Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    27
Hayır fetal yaptirmadim ikili yaptirdim sadece kan sonucu haftaya cikacakmis

Dimi bende öyle gördüm internette. Bakalım insallah o da iyi çıkar haftaya cikacakmis onun sonucu
Tertemiz çıkacak o da inşallah canım benim içine hiç kurt düşürme 🥰🤲 ben de bu hafta Alcan ikilinin sonucunu bakalım ne çıkacak meraktayim.

İyi akşamlar ikili sonucu beklerken bebeğim 11+5 haftalıkta kalbi durmuş.😔normalde 13+2 haftalık olması lazımdı. Ben elendim. Yönetici kimse söyleyin beni silsin. Rabbim sağlikli kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 hayırlı akşamlar
Allah sabırlar versin inşallah en hayırlı vakitte tekrardan sağlıkla kucağınıza alacağınız bir bebek nasip olur. Bende yaşamış biri olarak acınızı çok iyi anlıyorum
2 li test yaptirdik simdi çıktım. Ense kalınlığı 2.2 çıktı sınır dedi doktor nasil sizce kan vericem bide şimdi. Sınır diyince icime kurt düştü 12+2
Benimde son kontrolüm 12+2 deydi. Doktorum 3'ün üzerinde olması bizim için sıkıntı dedi

Tertemiz çıkacak o da inşallah canım benim içine hiç kurt düşürme 🥰🤲 ben de bu hafta Alcan ikilinin sonucunu bakalım ne çıkacak meraktayim.
İnşallah herkese dua ediyorum sağlıkla dogsun buyusunler
Benimde son kontrolüm 12+2 deydi. Doktorum 3'ün üzerinde olması bizim için sıkıntı dedi
Bende onu dedim 3 ve üzeri riskli diye okudum diye evet 3 uzeri dedi ama bari bana demeseydi sınırda diye 😁

İstanbul avrupa yakası için doktor önerisi olan varmı? Normal doğum yanlısı olmasını istiyorum.Başakşehirdeyim
Özel Rami Hastanesi Op. Dr. Nehir Bayram. 2 yakın arkadaşım geçen sene kendisinde normal doğum yaptılar. Çok memnun olduklarını söylüyorlardı. Bende yurtdışındayım. Kısmetse yazın İstanbulda doğum yapmayı düşünüyorum aynı arayışlardayım 😌 Bht Clinic Neslihan Bahat var birde. Onu da çok övüyorlar.

Kızlar merhaba, 10+5 im ama bugün inanılmaz bir bel ağrım var. Eşime masaj yaptırdım ama yine de ağrıyor özellikle sağ tarafım? Sizde de oldu mu?

Kızlar merhaba, 10+5 im ama bugün inanılmaz bir bel ağrım var. Eşime masaj yaptırdım ama yine de ağrıyor özellikle sağ tarafım? Sizde de oldu mu?
Bel ağrısı bende en basindan beri var, bazı sabahlar usuttuysem ya da rahat yatamadiysam arttığı oluyor, bir de magnezyum eksikliğinden oluyor diyorlar, takviye magnezyum kullanmiyorsan doktoruna bir sor istersen...

Hayır fetal yaptirmadim ikili yaptirdim sadece kan sonucu haftaya cikacakmis

Dimi bende öyle gördüm internette. Bakalım insallah o da iyi çıkar haftaya cikacakmis onun sonucu
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Bende kan verdin sonuçları bekliyorum cuma günü gideceğim hep iyi ve güzel şeyler çıkacak diye dua edelim inşallah güzel haberler alırız 🙏

Bende de öyle canım geçen de yazmıştım aşırı bel ağrılarım oluyor doğru dürüst uyuyamıyorum bende senin gibi eşime sürekli masaj yap belimi ovala diyip duruyorum 😂😂
Ara ara dinse de çoğunluk ağrılı geçiyor

İyi akşamlar kızlar
Göbüşleriniz ne durum da 😂benimki almış başını gidiyor valla gören 4 5 aylık sanıyor 😂 bu kadar fazla çıkmasına şaşırıyorum 😂
Valla iki gündür kocaman 🤣 daha önce gazdan kocaman görünüyordu sonra o gaz olayı baya azaldı inmişti. İki gündür büyüdüğü belli hamile olduğumu belli ediyor ben burdayım diyor 🤣🥰
İnşallah herkese dua ediyorum sağlıkla dogsun buyusunler

Bende onu dedim 3 ve üzeri riskli diye okudum diye evet 3 uzeri dedi ama bari bana demeseydi sınırda diye 😁
İnşallah canım benimm 😍🤲 ❤️

Valla iki gündür kocaman 🤣 daha önce gazdan kocaman görünüyordu sonra o gaz olayı baya azaldı inmişti. İki gündür büyüdüğü belli hamile olduğumu belli ediyor ben burdayım diyor 🤣🥰

İnşallah canım benimm 😍🤲 ❤️
bir yandan böyle görünmesi çok güzel hoşuma gidiyor tabi bir yandan da 9 aya kadar nasıl olacak bu göbek hali düşünmüyor değilim 🤣🤣

Özel Rami Hastanesi Op. Dr. Nehir Bayram. 2 yakın arkadaşım geçen sene kendisinde normal doğum yaptılar. Çok memnun olduklarını söylüyorlardı. Bende yurtdışındayım. Kısmetse yazın İstanbulda doğum yapmayı düşünüyorum aynı arayışlardayım 😌 Bht Clinic Neslihan Bahat var birde. Onu da çok övüyorlar.
Teşekkürler bunuda bi araştıracağım

İyi akşamlar kızlar
Göbüşleriniz ne durum da 😂benimki almış başını gidiyor valla gören 4 5 aylık sanıyor 😂 bu kadar fazla çıkmasına şaşırıyorum 😂
Ya benimkide çok erken büyüdü ☺️ diğer ikisinde böyle değildim bu haftalarda şaşırıyordum bende. Yalnız değilmişim demekki. Diğer gebeliklerimde 20-22.haftalarda başlardı görünür olmaya iyice ve kocaman karnım olurdu sonlara doğru bunu düşünemiyorum 🙈 bide şey farklı mesela yemeklerden sonra midemde şişiyo çok komik bi görüntü oluyo 😝 sabah uyanınca farklı bi göbek oluyor.

İyi akşamlar kızlar
Benim de 5-6 aylık gibi. Bariz belli otururken ayakta yandan top yutmuşum gibi :) 66-67 kilo arası başlamıştım gebeliğe şimdi yine aynı kilodayım. Ama çıktı karın .

Back
X