiyo ama benden beklentisi dusuk gerek alimlarin azligi gerek temelimin olmayisi ve torpilimn olmayisi hepsi kombine olnca sansimin dusuk oldguna inaniyo

Benimki cok istiyo ama benden beklentisi dusuk gerek alimlarin azligi gerek temelimin olmayisi ve torpilimn olmayisi hepsi kombine olnca sansimin dusuk oldguna inaniyo
O oyle dusunuyp diye duracak degilim savasa girersem belki kaybederim ama grmezsem zaten kaybetmis olurum ben herseyi goze aldm kendim ve evladm.icin zorlayacagm burada cok sonradan atanms adile emiri gorunce umudum daha da yeserdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…