- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.752
-
- Konu Sahibi ssabahkahvesii
merhabaYas siniri var mi yok mu bende post actm ama yas sinirri varr diye bir arkadas yanitlamsti sozin postunuzu gordm bu konuda bilgi verir msnz
aslında her yaptığımızı anlatmıyoruz sağda solda.Özellikle benim gizlemem çok zor ancak bu kez bu planımı kimseye söylememeye kararlıyım. Evdekileri de uyaracağım dillendirmeyin diye.
Bu sinsilik olayına neden taktım, çünkü planlarını dillendirmeden yapan kişiler daha başarılı oluyor. Bunu iyice gözlemledim. Öbür türlü olsa da çok yıpratıyor insanı, çünkü negatif yorumlar insanı bıktırıyor.
Bence dershaneye gitmeyin, youtube basli başına bir dershane. Ama dershanede Türkiye geneli denemelere girin sene sonund
Kuzu bizim sayfaya niye gelmiyonaslında her yaptığımızı anlatmıyoruz sağda solda.
O nedenle bence siz çalışmalarınızı yapın . sürdürüm. kim ne kadar çalıştığınız hesabını yapmayacaktır
2013 yılında atandım .
kime söylesem atanamazsın. atanmak zor. millet diploma yakıyor vs dese de ben ilk girişimde atandım.
tekniker olarak atandığımdan bu sene sanıyorum lisans bitiyor. inşallah
2026 da mühendis kadrosu için bi çalışacağım. bir üst kadro ve gerçekten yapmak istediğim meslek .
yavaştan başladım. tarih ile yine . coğrafya . vatandaşlık . ve türkce matematik olarak ilerlemeyi planlıyorum.
önceki atanmamda da yine bu şekilde ilerlemiştim.
dershane çok yavaş ilerliyor kanımca.Dershane olabilir düzen koyar ben YDS için gitmiştim kursa en azından ders çalışıyordum. YouTube hoca dolu ama insan tembelse zor başına oturacaj sürekli kalkacak. Şimdi koçluk sistemleri var mesela her sınav için. Bütçe varsa olabilir. 2025 kpss atama olmaz ama dershaneye yazılın en azından altyapı olur. Haftasonu hafta içi akşam grupları oluyor. Formasyon bakın öğretmen olursunuz
sayfayı kaybettim . valla bakKuzu bizim sayfaya niye gelmiyon
Etiket yaptım seni kuzusayfayı kaybettim . valla bak
bugün 2. çocuk bizim lgs ye girecek .
onun stresi var biraz bende
geçen yıl ise 12. sınıf yks süreci bende stresti
tıp fakültesine yerleşti .
dershane olmadan . internet ve okul ile .
bir de deneme merkezine yazdırdık onu.
valla işte hayat hep stres sanki.
sen nasılsın .
nasıl gidiyor hayatın
merhaba
kaç yaşınızdasınız.
bazı şartlarda yaş sınırı oluyor diye biliyorum .
ben de yaşça maşallah .
mühendislik için ben de uğraşacağım nasipse
hangi kadroyu istiyorsunuz ona göre bakalım birlikte
gayet uygun yaşınız .33 yasindayim isletme bolumu mezunuyum sinavin yapilacagi tarihte 35 bucuk flan yasinda olacagim
Evet duz.memurluk hatta hizmetli.kadrosu bile olurgayet uygun yaşınız .
eğer katiplik vs sınavına girmeyecekseniz . mülakatla yapılacak olan alımlara başvuru yapmayacaksanız - osym nin ataması ile atanacaksanız yaş şartı yok
düz memur olarak mı atanmak istiyorsunuz . onda yaş olayı yok .
tam da bu nedenlerden çalışma isteği oldu bende.Evet duz.memurluk hatta hizmetli.kadrosu bile olur
Zor.mu atanmak sonucta bolumum cok kotu
Oglum 4 yasnda.bana gelip diyor ki herkesin annesi calisiyo sen neden calismiyosn
Yirtik biri degilim ozelde is bulamam evhanimiyim demek istemiyorm ogluma.daha iyi gelecek isti6orm.tabi kendim icinde iyo bir gelecek cunku basima is gelse ana yok.baba yok
Şu yazıyı görüp utanmıyorsam bana yazıklar olsuntam da bu nedenlerden çalışma isteği oldu bende.
