Çok üzüldüm bRabbim sabırlar versin inşallah canımİyi akşamlar ikili sonucu beklerken bebeğim 11+5 haftalıkta kalbi durmuş.normalde 13+2 haftalık olması lazımdı. Ben elendim. Yönetici kimse söyleyin beni silsin. Rabbim sağlikli kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı akşamlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tertemiz çıkacak o da inşallah canım benim içine hiç kurt düşürme ben de bu hafta Alcan ikilinin sonucunu bakalım ne çıkacak meraktayim.Hayır fetal yaptirmadim ikili yaptirdim sadece kan sonucu haftaya cikacakmis
Dimi bende öyle gördüm internette. Bakalım insallah o da iyi çıkar haftaya cikacakmis onun sonucu
Allah sabırlar versin inşallah en hayırlı vakitte tekrardan sağlıkla kucağınıza alacağınız bir bebek nasip olur. Bende yaşamış biri olarak acınızı çok iyi anlıyorumİyi akşamlar ikili sonucu beklerken bebeğim 11+5 haftalıkta kalbi durmuş.normalde 13+2 haftalık olması lazımdı. Ben elendim. Yönetici kimse söyleyin beni silsin. Rabbim sağlikli kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı akşamlar
Benimde son kontrolüm 12+2 deydi. Doktorum 3'ün üzerinde olması bizim için sıkıntı dedi2 li test yaptirdik simdi çıktım. Ense kalınlığı 2.2 çıktı sınır dedi doktor nasil sizce kan vericem bide şimdi. Sınır diyince icime kurt düştü 12+2
İnşallah herkese dua ediyorum sağlıkla dogsun buyusunlerTertemiz çıkacak o da inşallah canım benim içine hiç kurt düşürme ben de bu hafta Alcan ikilinin sonucunu bakalım ne çıkacak meraktayim.
Bende onu dedim 3 ve üzeri riskli diye okudum diye evet 3 uzeri dedi ama bari bana demeseydi sınırda diyeBenimde son kontrolüm 12+2 deydi. Doktorum 3'ün üzerinde olması bizim için sıkıntı dedi
Özel Rami Hastanesi Op. Dr. Nehir Bayram. 2 yakın arkadaşım geçen sene kendisinde normal doğum yaptılar. Çok memnun olduklarını söylüyorlardı. Bende yurtdışındayım. Kısmetse yazın İstanbulda doğum yapmayı düşünüyorum aynı arayışlardayım Bht Clinic Neslihan Bahat var birde. Onu da çok övüyorlar.İstanbul avrupa yakası için doktor önerisi olan varmı? Normal doğum yanlısı olmasını istiyorum.Başakşehirdeyim
Kızlar merhaba, 10+5 im ama bugün inanılmaz bir bel ağrım var. Eşime masaj yaptırdım ama yine de ağrıyor özellikle sağ tarafım? Sizde de oldu mu?
Bel ağrısı bende en basindan beri var, bazı sabahlar usuttuysem ya da rahat yatamadiysam arttığı oluyor, bir de magnezyum eksikliğinden oluyor diyorlar, takviye magnezyum kullanmiyorsan doktoruna bir sor istersen...Kızlar merhaba, 10+5 im ama bugün inanılmaz bir bel ağrım var. Eşime masaj yaptırdım ama yine de ağrıyor özellikle sağ tarafım? Sizde de oldu mu?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımHayır fetal yaptirmadim ikili yaptirdim sadece kan sonucu haftaya cikacakmis
Dimi bende öyle gördüm internette. Bakalım insallah o da iyi çıkar haftaya cikacakmis onun sonucu
Bende kan verdin sonuçları bekliyorum cuma günü gideceğim hep iyi ve güzel şeyler çıkacak diye dua edelim inşallah güzel haberler alırız
Bende de öyle canım geçen de yazmıştım aşırı bel ağrılarım oluyor doğru dürüst uyuyamıyorum bende senin gibi eşime sürekli masaj yap belimi ovala diyip duruyorumKızlar merhaba, 10+5 im ama bugün inanılmaz bir bel ağrım var. Eşime masaj yaptırdım ama yine de ağrıyor özellikle sağ tarafım? Sizde de oldu mu?
Ara ara dinse de çoğunluk ağrılı geçiyor
Valla iki gündür kocaman daha önce gazdan kocaman görünüyordu sonra o gaz olayı baya azaldı inmişti. İki gündür büyüdüğü belli hamile olduğumu belli ediyor ben burdayım diyorİyi akşamlar kızlar
Göbüşleriniz ne durum da benimki almış başını gidiyor valla gören 4 5 aylık sanıyor bu kadar fazla çıkmasına şaşırıyorum
İnşallah canım benimmİnşallah herkese dua ediyorum sağlıkla dogsun buyusunler
Bende onu dedim 3 ve üzeri riskli diye okudum diye evet 3 uzeri dedi ama bari bana demeseydi sınırda diye
Y
YagmurrTanem
canım nerelerdesin gorunmuyorsun yine gözlerim seni arıyor iyisindir inşallah
Neue %90 dediİkili teste girdimmm , yüzde 90 dedi her iki domtord
13. Haftam
bir yandan böyle görünmesi çok güzel hoşuma gidiyor tabi bir yandan da 9 aya kadar nasıl olacak bu göbek hali düşünmüyor değilimValla iki gündür kocaman daha önce gazdan kocaman görünüyordu sonra o gaz olayı baya azaldı inmişti. İki gündür büyüdüğü belli hamile olduğumu belli ediyor ben burdayım diyor
İnşallah canım benimm
Benimde öyleİyi akşamlar kızlar
Göbüşleriniz ne durum da benimki almış başını gidiyor valla gören 4 5 aylık sanıyor bu kadar fazla çıkmasına şaşırıyorum
Benim de karnım kocaman ya yayvan büyüyor bı de... Kizim olacak heralde göbekten bile belliValla iki gündür kocaman daha önce gazdan kocaman görünüyordu sonra o gaz olayı baya azaldı inmişti. İki gündür büyüdüğü belli hamile olduğumu belli ediyor ben burdayım diyor
Teşekkürler bunuda bi araştıracağımÖzel Rami Hastanesi Op. Dr. Nehir Bayram. 2 yakın arkadaşım geçen sene kendisinde normal doğum yaptılar. Çok memnun olduklarını söylüyorlardı. Bende yurtdışındayım. Kısmetse yazın İstanbulda doğum yapmayı düşünüyorum aynı arayışlardayım Bht Clinic Neslihan Bahat var birde. Onu da çok övüyorlar.
Ya benimkide çok erken büyüdü diğer ikisinde böyle değildim bu haftalarda şaşırıyordum bende. Yalnız değilmişim demekki. Diğer gebeliklerimde 20-22.haftalarda başlardı görünür olmaya iyice ve kocaman karnım olurdu sonlara doğru bunu düşünemiyorum bide şey farklı mesela yemeklerden sonra midemde şişiyo çok komik bi görüntü oluyo sabah uyanınca farklı bi göbek oluyor.İyi akşamlar kızlar
Benim de 5-6 aylık gibi. Bariz belli otururken ayakta yandan top yutmuşum gibi :) 66-67 kilo arası başlamıştım gebeliğe şimdi yine aynı kilodayım. Ama çıktı karın .İyi akşamlar kızlar