- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #5.061
Çok şükür ben iyiyim sadece hala uykular yetmiyor hormonal olarak bir türlü dinlenmis hissedemiyorum kendimi. O da geçer inşallahBen iyiyim şükür sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım benim iyi düşün iyi olsun inşallah bugün nasılsın? Geçti mi ağrıların? Sadece normal bir baş ağrısıdır inşallah geçer gider bir an önce dualarım seninle zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış hem kendin hem bebeğin içinHanımlar ben bugun baya stresli bir gun gecirdim ve dünde temizlik ile biraz yormustum kendimi. Sabahtan beri baş ağrım ve vucudumun gerginliği gitmiyor arada kasilmalar oluyor birde benim epilepsi gecmisim var. Ilac kullanmak da istemiyorum ama kendimi sıkmaktan nöbet geciricem diye de korkuyorum gebelikte nöbet riski hormonlardan dolayi biraz daha yüksek oluyormuş senelerdir nöbet geçirmiyorum ilaci da bırakalı cok oldu ama bas agrim gecmiyor
Ladyim derdin ne bilmiyorum ama Allah gönlünü ferahlatsın bir an önce dertlerin su gibi aksın gitsin inşallah bedeninden.. Bebek de sen de iyisin dimi saglik yönünden mi başka bir sıkıntın mi var. Dualarım seninleBana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Çok kötü bir gün geçiriyorum.
Allahım lady e huzur ver diyin.
Dertlerine deva ol diyin.
Çok acizim. Çok bedbahtım.
Allah’ın yardımını talep ediyorum.
Bir tek O’ndan umut ediyorum.
Allah senin de gönlüne ferahlık versin bir an önce hamilelik zor hormonlar falan derken olana olmayana her şeye ağlıyoruz üzülüyoruz. Ne sıkıntın varsa bir an önce gitsin inşallah dualarım hep sizlerleRabbim gönlünü şifalandırsım, senin ve tüm kabz galinde olan kullarının Hormonlar büyüteç etkisi yapıyor, biri bin görüyoruz, hissediyoruz, Ben de kafamda yarattığım olmayan olası bile belki olmayan kaygılardan kurtaramadım aklımı kalktım oturdum sigara içiyorum şu saatte Hakkıyla tevekkül edebilenlerden eyle beni diye diye sakinlemeye çalışıyorum. Buradaki tüm kadnlar, kardeşlerim, Allah ne sıkıntınız varsa üzerine rahmet yağdırsın inşallah