çocuklarımın annesi ne iş yapıyor dendiğinde ev hanımı demesin istedim. kendime yakıştıramadım.
bir de kocamın ezmesi diyebilirim.
bunlar beni kamçıladı.
2 çocuklu çalıştım. biri 5 yaşındaydı. diğeri 1 yaşında . öyle başladım çalışmaya.
küçük 2,5 yaşındaydı atandım. büyük de 7 yaşında olmuştu. çocuklar çok sevindi. küçük anlamadı da . büyük çok gururlanmıştı
MasAllah Rabbim bana da nasip etsn cok istiyorm kocam diyo alimlar cok az olacak devlet kisita girdi garipoglu garipsn hani torpilin yoksa en az 90 falan alman lazm oda zor falan modumu dusuruyotam da bu nedenlerden çalışma isteği oldu bende.
çocuklarımın annesi ne iş yapıyor dendiğinde ev hanımı demesin istedim. kendime yakıştıramadım.
bir de kocamın ezmesi diyebilirim.
bunlar beni kamçıladı.
2 çocuklu çalıştım. biri 5 yaşındaydı. diğeri 1 yaşında . öyle başladım çalışmaya.
küçük 2,5 yaşındaydı atandım. büyük de 7 yaşında olmuştu. çocuklar çok sevindi. küçük anlamadı da . büyük çok gururlanmıştı
osym nin atamalarında torpil olmuyor merak etme. o konuda için rahat olsun. mulakatı vs yok . direk punaına göre atarınsın.MasAllah Rabbim bana da nasip etsn cok istiyorm kocam diyo alimlar cok az olacak devlet kisita girdi garipoglu garipsn hani torpilin yoksa en az 90 falan alman lazm oda zor falan modumu dusuruyo
osym nin atamalarında torpil olmuyor merak etme. o konuda için rahat olsun. mulakatı vs yok . direk punaına göre atarınsın.
istiyorsan yapılır . istemen önemli.
bana da atanamazsın diyorlardı konu komşu eş dost . herkes . kimseye
Aynı benim ki, 90 da alsan atanamayacaksin, torpilinde yok diyor. Modum hepten düşüyor. Tamam belki olmayacak ama destek olmak çok mu zor, olur yaparsın halledersin de yaniMasAllah Rabbim bana da nasip etsn cok istiyorm kocam diyo alimlar cok az olacak devlet kisita girdi garipoglu garipsn hani torpilin yoksa en az 90 falan alman lazm oda zor falan modumu dusuruyo
Mehmet bilge yıldız, yedi adımda temel matematikMatematik sknti biraz o gozumu korkutiyor iyi bir temel icin kaynak tavsiyeniz.var mi
Tsk ederm cok cok tsk ederm hemen edinecegimMehmet bilge yıldız, yedi adımda temel matematik
Biz baslayalim insAllah merkezi atamalarda torpil olmuyorms o kadarAynı benim ki, 90 da alsan atanamayacaksin, torpilinde yok diyor. Modum hepten düşüyor. Tamam belki olmayacak ama destek olmak çok mu zor, olur yaparsın halledersin de yani
ekonomik özgürlüğünü istemiyordur belki. erkeklerin biraz değişik içsesi oluyor.Aynı benim ki, 90 da alsan atanamayacaksin, torpilinde yok diyor. Modum hepten düşüyor. Tamam belki olmayacak ama destek olmak çok mu zor, olur yaparsın halledersin de yani