- 28 Şubat 2020
- 136
- 131
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.121
Kızlar selam
Dün geceden başlayan kalça ağrım var yürümekte oturup veya ani hareket etmekte zorlanıyorum bugunde aynı şekilde oldu devam ediyor hala
Kalça kısmında yani hepiniz benim bacımsınızablalarım ve kardeşlerim gibi yaşça büyük olanlar var böyle direk söylemek beni utandırıyor
Tam popo üzerinde iç kısma doğru oluşan bir ağrı sol tarafta oluyor bu tabi ayağa kalktığımda bacak kalça popo hepsi hareketlendiği için ağrıma oluyor kramp gibi ağrısürekli devan eder mi bu acaba ne yapmam gerek yani ilk aylarda bende böyle sorunlar olmazdı bu gebelikte çok farklı
Çok iyi olur canım teşekkür ederimMerhaba canım.. ben 10.haftadayım, son iki haftadır aynı ağrı var bende ama benimki sağ tarafta. Geçmedi. Doktora gidince danışacağım belki magnezyum vs önerir. Seni de bilgilendiririm
Valla magnezyum eksikliğinden mi yoksa bel fıtığından mi bilemedim canım. Magnezyum eksikliğinde oluyor bu ama kullanıyorum demişsin. Bel fıtığında da olabiliyor sol bacagini çektiren garip bir ağrı. Çok geçmiş olsun. Ne zaman gideceksin doktora? En kısa zamanda geçer inşallahKızlar selam
Dün geceden başlayan kalça ağrım var yürümekte oturup veya ani hareket etmekte zorlanıyorum bugunde aynı şekilde oldu devam ediyor hala
Kalça kısmında yani hepiniz benim bacımsınızablalarım ve kardeşlerim gibi yaşça büyük olanlar var böyle direk söylemek beni utandırıyor
Tam popo üzerinde iç kısma doğru oluşan bir ağrı sol tarafta oluyor bu tabi ayağa kalktığımda bacak kalça popo hepsi hareketlendiği için ağrıma oluyor kramp gibi ağrısürekli devan eder mi bu acaba ne yapmam gerek yani ilk aylarda bende böyle sorunlar olmazdı bu gebelikte çok farklı
Ben dayanamadım böyle bişey yaptımmm
Ben bunda degilde tress ip siparişi aliyordum hamileligi öğrenince almadim dahaKız şu halde nasıl yapıyorsunuz ki bende iğne oyası yapıyorum 40siparisin 6sini yaptım yedide kaldım baktıkça içim bulaniyor gözlerimde karincalanma oluyor gibi oluyor bıraktım bı süre el işi bile içimi bulandırıyor
Benim de annemin pek arası yok orguyle kvm yapiyor yelek hırka işlerini sagolsunYaaa maşallahne kadar güzeller hepsi el becerin varmış ben hiç yapamam yani elime iğne ip alıpta bir şey yaptığım olmaz he
Helal olsun valla bebişine bunları yapmak çok güzel bir duygu
Benim annemde el örgüsü yapar yelek süveter tarzı sağolsun kızımda 10 tane falan örmüştü şimdi yine yapacak sanırım
Teşekkür ederimAy maşallah ne kadar güzel
Oyy bunlar ne yaBen dayanamadım böyle bişey yaptımmm
Aynı şikayeti bı kaç gün önce bende yazdım baya kalça kemiğim çıkmış gibi hissediyorum kısa sürede geciyo hareketsiz bir isim var sanırım ondan kaynakliBir de danışmak istediğim bir konu var. Benim son iki haftadır şiddetli sağ kalça ağrım oluyor özellikle otururken kalkarken yatarken vs. Sizin de benzer şikayetleriniz var mı? Bu genelde üçüncü dönemin şikayetiymiş ama ben yine erkenden koşmuşum
Bende aynıyım yalnız degilmisiz en azından sanırım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyo bebislerin kemik gelişimi hizlaniyo olabilir malum bizim kemiklerden sömürüyorlarKızlar selam
Önce normal ultsaon muayenesi oluyor benim iGüzellerim ikili testte ne yapılıyor kan alınıyor mu? Vajinal mi karından mı oluyor? Uzun süren bir şey mi kaç dk kaldınız doktorda mesela beni bir aydınlatın Allah rızası için
