Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    42
Bacım yok artık ya ŞAHESER BU NEDİR BÖYLE
Ben bi de solağım üstüne, rahmetli annem bir türlü öğretemedi örgüyü, hep tersime geliyor gibiydi. Ben de deniyim belki yapabilirim inşallah amin
Ben eline tığ almış insan değilim. YouTube dan video izleyerek hepsi öğreniliyor. Tığ işi kesinlikle zor değil. Kendime ne hasır çantalar ördüm Kışın örgü, özellikle terapi gibi. Tavsiye ederim.
Ben dayanamadım böyle bişey yaptımmm
Harika. hepsine yakınlaştırıp baktım. çok tatlılar. Artık kendileri gelene kadar zıbınları öper koklarız
Valla bende akıntı heeeeep var. Devamlııııı var. O yüzden bi şey diyemicem. Bence sorun değil.
Erkek yazan bacilarim doğru bildiniz erkek geliyo
Yehuuuu!
Ben tutturdum.
Saglıka kolaylıkla gelsin

Güzellerim ikili testte ne yapılıyor kan alınıyor mu? Vajinal mi karından mı oluyor? Uzun süren bir şey mi kaç dk kaldınız doktorda mesela beni bir aydınlatın Allah rızası için
Sadece kan alınıyor kuzum normal ultrason muayenesinden sonra kan vermeye gönderiyor 1 haftada çıkıyor sonuçlar. Uzun süren bir şey değil
İnşallah değildir canımm. Ben kuvvetle muhtemel magnezyum eksikliğinden supheleniyorum bebekler bizden alıyor malum. İnşallah kullanmaya devam ettikçe geçer doktoruna da danış bakalım ne diyecek. En kısa zamanda geçmesi dileklerimle. Bel fıtığı ben yaşadığım için ona da benziyor ama o düşük bir ihtimal şuan bence bebekten kaynaklı
Erkek yazan bacilarim doğru bildiniz erkek geliyo
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah minik oğlun

Çok teşekkür ederim canım benim

Antibiyotik başladılar maalesef vücudum enfeksiyon kapmış dua edin lütfen bian önce geçsin

Yaaa çok teşekkür ederim böyle böyle ogrencem

Valla bende akıntı heeeeep var. Devamlııııı var. O yüzden bi şey diyemicem. Bence sorun değil.
Başlarda olan akıntı normaldi azdı ama bugünlerde olan ıslaklık fazla olunca ister istemez evham yapıyorum. 14 haftalık gebeliğimde suyum geldi ve hamileliğim sonlandı onun psikolojisi galiba beni yoruyo inşallah yarın iyi haberler alırım

Akıntınin artması şu anda çok normal doğuma kadar da böyle gidecek hem enfeksiyondan korunmak için de doğal oluşan bı savunma mekanizması korkulacak bı durum değil, rengi dokusu değişirse doktora sorarsınız ama normal akıntılarda hiç sıkıntı yok

Antibiyotik başladılar maalesef vücudum enfeksiyon kapmış dua edin lütfen bian önce geçsin
İnşallah bir an önce iyilesirsin canım benim dua ediyorum sana artık yapacak bir şey yok bebeğin ve senin icin şuan en sağlıklısı bu demek ki bir an önce toparlanman dileklerimle

İii

Yaa hayırlısı olsun sağlıkla al bebişini kucağına
+1 daha erkek eklendi gruba maşallah erkek sayısı artıyor
Amiiinnnn inşallah canım hepbaraber burda gaz sancısı konuşacağimız günler gelsin sağlıklı sıhhatli rahat doğum hayırlı güzel evlatlar diliyorum hepimize mübarek cuma günü hürmetine

kızlar aynı sorunu önceki gebeliğimdede bu gebeliğimde de yaşadım. geçen seneki gebeliğimde bebeğim küçüktü daha hamileliği öğrenir öğrenmez başladı bu sıkıntı sol bacağım resmen felç gibiydi kalçamın içinden bişey çekiyordu sanki o zaman magnezyum değerim vitaminlerim felan hep normaldi. fizik tedavi doktoru halk arasında kengi derler buna dedi bu haftada sana bişey yapamam bacağının arasına yastık al uyu felan demişti. 11 haftalıkken o gebeliğim sonlandı bebeğin gidişiyle her sorunda gitmişti. bu gebeliğimde de yine aynı şekilde erken başladı bu sıkıntı gece yastık koyarak çözmeye çalıştım bide annem ütüyle havluyla yavaş yavaş masaj yaptı bu şekilde geçirdim çok şükür şuan rahatım ara ara oluyor ama sıcak su torbasıyla felan idare ediyorum iş yerinde bu arada magnezyumda bi işe yaramamıştı o acıya ağrıya

Trisomia dusuk dedi yuksek olmasi gerekiyormus detayli test oneriyor ama ben yaptirmak istemiyorum
Degerlerden bir şey anlayamadım. Dediğinin ne olduğunu bilmediğim icin de yorum yapamıyorum. Arkadaşlar da bilemedikleri için yorum yapamadılar anlaşılan. Tam olarak neymiş o değer neye sebep oluyormuş doktorun açıklamadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…