- 17 Kasım 2023
- 354
- 478
- 36
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #5.041
Benim mide bulantilarim tekrar başladi, bir kaç gündür iyiydimKızlarrr nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor iyi misiniz
Aiyy ben de bugün nöbetçiyim işten pek fırsat bulamadım buralara gelmeyeKızlarrr nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor iyi misiniz
Geçmiş olsun inşallah bir an önce biter giderBenim mide bulantilarim tekrar başladi, bir kaç gündür iyiydimbı de fetal DNA sonucumu bekliyorum sonucum iyi olursa ben de iyi olcam, bende durumlar böyle kimseye gebeligimi anlatamadigim için sizinle konuşuyorum sizleri takip ediyorum, iyi geliyor
Kolay gelsin Rabbim kolaylık versinAiyy ben de bugün nöbetçiyim işten pek fırsat bulamadım buralara gelmeyeyarın 9+5 olacağız. Aslında kontrolüm 2 hafta sonraydı ama lekelenme olunca doktorum yarın çağırdı. Öyle heyecanla bekliyoruz bakalım onun haricinde çok iyiyiz
İnşallah güzel haberlerle geleceksin buna inanıyorum tüm kalbimleBende sabah perinatolojiye gideceğim doktor görüş dedi bakalım
Ben iyiyim şükür sen nasılsınKızlarrr nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor iyi misiniz
Allah sana ve senin gibi darda olan herkese ferahlık versin inşallah. Bende bugün fenayım dua okudukca kendimden geçiyorum Rabbim huzur versin saglik versin ferahlik versin inşallah. Bugun ne oluyor bizeBana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Çok kötü bir gün geçiriyorum.
Allahım lady e huzur ver diyin. Dertlerine deva ol diyin. Çok acizim. Çok bedbahtım.
Hayırdır insallah cnm bir sıkıntımı oldu bebiş iyidir umarımBana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Allahım lady e huzur ver diyin.
Dertlerine deva ol diyin.
Çok acizim. Çok bedbahtım.
Allah’ın yardımını talep ediyorum.
Bir tek O’ndan umut ediyorum.
Rabbim gönlünü şifalandırsım, senin ve tüm kabz galinde olan kullarınınBana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Ben bu mesajı yeni gördümCok üzgünüm, ben de pazartesi günü 8.haftada kaybettim, cok iyi anlıyorum hislerinizi. Sabır diliyorum ve en kısa sürede toparlamamizi umuyorum
Ladyciğim ne oldu sanaBana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Guzel haberlerle gelecegini umuyorum ve oylede olacak oldu oldu olduBende sabah perinatolojiye gideceğim doktor görüş dedi bakalım
Ladycim derdin sıkıntın ne ise insallah bugunde kalmistir. Yarin uyandiginda insallah hersey gecmis bitmis olurBana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Allah gönlüne ferahlık versin. Her ne işin varsa kolaylıkla hallolsun, ne sıkıntın varsa hemen selametle çözülsün.Bana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Hayırdır inşallah?Bana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Allah yar ve yardımcınız olsun her ne sıkıntınız varsa gidersin inşallahBana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Dinlen canım, üşütme kendini, güzel sıcak bişiler iç mideni rahatlatacak, baş ağrısı kasık ağrısı normal hemen olumsuz şeylere bağlama.. Allah yardımcın olsun toparlanirsin inşallah hemencecik..Hanımlar ben bugun baya stresli bir gun gecirdim ve dünde temizlik ile biraz yormustum kendimi. Sabahtan beri baş ağrım ve vucudumun gerginliği gitmiyor arada kasilmalar oluyor birde benim epilepsi gecmisim var. Ilac kullanmak da istemiyorum ama kendimi sıkmaktan nöbet geciricem diye de korkuyorum gebelikte nöbet riski hormonlardan dolayi biraz daha yüksek oluyormuşsenelerdir nöbet geçirmiyorum ilaci da bırakalı cok oldu ama bas agrim gecmiyor
Rabbim ne sıkıntınız varsa ferahliga cevirsin, Allah'ım bunu okuyan bütün kardeşlerimin sıkıntısını kederini ferahliga sevince donusturBana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Umarım iyisinizdir ailece... Dermansız dert olmasın, ferahlık diliyorum.Bana dua edin.
Allah aşkına..
Peygamber aşkına..
Bebekleriniz hürmetine..
Baş ağrısı bende de çok oluyor son zamanlarda, hamilelikle ilgili normal bir şeydir, içinizi ferah tutun. Temiz hava almak, uykuyu iyi almak baş ağrısına iyi gelebiliyor. Hamilelik bazı bakımlardan yorucu ama bazı bakımlardan da doping olacak bize, daha iyi olursunuz umarım yakında.Hanımlar ben bugun baya stresli bir gun gecirdim ve dünde temizlik ile biraz yormustum kendimi. Sabahtan beri baş ağrım ve vucudumun gerginliği gitmiyor arada kasilmalar oluyor birde benim epilepsi gecmisim var. Ilac kullanmak da istemiyorum ama kendimi sıkmaktan nöbet geciricem diye de korkuyorum gebelikte nöbet riski hormonlardan dolayi biraz daha yüksek oluyormuşsenelerdir nöbet geçirmiyorum ilaci da bırakalı cok oldu ama bas agrim gecmiyor
Biz de 11. hafta içinde kontrole gittik cumartesi günü, çok şükür ölçümler normal çıktı. Ama hareket ettiğini görmedik, uyuyormuş. Sonraki sefer türk kahvesi içip ve bitter çikolata yiyip giderek denemeyi önerdi, sadece bir teoriymiş ama teorileri denemek bizim işimizKızlarrr nerelerdesiniz ne yapıyorsunuz hiç sesiniz çıkmıyor iyi misiniz