Canım ben direk perinatolojiye gittim doktor kontrolünden sonra içeri aldı beni karından baktı baya inceledi o sırada bilgisayara da not geçirdi ben 10-15 dakika arası bir süre kaldım sonra bütün bilgileri istedi benden bir kağıda yazıp verdiler bana onunla beraber kan vermeye gittimGüzellerim ikili testte ne yapılıyor kan alınıyor mu? Vajinal mi karından mı oluyor? Uzun süren bir şey mi kaç dk kaldınız doktorda mesela beni bir aydınlatın Allah rızası için
Ya sende de mi canımAynı şikayeti bı kaç gün önce bende yazdım baya kalça kemiğim çıkmış gibi hissediyorum kısa sürede geciyo hareketsiz bir isim var sanırım ondan kaynakli
Bende aynıyım yalnız degilmisiz en azından sanırım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyo bebislerin kemik gelişimi hizlaniyo olabilir malum bizim kemiklerden sömürüyorlar
Ya doğuma kadar çok liste yapar silersin de bazı gereksiz şeyleri yazayım da boşuna masraf yapma su devirde anlamı yok, hastane çıkışını az parçalı olanlardan seç 12li falan olanların yarısı bı halta yaramiyor hiç giydirilmeyende oluyor, az parçalı olanlar daha kullanışlı, çok kıyafet alma inan ki bir ayda hastane çıkışları sığmıyor zaten, iki ayda da ilk üç aylıklar sığmıyor kıyafet alışverişini abartma yani beğendiğin parcalari al yeter, zaten mevsime göre kalibini az çok anladikca alırsın, zibinlari küçük numara alma biraz toparlaninca bezle dar geliyor, pudra sakın alma bebeğin cigerlerine zarar veriyormus ben almıştım ama doktor kesinlikle izin vermiyor, kılık kıyafet ilk seferde bende aldım aldım beğendiklerimi inan hiç kullanmadığım bir orta boy hurç dolu, abartmanin anlamı yok aklıma gelenler bunlar şimdilik bu gebelikte asla yapmayacaklarim yaniTecrübeli anneler, bebek alisverisinde alınması şart olan neler varbirazcık tecrübesiz annelerle bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederim canımValla magnezyum eksikliğinden mi yoksa bel fıtığından mi bilemedim canım. Magnezyum eksikliğinde oluyor bu ama kullanıyorum demişsin. Bel fıtığında da olabiliyor sol bacagini çektiren garip bir ağrı. Çok geçmiş olsun. Ne zaman gideceksin doktora? En kısa zamanda geçer inşallah
Sağlıkla gelsin, sağlıkla giysin minik
Önce normal ultsaon muayenesi oluyor benim i
Yirmi dk falan sakin sakin bakti sonra bı kağıt veriyor kan almaya gidiyorsun kağıdı veriyorsun kanı veriyorsun bir haftaya çıkıyor, direkt kana da gönderebilir gerisi onların sistemine bağlı, kan veriliyor ve normal ultrason yani, ayrıca soran olmustu aç tok fark etmiyor
Teşekkür ederim kızlarCanım ben direk perinatolojiye gittim doktor kontrolünden sonra içeri aldı beni karından baktı baya inceledi o sırada bilgisayara da not geçirdi ben 10-15 dakika arası bir süre kaldım sonra bütün bilgileri istedi benden bir kağıda yazıp verdiler bana onunla beraber kan vermeye gittim
Çok haklısın, ben de özellikle yere eğilemiyorum.. çok erken başladı. Umarım fıtık vb değildir de geçer gider. Zorlanıyorum gerçektenYa sende de mi canımben magnezyumu içmeye başladım tabi bu durumda yeni başladı umarın kısa sürer gerçekten zorlanıyorum gidip gelmekte
Canım benim de öyle ağrım çok . Kızımda da aynıydı . Bu da aynı . Sanki kitleniyor birden adım atamaz oluyorum .Kızlar selam
Bende yürümekte çok zorlanıyorum canım A acemianne92 de fıtık olabilir yazdı umarım değildir canım inşallah bebeişten dolayı oluyordur bu durum hemen atlatırız inşallahÇok haklısın, ben de özellikle yere eğilemiyorum.. çok erken başladı. Umarım fıtık vb değildir de geçer gider. Zorlanıyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?