Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    42

Merhaba canım.. ben 10.haftadayım, son iki haftadır aynı ağrı var bende ama benimki sağ tarafta. Geçmedi. Doktora gidince danışacağım belki magnezyum vs önerir. Seni de bilgilendiririm

Merhaba canım.. ben 10.haftadayım, son iki haftadır aynı ağrı var bende ama benimki sağ tarafta. Geçmedi. Doktora gidince danışacağım belki magnezyum vs önerir. Seni de bilgilendiririm
Çok iyi olur canım teşekkür ederim
Geçen kontrolümde bel ağrılarım için magnezyum yazmıştı doktor bana başladım zaten ama bir anda böyle bir ağrı olması ve devam etmesi neyden kaynaklı çözemedim umarım uzun sürmez senin ki baya uzun sürmüş o ağrıyla nasıl gidip gelebildin çok zorlandım ben iki gündür

Kızlar ikili test kan sonucum çıkmış henüz grafik olarak çıkmamış bu şekilde ne anlam ifade ediyor anlayan var mı

Eklentiler

• 1000001280.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 65
Valla magnezyum eksikliğinden mi yoksa bel fıtığından mi bilemedim canım. Magnezyum eksikliğinde oluyor bu ama kullanıyorum demişsin. Bel fıtığında da olabiliyor sol bacagini çektiren garip bir ağrı. Çok geçmiş olsun. Ne zaman gideceksin doktora? En kısa zamanda geçer inşallah
Ben dayanamadım böyle bişey yaptımmm
Sağlıkla gelsin, sağlıkla giysin minik

Ben bunda degilde tress ip siparişi aliyordum hamileligi öğrenince almadim daha Allah kolaylık versin sana da. Dediğin gibi sipariş olunca zor geliyo insana.
Benim de annemin pek arası yok orguyle kvm yapiyor yelek hırka işlerini sagolsun
Ay maşallah ne kadar güzel
Teşekkür ederim

Güzellerim ikili testte ne yapılıyor kan alınıyor mu? Vajinal mi karından mı oluyor? Uzun süren bir şey mi kaç dk kaldınız doktorda mesela beni bir aydınlatın Allah rızası için

Aynı şikayeti bı kaç gün önce bende yazdım baya kalça kemiğim çıkmış gibi hissediyorum kısa sürede geciyo hareketsiz bir isim var sanırım ondan kaynakli
Bende aynıyım yalnız degilmisiz en azından sanırım magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyo bebislerin kemik gelişimi hizlaniyo olabilir malum bizim kemiklerden sömürüyorlar

Güzellerim ikili testte ne yapılıyor kan alınıyor mu? Vajinal mi karından mı oluyor? Uzun süren bir şey mi kaç dk kaldınız doktorda mesela beni bir aydınlatın Allah rızası için
Önce normal ultsaon muayenesi oluyor benim i
Yirmi dk falan sakin sakin bakti sonra bı kağıt veriyor kan almaya gidiyorsun kağıdı veriyorsun kanı veriyorsun bir haftaya çıkıyor, direkt kana da gönderebilir gerisi onların sistemine bağlı, kan veriliyor ve normal ultrason yani, ayrıca soran olmustu aç tok fark etmiyor

Canım ben direk perinatolojiye gittim doktor kontrolünden sonra içeri aldı beni karından baktı baya inceledi o sırada bilgisayara da not geçirdi ben 10-15 dakika arası bir süre kaldım sonra bütün bilgileri istedi benden bir kağıda yazıp verdiler bana onunla beraber kan vermeye gittim

Ya sende de mi canım ben magnezyumu içmeye başladım tabi bu durumda yeni başladı umarın kısa sürer gerçekten zorlanıyorum gidip gelmekte

Tecrübeli anneler, bebek alisverisinde alınması şart olan neler var birazcık tecrübesiz annelerle bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Ya doğuma kadar çok liste yapar silersin de bazı gereksiz şeyleri yazayım da boşuna masraf yapma su devirde anlamı yok, hastane çıkışını az parçalı olanlardan seç 12li falan olanların yarısı bı halta yaramiyor hiç giydirilmeyende oluyor, az parçalı olanlar daha kullanışlı, çok kıyafet alma inan ki bir ayda hastane çıkışları sığmıyor zaten, iki ayda da ilk üç aylıklar sığmıyor kıyafet alışverişini abartma yani beğendiğin parcalari al yeter, zaten mevsime göre kalibini az çok anladikca alırsın, zibinlari küçük numara alma biraz toparlaninca bezle dar geliyor, pudra sakın alma bebeğin cigerlerine zarar veriyormus ben almıştım ama doktor kesinlikle izin vermiyor, kılık kıyafet ilk seferde bende aldım aldım beğendiklerimi inan hiç kullanmadığım bir orta boy hurç dolu, abartmanin anlamı yok aklıma gelenler bunlar şimdilik bu gebelikte asla yapmayacaklarim yani

Çok teşekkür ederim canım
Bel fıtığı olmasın inşallah ama diğer türlü neyden kaynaklanıyor inan bende bilmiyorum bebişten dolayı yoksa başka bir şey mi var çözemedim diğer arkadaşlarda aynı sorunu yaşamış biraz bebeğe bağlıyorum bu durumu devam edelim magnezyuma bakalım
Cumartesi kontrolüm var gidersem sorayım

Teşekkür ederim kızlar

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama sizi hep takip ediyorum. Bugün 13 haftalık oldum tam yarın randevum var inşallah ama benim kasıklarım ara ara çok sancılanıyo bıçak kesmiş gibi dünde bugünde her zamankinden biraz fazla hareket ettim diye mi bilmiyorum ama iç çamaşırımda ıslaklık hissettim iki gündür çok afedersiniz akıntı çok fazla bu durumu yaşayan ya da fikri olan varmı.

Canım benim de öyle ağrım çok . Kızımda da aynıydı . Bu da aynı . Sanki kitleniyor birden adım atamaz oluyorum .

Çok haklısın, ben de özellikle yere eğilemiyorum.. çok erken başladı. Umarım fıtık vb değildir de geçer gider. Zorlanıyorum gerçekten
Bende yürümekte çok zorlanıyorum canım A acemianne92 de fıtık olabilir yazdı umarım değildir canım inşallah bebeişten dolayı oluyordur bu durum hemen atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…