• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 KPSS

2026 KPSS'ye hazırlanalım mı?

• Ben yoğum 😒

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    10
Biz baslayalim insAllah merkezi atamalarda torpil olmuyorms o kadar
Basarinin ilk adimi baslamak insAllah bunu diyenleri utandirmak.nasip olur
Amin canım, bizim sayfamız var seni oraya etiket yapayım. Orada daha çok aktifiz. Bende matematik başlıyorum yeniden. Bir yerden başlamak lazım. Benim bölümünden alım yok ama mucize neden olmasin🤲🫶🥰🍒

ekonomik özgürlüğünü istemiyordur belki. erkeklerin biraz değişik içsesi oluyor.
benimki de öyle derdi. atanamazsın . uğraşma boş yere.
evde çocukları bak . ihtiyacın mı var.
boşa kürek çekiyorsun.
böyleydi . baktı kararlıyım. sustu.
Resmen aynısı kuzu ya,benim onumde çok güzel örnekler var Allaha şükür 🤲🫶🥰🍒 Senin azmin beni yeniden ayağa kaldırır 🥰🫶🍒🤲

Amin canım, bizim sayfamız var seni oraya etiket yapayım. Orada daha çok aktifiz. Bende matematik başlıyorum yeniden. Bir yerden başlamak lazım. Benim bölümünden alım yok ama mucize neden olmasin🤲🫶🥰🍒
Hocamiz hicbir.emek karsiliksiz kalmaz.derdi inaniyorum emek.kutsal.kesinlikle karsiligini alacagz insAllah benim bolumde oyle cok onu acik degil ama kader gayrere asik deyip baslocam

ekonomik özgürlüğünü istemiyordur belki. erkeklerin biraz değişik içsesi oluyor.
benimki de öyle derdi. atanamazsın . uğraşma boş yere.
evde çocukları bak . ihtiyacın mı var.
boşa kürek çekiyorsun.
böyleydi . baktı kararlıyım. sustu.
Benimki cok istiyo ama benden beklentisi dusuk gerek alimlarin azligi gerek temelimin olmayisi ve torpilimn olmayisi hepsi kombine olnca sansimin dusuk oldguna inaniyo

Benimki cok istiyo ama benden beklentisi dusuk gerek alimlarin azligi gerek temelimin olmayisi ve torpilimn olmayisi hepsi kombine olnca sansimin dusuk oldguna inaniyo
O oyle dusunuyp diye duracak degilim savasa girersem belki kaybederim ama grmezsem zaten kaybetmis olurum ben herseyi goze aldm kendim ve evladm.icin zorlayacagm burada cok sonradan atanms adile emiri gorunce umudum daha da yeserdi..

İyi günler herkese, sağlık sorunlarım nedeniyle ara vermiştim. Tüm mesajlarınızı okudum, benim hocam yayınlarını aldım.
Coğrafya konu anlatımı, ders notları ve soru bankası
Tarih konu anlatımı, ders notları ve soru bankası
Matematik konu anlatımı, ders notları ve soru bankası
Şimdilik 9 kitap ver elimde.

İyi günler herkese, sağlık sorunlarım nedeniyle ara vermiştim. Tüm mesajlarınızı okudum, benim hocam yayınlarını aldım.
Coğrafya konu anlatımı, ders notları ve soru bankası
Tarih konu anlatımı, ders notları ve soru bankası
Matematik konu anlatımı, ders notları ve soru bankası
Şimdilik 9 kitap ver elimde.
Uygulama indirdm khan academi diye bende ondan gidiyorm kolay gelsn

Arkadaşlar merhaba, daha önce KPSS Lisans’tan 83 almıştım ancak o zamanki durumlardan dolayı tercih yapmamıştım.

Normalde burada sadece okuyucuyum ancak ben de 2026’ya hazırlanmak istediğim için yazmak istedim. Sanırım aktif olarak başlığa geri dönüş yapılmıyor. O yüzden sınava çok iyi hazırlanmak istiyorum, o esnada da aktif olarak başka birisinin yol arkadaşlığına da ihtiyacım var diyen varsa bana özelden yazabilir mi?

Şimdi ben bu kpss işlerini bilmiyorum. Mezun olduğum ilk yıllarda girmişliğim vardı, herkes giriyordu, o zamanlar kpss'ye girmemek çok ayıptı, özellikle konu komşu aile akraba arasında.

Sonra ben de dedim ki memur olmak istemiyorum tüm gün masa başında hızlı yaşlanacağım o monotonlukta (evet burnum çok havadaydı). Bir süre üniversitede çalıştım sonra çevirmen oldum. Çevirmenlik işime geliyordu, hem home office çalışıyordum hem de akademik ilerleyebiliyordum.

Geçenlerde bir arkadaş benim yaşlarda (tamam ben ondan biraz daha yaşlı olabilirim) duydum ki hazırlandığını kimseye belli etmeden (en ufak bir planını bile davul zurna ile ilan eden beni şok etti bu tavrı) sessizce sınava girmiş (hem özel sektörde çalışıyor bu kadın hem de evli barklı) ve 90 üstü bir puanla Ankara merkez şahane bir yere atanmış, keyif keyif işine gidip geliyor.

Geçenlerde yolda gördüm ben bunu bir hırslandım bir hırslandım ama kendimi yiyeceğim böyle. (Memurluk hakkındaki görüşlerim özel sektörden sonra 180 derece değişti. Bu arada inat edip kpss kasan tüm arkadaşlarım da kimisi ikinci senede kimisi üçüncü senede kimisi onuncu senede atandı)

2026 yılında 39 olacağım eskiden duyardım 40 yaşında düz memurluk kazandı p3 diye. Biraz bakındım hala çift seneler p3 yaş sınırı aramıyor. (Bu konuda yanlışsam lütfen düzeltin uyarın da yol yakınken döneyim)

Çalışıyorum, açıktan ikinci bir üniversite okuyorum, yüksek lisans derken ortalık zaten karışık kpss sen bir dur diyorum, sonra ben bu sınava girip Ankara p3 giremezsem kendimi yer bitiririm diyorum.

İşte benim kafa bunlarla meşgul bu ara. Başlayacağım galiba. Sinsi gibi, kimseye demeden belli etmeden, kendimi yiyip bitirmeden, istediğim puanı alamasam da bu süreçte en kötü gk gy öğrenmiş olurum, fena mı olur. Kendimi geliştirmiş olurum adı üzerinde genel kültür genel yetenek.

İşte öyle canlar. 2 sene var daha demeyelim. Sinsi sinsi çalışmak bunu gerektirir. Başlayalım mı?
Azim ve hırs varsa ve çalışmayı son ana kadar bırakmazsanız yolu yarılamış sayılırsınız. Ben kpss ye çalıştığımı kimseye söylememiştim ailemi de tembihlemiştim eve gelen misafir kitaplıkta kitapları görünce çok üstünde durmadı ama tüm sülaleme kpss hazırlandığımı söylemiş sınavdan sonra herkes nasıl geçti diye aramıştı😂 puanımı benden çok akrabalarım merak ediyordu. Bir daha hazırlanırsam eve misafir almayacağım😑😂

Back
X