• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
İyi akşamlar kızlar
Göbüşleriniz ne durum da 😂benimki almış başını gidiyor valla gören 4 5 aylık sanıyor 😂 bu kadar fazla çıkmasına şaşırıyorum 😂
Benim ilk gebelikte 6 aya kadar kimse anlamadı doğuma giderken bile minicikti karnım şimdi 12 haftalık dışarıdan belli oluyor ama 4 5 aylık gibi de değil

Dr a son gittiğimde folik asit kullanmana gerek yok dedi.

Bugun itibariyle 13+1im. Bana bi takviyenin broşürünü verdi. Sanırım demir içeren bi şeydi. Ama bulamıyorum, düşürdüm belki yollarda.

Bu haftalarda olanlar siz ne kullanıyorsunuz ?

Ya benimkide çok erken büyüdü ☺️ diğer ikisinde böyle değildim bu haftalarda şaşırıyordum bende. Yalnız değilmişim demekki. Diğer gebeliklerimde 20-22.haftalarda başlardı görünür olmaya iyice ve kocaman karnım olurdu sonlara doğru bunu düşünemiyorum 🙈 bide şey farklı mesela yemeklerden sonra midemde şişiyo çok komik bi görüntü oluyo 😝 sabah uyanınca farklı bi göbek oluyor.
Evet evet bende yemek yedikten sonra aynaya bakıyorum ahahah baya komik duruyor eşime hep söylüyorum baksana göbeğime diye 🤣ilkinde benim 6 aylık göbeğim tam net belli oluyordu şimdi ise resmen üç ayda belirtti göbüşü 😂😂

Benim ilk gebelikte 6 aya kadar kimse anlamadı doğuma giderken bile minicikti karnım şimdi 12 haftalık dışarıdan belli oluyor ama 4 5 aylık gibi de değil
valla benim giydiklerim artık beni çok sıkmaya başladı geçen eşofman aldım geniş baya sırf göbeğim rahat etsin diye aldım 😂 her gittiğimde herhalde kendime bir şey almak zorunda kalacağım 😂

Bugun itibariyle 13+1im. Bana bi takviyenin broşürünü verdi. Sanırım demir içeren bi şeydi. Ama bulamıyorum, düşürdüm belki yollarda.

Bu olabilir mi bende folik asit bırakıp buna geçtim iki gündür

Eklentiler

• 1000016269.jpg
    1000016269.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 75

Benimde demir eksikliğim çıktı kanda ama tiroid kontrolünde görülmüştü fakat almadım yani emin olamadım doktoruma sormadan almayı tabi ki onlarda biliyorlar gebe olduğumu ona göre vermişlerdir ama yine de bir kaç gün bekleyeyim dedim cuma günü gidersem kesin tekrardan yazacaktır bende şuan 13+ 1 deyim

Benim de 5-6 aylık gibi. Bariz belli otururken ayakta yandan top yutmuşum gibi :) 66-67 kilo arası başlamıştım gebeliğe şimdi yine aynı kilodayım. Ama çıktı karın .
Kız hiç kilo almamışsın sen 😂 ne güzel ya yiyipte mi alamayanlardan mısın yoksa gebelikten dolayı mı hiç bir şey yiyemiyorsun

Bu olabilir mi bende folik asit bırakıp buna geçtim iki gündür
Bakmadan katlayıp çantaya attım. 😓

Multivitamin dedi sanki.
Siz ne kullanıyorsanız yazın. Ben de onlardan birini alayım. Sonuçta hepsi aynı işlevi görüyordur.

Ben kızıma hamileyken kutu kutu demir içtiğimi hatırlıyorum. Artık demir vermiyorlar mı ? 🤔
Yoksa bu multivitamin kompleksinin içinde mi var o da ?

Bi de bu takviyeyi internetten alsak bi sorun olur mu hani orjinal ürün sahte ürün bakımından ? Sanki eczaneler bi tık pahalı gibi.

Gynoferon verdi bana. Bugün folikasitim bitti yarın başlıycam bende bu ilaca. Hızlı etki eden güçlü bi ilaçmış eczacının dediğine göre. (İlk tahlillerde demir eksikliği ve kansızlık çıkmıştı)
valla benim giydiklerim artık beni çok sıkmaya başladı geçen eşofman aldım geniş baya sırf göbeğim rahat etsin diye aldım 😂 her gittiğimde herhalde kendime bir şey almak zorunda kalacağım 😂
Bende hamile pijaması aldım 🙈 normal taytlar pijamalar hiç rahat ettirmiyor. Bi tanede hamile taytı almam lazım ama baktıklarım hep smleass kumaştı. Pamuklu olmayınca giyemiyorum arayıştayım.

Kese göründüğü gün 5 haftaliktan itibaren ocean mumy verdi son kontrolde de buna ilaveten d vitamini ekledi en değişik benimki galiba 🤔

Eklentiler

• IMG_20241231_142318.jpg
    IMG_20241231_142318.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar 10+2 de cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacak 💗💗💗 kanama alanım gitmiş şükür troid 3,5 takip edilecek hipoglisemim varmıs sizler de durumlar ne
MaşaAllah Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. En son ki kontrolde benim de çok az kanama alanım kalmıştı cuma günü inşallah hem cinsiyet öğrenmek hem de kanama alanının tamamen bittiğinin haberini alırım. Siz progestan kullanmışmıydınız

Kızlar 10+2 de cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacak 💗💗💗 kanama alanım gitmiş şükür troid 3,5 takip edilecek hipoglisemim varmıs sizler de durumlar ne
Gözün aydın🥰 hayırlı olsun, isim düşünmeye başlamalı. Anca karar veriliyor. 😄

Aile hekimine gittim.
Sadık yarim prilamla beraber demir ve devit aldım. Multivitamin için sizden tavsiye bekliyorum. 💙

Eklentiler

• IMG_3973.jpeg
    IMG_3973.jpeg
    112,9 KB · Görüntüleme: 60
MaşaAllah Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. En son ki kontrolde benim de çok az kanama alanım kalmıştı cuma günü inşallah hem cinsiyet öğrenmek hem de kanama alanının tamamen bittiğinin haberini alırım. Siz progestan kullanmışmıydınız
Amin canım hepimiz için ❤️ kaç haftalıksın canım evet günde bir tane 200 mg kullanıyorum 12 haftaya kadar devam

Bakmadan katlayıp çantaya attım. 😓

Multivitamin dedi sanki.
Siz ne kullanıyorsanız yazın. Ben de onlardan birini alayım. Sonuçta hepsi aynı işlevi görüyordur.

Ben kızıma hamileyken kutu kutu demir içtiğimi hatırlıyorum. Artık demir vermiyorlar mı ? 🤔
Yoksa bu multivitamin kompleksinin içinde mi var o da ?

Bi de bu takviyeyi internetten alsak bi sorun olur mu hani orjinal ürün sahte ürün bakımından ? Sanki eczaneler bi tık pahalı gibi.
Canım bana ikinci trimester itibariyle ocean mummy başlattı folik asit bıraktık (Multi vitamin olunca bunun içinde de var). Demir için de ilk trimesterden beri hap kullanıyorum sabah akşam ferro sanol duodenal mı ne hala kullanıyorum kan değerlerime göre belirledi doktorum.

Back
X