Amin canım, bizim sayfamız var seni oraya etiket yapayım. Orada daha çok aktifiz. Bende matematik başlıyorum yeniden. Bir yerden başlamak lazım. Benim bölümünden alım yok ama mucize neden olmasin
ekonomik özgürlüğünü istemiyordur belki. erkeklerin biraz değişik içsesi oluyor.
benimki de öyle derdi. atanamazsın . uğraşma boş yere.
evde çocukları bak . ihtiyacın mı var.
boşa kürek çekiyorsun.
böyleydi . baktı kararlıyım. sustu.
Amin canım, bizim sayfamız var seni oraya etiket yapayım. Orada daha çok aktifiz. Bende matematik başlıyorum yeniden. Bir yerden başlamak lazım. Benim bölümünden alım yok ama mucize neden olmasin
ekonomik özgürlüğünü istemiyordur belki. erkeklerin biraz değişik içsesi oluyor.
benimki de öyle derdi. atanamazsın . uğraşma boş yere.
evde çocukları bak . ihtiyacın mı var.
boşa kürek çekiyorsun.
böyleydi . baktı kararlıyım. sustu.
Benimki cok istiyo ama benden beklentisi dusuk gerek alimlarin azligi gerek temelimin olmayisi ve torpilimn olmayisi hepsi kombine olnca sansimin dusuk oldguna inaniyo
Benimki cok istiyo ama benden beklentisi dusuk gerek alimlarin azligi gerek temelimin olmayisi ve torpilimn olmayisi hepsi kombine olnca sansimin dusuk oldguna inaniyo
O oyle dusunuyp diye duracak degilim savasa girersem belki kaybederim ama grmezsem zaten kaybetmis olurum ben herseyi goze aldm kendim ve evladm.icin zorlayacagm burada cok sonradan atanms adile emiri gorunce umudum daha da yeserdi..